دانلود تحقیق عایقهای الکتریکی فایل ورد (word) دارای 48 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق عایقهای الکتریکی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق عایقهای الکتریکی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
عایقهای الکتریکی
اصولاً قسمتهای عایق ماشینهای الکتریکی ، ترانسفورماتور ها ،خطوط هوایی و غیره به صورتی طراحی می شود که بتوانند به طور مداوم تحت ولتاژ معینی کارکرده و ضمناً قدرت تحمل ضربه های ولتاژ را در لحظات کوتاه داشته باشند .
هر نوع تغییرات ناگهانی و شدید در شرایط کاری شبکه، موجب ظهور جهشها یا پالسهای ولتاژ می شود . برای مثالمی توان اضافه ولتاژ های ناشی از قطع و یا وصل بارهای زیاد به طور یکجا ، جریانهای اتصال کوتاه ، تغییر ناگهانی مدار و غیره رانام برد .
رعد و برق نیز هنگامی که روی خطوط شبکه تخلیه شود ، باعث ایجاد پالسهای فشار قوی با دامنه زیاد و زمان کم می شود .
لذا عایق های موجوددر ماشینهای الکتریکی و تجهیزات فشار قوی باید از نظر استقامت در مقابل این نوع پالسها نیز طبقه بندی شده و مشخص شوند . عایقهای الکتریکی با گذشت زمان نیز در اثر آلودگی و جذب رطوبت فاسد شده و خاصیت خود را از دست می دهند .
در مهندسی برق سطوح مختلفی از مقاومت عایقی تعریف شده است که هر کدام بایستی در مقابل ولتاژ معینی استقامت نمایند . (ولتاژ دائمی و ولتاژ لحظه ای هر کدام به طور جداگانه مشخص می شوند )و البته طبیعی است که ازدیاد ولتاژ بیشتر از حد مجاز روی عایق باعث شکست آن می شود . در عمل دو نوع شکست برای عایق ها می توان باز شناخت ،حرارتی و الکتریکی .
زمانی که عایق تحت ولتاژ قرار دارد ، حرارت ناشی از تلفات دی الکتریکی می توان باعث شکست حرارتی شود . باید توجه نمود که افزایش درجه حرارت باعث کاهش مقاومت اهمی عایق و نتیجتاً افزایش تصاعدی درجه حرارت آن خواهد شد .
خلاصه اینکه عدم توازن بین حرارت ایجاد شده در عایق با انچه که به محیط اطراف دفع می نماید ، موجب افزایش درجه حرارت آن شده و این پروسه تا زمانیکه عایق کاملاً شکسته شده و به یک هادی الکتریسته در آید ، ادامه می باید .
شکست الکتریکی در عایق ها به دلیل تجزیه ذرات ان در اثر اعمال میدان الکتریکی نیز صورت می گیرد .
با توجه به آنچه گذشت ، عایقهای الکتریکی عموماً در معرض عواملی قرار دارند که باعث می شود در ولتاژ نامی نیز حالت نرمال خود را از دست بدهند . لذا در انتخاب عایقها ، عایق با کلاس بالاتر انتخاب می شود . اندازه گیریهای مختلفی که جهت شناسایی نواقص موجود در عایق ها انجام می گیرند عبارتند از :
اندازه گیری مقاومت D.C عایق یا جریان نشتی ان ، تلفات دی الکتریک ، ظرفیت خازنی عایق ، توزیع ولتاژ در عایق ، دشارژهای جزئی در عایق و میزان پارازیتهای حاصل از آن و تست استقامت الکتریکی عایق .
تعیین میزان و تلفات یک عایق ومقایسه آن با مقادیر اولیه ، معیار خوبی برای ارزیابی وضعیت آن می باشد . اصولاً افزایش تلفات در عایق های جامد ناشی از جذب رطوبت و در روغن ها به دلیل افزایش در صد آب یا آلودگیهای دیگر درآن می باشد .
باید دانست که مقدار تلفاتی که در مورد یک ترانس اندازه گیری می شود ، جمع تلفات روغن و ایزولاسیونجامد سیم پیچ بوده و هرگاه تلفات عایق یک ترانس از مقدار مجاز تجاوز نماید ، ابتدا باید روغن را به طور جداگانه مورد آزمایش قرار داد تا بتوان وضعیت ایزولاسیون سیم پیچی را ارزیابی نمود .
با توجه به انکه با تعیین مقدار تلفات به طور مطلق و بدون در نظر گرفتن ابعاد فیزیکی و جنس عایق نمی توان قضاوت صحیحی در مورد ان به عمل آورد ، بهترین پارامتری که می تواند وضعیت ایزولاسیون را مشخص نماید نسبت مولفه اکتیو به راکتیو جریان نشