دانلود فلسفه طبیعت در غرب فایل ورد (word) دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود فلسفه طبیعت در غرب فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
فهرست مطالب
ـ مقدمه
ـ فلسفه طبیعت پیش از سقراط
ـ فلسفه طبیعت بعد از سقراط
ـ فلسفه قرون وسطایی (قبل از رنسانس)
ـ فلسفه طبیعت در دوره رنسانس
ـ فلسفه طبیعت بعد از رنسانس
ـ فلسفه طبیعت در دوره باروک
ـ عصر روشنگری
ـ فلسفه طبیعت در دروه رمانتیسم
ـ طبیعت گرایی
ـ منابع
مقدمه
نخستین فلاسفه یونان را طبیعتگرا میدانند. زیرا آنها بیش از همه به طبیعت و رویدادهای طبیعی توجه داشتهاند. امروزه بسیاری از مردم کم و بیش معتقدند که در زمانی نا معلوم باید همه چیز از هیچ به وجود آمده باشد. این اعتقاد در میان یونانیان آن ایام چندان متداول نبود. آنان به دلایلی بر این باور بودند که از همان بدو امر «چیزی» وجود داشته است. آنچه یونانیان را بیشتر به خود مشغول کرد.این مسئله بود که آب چگونه به ماهی مبدل شده است و خاک بی جان از چه طریق به درختان سر به فلک کشیده و گلهای رنگارنگ تبدیل میشود. فلاسفه یونانی همگی بر این اعتقاد بودند که باید ماده اولیه مشخصی موجب تمامی تغییرات شود. و این تصور مطرح بوده که مادهای اولیه باید وجود داشته باشد که در اثر آن تغییرات طبیعی صورت پذیرد.
منابع
1ـ مجتبوی، سید جلال الدین، 1380، تاریخ فلسفه یونان و روم، جلد 1، فردیک کاپلستون شرکت انتشارات علمی و فرهنگی و انتشارات سروش
2ـ موقن، یدالله، 1370، فلسفه روشنگری ، ارنست کایسرر انتشارات نیلوفر، ویراستار ضیاء موحد.
3ـ افشار، حسن،1376، ناتورالیسم، لیلیان فورست و پیتر اسکرین، انتشارات مرکز
کلمات کلیدی:
دانلود چینی و سرامیک و بررسی خصوصیات آنها فایل ورد (word) دارای 181 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود چینی و سرامیک و بررسی خصوصیات آنها فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
فهرست مطالب
پیشگفتار 1
فرآورده های ویژه و سرامیکی تکنیکی 8
دیرگدازه ها 8
فرآورده های زمخت 11
فرآورده های ظریف 11
ظروف خانگی 12
کاشی ها 37
سرامیک های بهداشتی 42
عایق ها ومقره های الکتریکی 45
تکامل صنعت سرامیک 54
تکامل صنعت سرامیک در جهان 54
تکامل صنعت سرامیک در ایران 68
پیشگفتاراستاندارد چینی 85
ظروف چینی غذا خوری – ویژگیها و روشهای آزمون 87
فرآورده های سرامیکی 89
چینی 91
انو اع چینی غذا خوری 91
نمونه برداری 91
آزمون های فیزیکی 93
آزمون مقاومت در برابر تغییر ناگهانی دما 98
آزمون قابلیت نور گذاری 106
سختی 109
آزمون های شیمیایی 112
آزمون پایداری لعاب و دکور ظروف غذا خوری در برابر شستشو 122
آزمون های چشمی و درجه مرغوبیت 124
تاثیروتوزیع اندازه ذرات بر خواص دوغاب سرامیک 132
اطلاعات مربوط به اندازه ی ذرات 133
رئولوژی دوغابها 136
فاز جامد موجود در دوغابها 138
توزیع اندازه ی دانه رئولوژی دوغابها 139
دوغابهای الومینا 140
دوغاب های کوارتز 142
دوغاب های بدنه سفید 142
ساختمان فلوکول در دوغاب های ریخته گری تجاری 145
سرعت ریخته گری در ارتباط با اندازه سطح ذره 147
ویسکوزیته سوسپانسیون های دیسپرز 149
ویسکوزیته دوغاب های تهیه شده از پودرهایا مخلوط های لکوئیدی 152
رئولوژی سیستم های کوا گوله 153
خلاصه بحث 155
بررسی عیوب حاصله بر روی قطعات تولیدی پرس 161
تحقیق برروی بدنه های چینی با سیلیس بالا 164
مواد خام 165
مراحل آزمایش نمونه ها 166
نتایج و بحث 168
انبساط حرارتی 169
جذب آب ودانسیته بدنه ها 170
استحکام خمشی بدنه ها 170
سفیدی و شفافیت بدنه 172
مشاهده نمونه ها با استفاده از میکروسکوپ الکترونیکی 174
نتیجه گیری 175
منابع و مآخذ 176
ضمیمه ( آماروارقام مربوط به تولیدات چینی ) 177
پیشگفتار
در حال حاضر سرامیک بخش وسیعی از صنایع مختلف معاصر را در برمی گیرد. در عین اینکه این صنعت به قدمت اولین تمدن بشری است ولی اکنون محصولات سرامیکی یکی از مفیدترین پدیده هایی است که در پیشرفت علوم نقش مؤثری را بر عهده دارد.
محصولات سرامیکی دارای تنوع بسیار است. بعضی از آنها همواره مورد استفاده عموم قرار می گیرند و بعضی دیگر در رابطه با مصارف خاصی است که متخصصین از آنها بهره برداری می کنند.
ذیلاً تعدادی از محصولات مذکور ذکر می گردد:
الف- اشیاء هنری یا تزئینی مانند مجسمه- پلاک و غیره
ب- وسایل غذاخوری و لوازم آشپزخانه (Talbo ware)
ج- وسایل بهداشتی از قبیل دستشویی، وان حمام و غیره (Sanitary ware)
د- کف پوشها
هـ- کاشی ها
و- لوله های فاضل آب
ز- الماس های مصنوعی (Synthetic diamonds) مورد استفاده در لوازم صوتی
ح- قسمتی از مغزهای الکترونیکی (Memory Cells)
ط- بخشی از وسایل الکتریکی (مقره- پایه و ترمینال)
ی- شمع های ماشین (Spark Pluge)
ک- عایق ها و اجسام نسوز (Refractories)
ل- وسایل آزمایشگاهی مانند بوته ها، هاونگ های چینی و غیره
م- دندان های مصنوعی (Denture Ceramics)
ن- سنباده ها و ابزارهای برش (Abrasion resisting Ware) و غیره
فقط قسمتی از این مجموعه وسیع را تشکیل می دهند.
زمان ساخت سرامیک ها سالیان قبل و مقارن با رشد فکری انسان های اولیه و ایجاد نخستین تمدن های بشری بوده است.
بشر نخستین پس از شناخت محیط اطراف خودو کشف آتش شروع به ساختن ابزار، لوازم و اشیاء مورد نیاز خود کرد: در هم آمیختن آب و خاک و سخت شدن خمیره آنها بر اثر تبخیر مراحلی هستند که طبیعت به انسان آموخت. قدیمی ترین کشف بشر اولیه که بر اساس کاوش ها و دانستنی های ابتدایی او استوار بوده. همانا استفاده از حرارت آتش جهت سختی و استحکام اشیاء و اجسام گلی می باشد.
گرمای حاصله از حرارت آتش نه تنها باعث استحکام و سخت شدن اشیاء گلی می گردید بلکه گاهی اوقات بر حسب اتفاق تعدادی از آنها نیز بر اثر حرارت زیاد ذوب می شدند. زمانی که آتش فرو می نشست وجود قطعات ذوب شده و گاهی درخشان و سخت در خاکسترهای بر جای مانده انسان را متحیر و وادار به تفکر می نمود. به تدریج در اثر این گونه اتفاقات توجه بشر به ذوب مواد معدنی و نتیجتاً کشف فلزات جلب شد.
گرچه بشر با شناخت فلزات دریچه ای از دنیای تمدن را برخود گشود. ولی مشکل فرم دادن و نیز شکل گرفتن فلزات یکی از مسائلی است که انسان از همان ابتدا با آن برخورد نمود. در مقایسه با فلزات خاصیت شکل پذیری که از خمیره گل حاصل می گشت همواره باعث تقویت نیروی خلاقیت بشر می شد. این خصوصیت موجب می گردید که بتواند به آسانی شکل های مختلف را تجربه نموده و هر آنچه که می اندیشید عملاً بسازد حتی اکثر شکل های فلزی ابتدا از گل های طبیعی ساخته شده و پس از قالب گیری جهت شکل دادن فلزات از آنهااستفاده می گردیده است.
در این زمان است که اشیاء گلی آتش خورده و سخت به وفور در محیط زیست انسان یافت می گردد که از آن جمله می توان ظروف تهیه غذا و نگهداری آن، ابزارها، مجسمه ها آجر بناها و حتی تابوت ها و بسیاری دیگر را نام برد. کشف فلزات باعث گردید که صور، نقوش، طرز ساخت اجسام و اشیاء سرامیکی تغییرات اساسی و کلی پیدا کند و هنرمندان و صنعتگران آن زمان روش های جدیدی را در تولید و آفرینش اشیاء برگزیده و تجربه نمایند.
ویژگی هایی که در ساخت اشیاء سرامیکی وجود داشت موجب تداوم، تکرار و تکثیر آن وسایل گردید. به عبارتی دیگر هر آنچه که بشر می اندیشید می توانست بدون مانعی بسازد و این خود باعث اندوختن و انباشتن دانستنی ها و تجربیات فراوانی گشت. قرن ها قبل از طرح علوم فیزیکی و شیمیایی و حتی بیش از اقدام به کیمیاگری، انسان اولیه از این دانستنی ها و تجربیات بهره گرفته، به صورتی با علم و تکنیک سرامیک ها آشنایی پیدا کرده بود.
هم چنین نظری به محتوی فرم های اولیه و نقوش آنها نشان می دهد که بشر همواره از طریق ساخت و تزئین اجسام سرامیکی در جهت حس زیبایی دوستی، فلسفه ها و خلاقیت های هنری خود مدد گرفته، چنانکه فرهنگ، آداب ورسوم، عواطف و احساسات او همواره در تولید و خلق این اشیاء مؤثر بوده است.
به جهت گسترش صنعت سرامیک در مسیر بررسی و شناخت این اشیاء لازم به نظر می رسد که پس از مقدمه ذکر شده و تعاریف آینده نگاهی گذرا به تاریخ سرامیک انداختده و سپس به پژوهش در طبیعت، مواد خام درون آن و نیز بهره گیری از هر عنصر بپردازیم و آنگاه روش ها، تکنیک ها و سایر عوامل سازنده را بر اساس ساخت و تولید سرامیک ها، مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم.
تعریف سرامیک
لغت سرامیک از کلمه یونانی (Keram os) مشتق گردیده که در اصل به معنی ماده پخته شده است. تعریف دیگر از ریشه سانسکریت به موادی اطلاق می گردد که به کمک آتش تهیه می شوند.
تعریف جدید و علمی که در دنیای صنعتی امروز نیز قابل قبول می باشد تعریفی است که در سال 1920 جامعه سرامیک آمریکا مطرح نموده است.
سرامیک عبارت است از تمام محصولات غیرفلز معدنی که برای به عمل آوردن آن به صورت یک محصول قابل استفاده، احتیاج به درجه حرارت معمولاً بالاتر از 600 درجه سانتیگراد را دارد. این تعریف نه تنها شامل محصولاتی می گردد که ماده اولیه خاک آنها و یا سیلکاتها هستند بلکه سایر محصولات از قبیل اکسیدهای فلزی و کربن ها را نیز در برمی گیرد.
سرامیک های ظریف Fine Ceramics
قطعه ای از سرامیک کاملاً دقیق و حساب شده که دارای ساخت ظریف بدون لعاب و یا لعابدار باشد سرامیک ظریف اطلاق می شود. این دسته از سرامیک ها اغلب به ظروف غذاخوری خاص و اشیاء تزئینی اطلاق می گردد. باید توجه داشت که اصطلاح متداول فنی برای این نوع سرامیک ها وایت ور (White ware) است ولی این کلمه نیز تاکنون مورد تأیید قطعی مجامع علمی قرار نگرفته است.
در دسته بندی شاخه های مختلف صنعت سرامیک نیز مانند تعریف آن؛ تفاهم چشمگیری بین دست اندرکاران این صنعت وجود ندارد ولی در عین حال رایج ترین و شاید صحیح ترین دسته بندی شاخه های مختلف این صنعت به صورت زیر است:
1- فرآورده های ویژه و سرامیک های تکنیکی.
2- دیرگدازها.
3- فرآورده های زمخت.
4- فرآورده های ظریف .
همچنان که از عنوان این بخش نیز مشخص است بحث در چهارچوب دسته چهارم از شادخه های چهارگانه صنعت سرامیک است. ولی با این همه به طور بسیار مختصر سه شاخه دیگر نیز بررسی خواهند شد.
نمودار 1 : انواع بدنه های سرامیک
فرآورده های ویژه و سرامیکی تکنیکی
به طور کلی این فرآورده ها عمدتاً از مواد اولیه مصنوعی و خالص ساخته می شوند. خصوصیات، ترکیبات و مواد اولیه این فرآورده ها بر حسب موارد مصرف مختلف آنها کاملاً متفاوت هستند. این فرآورده های پیچیده عمدتاً در ارتباط با پیشرفت و تکامل صنایع دیگر مطرح گردیده اند صنایع الکترونیک، صنایع هواپیمایی، تحقیقات فضایی، انرژی هسته ای، نیروگاه های برق و غیره جزئی از صنایعی هستند که در واقع مصرف کننده عمده این محصولات به شمار می آیند. از انواع این فرآورده ها به عنوان مثال می توان از اکسید سرامیک های مختلف (مثل بریلیا Beo و تیتانیا ، و توریا ) نیتریدها و سیلیسیدها، (مثل نیترید بر BN، نیترید سیلیسیم و دی سیلیسید مولیبدن ) کاربیدها (مثل کاربید بر ، کاربید تنگستن Wc و کاربید زیرکنیم Zrc) و نیز فرآیت ها نام برد.
دیرگدازها
به طور کلی فرآورده های دیرگداز محصولاتی هستند که در درجه حرارت های بالا کاربرد دارناد به طور رسمی اصطلاح «دیرگدازها» (Refractories) شامل تمامی فرآورده هایی است که خمش آنها در بالاتر از 1580 درجه سانتی گراد انجام می شود. ولی این اصطلاح عملاً در مورد فرآورده هایی که نقطه خمش آنها از حدود 1520 درجه سانتی گراد بالاتر است نیز به کار می رود.
منـابـع و مـآخـذ
شناخت وکاربرد سرامیکها (مهندس محمود سالاریه )
تکنولوژی سرامیکهای ظریف (اسون رحیمی – مهران متین )
صنعت سرامیک (مهندس سعید گرجستانی)
استاندارد 1164 مربوط ظروف چینی غذا خوری (اداره استاندارد)
چینی مقصود (مهندس علی آراسته)
مطالبی برگزیده از مقالات
آمار و ارقام مربوط به تولیدات چینی ( اداره صنایع و معادن )
کلمات کلیدی:
دانلود تحقیق بیس بال فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق بیس بال فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق بیس بال فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
اهداف برگزاری:
برگزاری مسابقات لیگ قهرمانی باشگاههای بیسبال کشور به منظور رسیدن به اهداف زیر می باشد:
1- تعمیم و گسترش و شناساندن این رشته ورزشی در سطح کشور به آحاد جامعه.
2- ارتقاء سطح فنی و علمی و اجرایی مربیان و ایجاد رقابت سالم و سازنده در بین آنان.
3- ارتقاء سطح فنی و علمی و اجرایی داوران و ایجاد رقابت سالم و سازنده در بین آنان.
4- ارتقاء سطح اجرایی کادر برگزاری مسابقات در کلیه استانهای تابعه
5- ارتقاء سطح فنی و علمی و اجرایی بازیکنان این رشته ورزشی و ایجاد رقابت سالم و سازنده در بین شرکت کنندگان.
6- کشف و رشد استعدادهای استثنایی مربیان- داوران و بازیکنان تمیمها و استفاده از قابلیتهای ارزنده آنان.
7- ایجاد زمینه های مناسب و سالم جهت سرمایه گذاری بخش خصوصی.
8- بکارگیری چهره های شاخص مربیان- داوران و بازیکنان در تیمهای منتخب استان جهت اخذ مقام بالاتر در مسابقات کشوری و اخذ مؤفقیت در میادین بینالمللی و معرفی این چهرهها به تیمهای ملی.
ماده یک: برگزاری
الف: برگزاری
برگزاری مسابقات لیگ کشور برعهده واحد برگزاری مسابقات لیگ در کمیته بیس بال فدراسیون می باشد که دراین آیین نامه با نام کمیته برگزاری ذکر می شود.
ماده دو: وظایف کمیته برگزاری
وظایف کمیته برگزاری مسابقات لیگ بشرح زیر می باشد:
1- ارائه پیشنهاد چگونگی برگزاری مسابقات با ذکر تعداد و رده سنی و کلیه موارد مربوط به مسئولان فدراسیون لااقل سه ماه قبل از شروع مسابقات که پس از تائید بصورت بخش نامه به سراسر کشور ارسال خواهد گردید.
2- ثبت نام از متقاضیان شرکت در مسابقات براساس شرایط مندرج در بخشنامه صادره کمیته بیس بال فدراسیون
3- قرعه کشی تیمها براساس قوانین و مقررات و تنظیم جدول برگزاری و تحویل به تیمها.
توضیحات:
1- هرگونه تغییری در بندهای یک و دو بالا به تائید کمیته بیس بال فدراسیون و ابلاغ قبلی به تیمها در غیرزمان اعلام شده مجاز می باشد.
2- در صورت عدم حضور بموقع هرتیم و عدم ارایه اسامی بازیکنان در زمان مقرر، از پذیرفتن اسامی در غیر زمان اعلام شده جلوگیری بعمل خواهد آمد و مسئولیت آن برعهده مسئولان تیم و با تیمهای مربوطه می باشد.
3- در صورت دیرکرد و عدم ارایه به موقع ارسال اسامی توسط هر تیم بصورت زیر عمل خواهد گردید:
الف: اعلام باخت تیم و اعلام برنده تیم مقابل با اخذ 9 امتیاز (9 ران).
4- تنظیم جدول و اوراق مسابقات همان روز توسط مسئولان برگزاری.
5- برگزاری مسابقات براساس جدول اعلام شده بر طبق مقررات جاری کمیته و فدراسیون.
6- ارائه گزارش برگزاری هر هفته مسابقه با ضمائم جدول امتیازات همان هفته و جمع امتیازات کل مسابقات برگزار شده به روابط عمومی و دفتر کمیته توسط مسئول برگزاری.
7- ارائه گزارش کامل برگزاری کل مسابقات پس از پایان دوره.
8- کمیته برگزاری در صورت مواجهه با مواردی که در آیئن نامه قید نگردیده و در مقررات اجرائی نیز درج نگردیده باشد، میبایست موضوع را کتبا و مشروحا به کمیته نظارت و یا برگزاری اعلام و رای اعلام شده پس از تأیید مسئولان کمیته به اجرا خواهند گذاشت.
ماده سه: نظارت
نظارت بر حسن برگزاری مسابقات لیگ برعهده کمیته نظارت بر مسابقات لیگ متشکل از رئیس کمیته های مسابقات و داوران (با نماینده حاضر) که مسئولیت آن برعهده رئیس برگزاری است می باشد.ناظر دبیر لیگ 4 نفر با داور
ماده چهار: وظایف نظارت
1- نظارت بر کلیه امور مربوط به مسابقات لیگ و پیشگیری های لازمه در طول برگزاری هر فصل.
2- حضور لااقل یک نفر از کمیته نظارت در مسابقات هر هفته و نظارت بر کلیه امور برگزاری.
ناظرگزارش به فدراسیون یا لیگ با نظر مربیان
3- انتخاب بهترین سرپرست تیم- بهترین مربی تیم و اخذ نام بهترین داور از ارنج داوران مسابقه و معرفی به مسئولان فدراسیون جهت درج در رسانه ها توسط کمیته روابط عمومی با ارایه مستندات لازمه.
ماده پنج: روش برگزاری
براساس آئین نامه مسابقات لیگ که به تایید ریاست فدراسیون رسیده باشد برگزار خواهد گردید.
1- چنانچه در حین برگزاری مسابقات موضوعی منظور نشده در آئین نامه پیش آید موضوع توسط کمیته نظارت رسیدگی و نتیجه آن پس از تائید رئیس فدراسیون به اجرا درخواهد آمد.
2- مسابقات لیگ بصورت رفت و برگشت براساس تعداد تیمهای شرکت کننده برگزار می گردد.
3- کلیه مواردی که می بایست از سوی کمیته برگزاری جهت اعلام به تیمها انجام گردد اعم از تاریخ و محل برگزاری هر هفته از مسابقات و غیره یک هفته قبل از زمان برگزاری در تابلو اعلانات فدراسیون نصب و در صورت امکان از طریق رسانه های گروهی اعلام می گردد و مسئولان تیمها با مراجعه به دفتر کمیته و یا تماس تلفنی اطلاع لازم را کسب و در غیر این صورت هیچ مسئولیتی بر عهده کمیته و یا برگزار کنندگان مسابقات لیگ نخواهد بود.
ماده شش : وظایف شرکت کنندگان الف: تیمها ب: بازیکن
الف: وظایف تیمها
1- اخذ آئین نامه برگزاری مسابقات لیگ و عمل نمودن دقیق به مفاد آن.
2- ارسال تقاضای کتبی از سوی باشگاه جهت شرکت در مسابقات با ذکر و منظور نمودن اسامی مسئولان تیم شامل سرپرست یا مدیر- مربی و غیره براساس بخشنامههای صادره از سوی کمیته بیسبال فدراسیون قبل از اتمام زمان اعلام شده در بخشنامه فدراسیون.
3- ثبت نام تیم و بازیکنان براساس شرایط و مدارک اعلام شده در آئین نامه.
4- حضور در زمان گروه بندی مسابقات مورد نظر بر طبق اعلام کمیته و مسئولان برگزاری.
5- اخذ جدول برگزاری مسابقات از مسئولان برگزاری کمیته.
6- کسب اطلاع از زمان و مکان برگزاری هر هفته از مسابقات با مراجعه به دفتر فدراسیون که از سوی کمیته برگزاری لااقل یک هفته قبل از زمان برگزاری در تابلو اعلانات کمیته نصب گردیده که در صورت عدم امکان حضور می توانند تلفنی از دفتر کمیته پیگیری نمایند در غیر اینصورت فدراسیون مسئولان برگزاری هیچگونه مسئولیتی در این خصوص نخواهند داشت.
7- حضور شایسته در طول برگزاری مسابقات در زمین برگزاری مسابقه.
8- حضور سرپرست معرفی شده در هر مسابقه از ابتدا تا انتها الزامی
است و در صورت عدم امکان حضور سرپرست تیم یکی از مسئولان تیم که قبلا، کتباً معرفی شده باشد می بایست در طول مسابقه مسابقه داشته باشد.
تبصره: کمیته اجرائی و برگزاری، از پذیرفتن و ثبت نام تیمهایی که دارای سرپرست معرفی شده در هر مسابقه نباشند جلوگیری بعمل خواهد آورد.
10- صحت مدارک ارائه شده توسط تیمها جهت ثبت نام اعضاء و مسئولان تیم بر عهده مسئول باشگاه شرکت کننده می باشد.
کلمات کلیدی:
دانلود بررسی ویژگی های کمی و کیفی حسابرس بر اثر بخشی حسابرسی داخلی در بخش دولتی فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی ویژگی های کمی و کیفی حسابرس بر اثر بخشی حسابرسی داخلی در بخش دولتی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی ویژگی های کمی و کیفی حسابرس بر اثر بخشی حسابرسی داخلی در بخش دولتی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : همایش بین المللی افق های نوین در علوم مدیریت و حسابداری، اقتصاد و کارآفرینی
تعداد صفحات : 10
حسابرسی داخلی دارای نقش مهم و حیاتی در حاکمیت و عملیات سازمان است. زمانی که این واحد به صورت موثر در خدمت عملیات و مدیریت سازمان است، می تواند کمک بزرگی به سازمان در دستیابی به هدف ها باشد. در این پژوهش دو عمل تاثیر گذار براثربخشی حسابرسی داخلی مورد بررسی قرار گرفت است. در این مطالعه برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه کتبی که قابلیت اعتمادو اعتبار آن تایید شده، استفاده شده است. جامعه مورد مطالعه این پژوهش حسابرسان شرکت های دولتی در سال 1394 بوده است.برای آزمون فرضیه های این تحقیق از ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است. یافته های این تحقیق نشان داد که یک متغیر صلاحیت حسابرس بر اثر بخشی حسابرسی داخلی تاثیر گذار هستند، ولی اندازه حسابرسی داخلی بر اثربخشی آن تاثیری ندارد.
کلمات کلیدی:
دانلود مقاله طراحی سیستمی جدید جهت عمل نوترون تراپی (NCT) یک بافت نمونه به منظور تعیین مدت زمان لازم برای عمل و تعیین دز جذبی فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله طراحی سیستمی جدید جهت عمل نوترون تراپی (NCT) یک بافت نمونه به منظور تعیین مدت زمان لازم برای عمل و تعیین دز جذبی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله طراحی سیستمی جدید جهت عمل نوترون تراپی (NCT) یک بافت نمونه به منظور تعیین مدت زمان لازم برای عمل و تعیین دز جذبی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله طراحی سیستمی جدید جهت عمل نوترون تراپی (NCT) یک بافت نمونه به منظور تعیین مدت زمان لازم برای عمل و تعیین دز جذبی فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه 55 تا 68 منتشر شده است.
نام: طراحی سیستمی جدید جهت عمل نوترون تراپی (NCT) یک بافت نمونه به منظور تعیین مدت زمان لازم برای عمل و تعیین دز جذبی
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نوترون تراپی
مقاله دز جذبی
مقاله روش مونت کارلو
مقاله روش تحلیلی
مقاله بافت کبد
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: با توجه به استفاده از عمل نوترون تراپی در درمان برخی از بیماری های سرطانی، موارد کنترلی استفاده از آن نیز در درمان این نوع بیماری ها امری اجتناب ناپذیر به شمار می آید.
هدف: با توجه به اثر مخرب نوترون های سریع و به منظور جلوگیری از جذب اضافی انرژی (دز جذبی) توسط بافت در طول عمل نوترون تراپی و نیز عدم زیان رسیدن به سایر بافت های سالم و به این علت که اثر تخریبی نوترون های سریع، تقریبا 5 برابر بیشتر از فوتونی مانند می باشد، لذا می بایست این انرژی جذب شده توسط بافت به دقت مورد اندازه گیری قرار گیرد.
روش بررسی: در این مقاله برای عمل نوترون تراپی یک بافت نمونه مانند کبد انسان، از روش مونت کارلو (کد (MCNP4C یک سیستم، مورد شبیه سازی واقع گردیده و نتایج این شبیه سازی با روش تحلیلی مقایسه گردیده است.
نتایج: میزان دز جذب شده توسط بافت کبد نمونه موجود در سیستم مذکور و همچنین انرژی جذب شده توسط سایر اجزا سیستم، به ازای چشمه نمونه با انرژی17MeV ، به دقت بدست آمده و همچنین شار حجمی نوترون های آشکار شده در بافت و در سایر اجزا سیستم نیز تعیین گردیده است.
نتیجه گیری: از اطلاعات بدست آمده برای بافت کبد نمونه که مربوط به جنس مذکر می باشد، مدت زمان لازم برای عمل نوترون تراپی جهت نیل به دز جذب شده مطلوب با توجه به انرژی و شار چشمه مورد استفاده برای هر بافت کبدی که می خواهد مورد این عمل قرار گیرد، می تواند تعیین شود.
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.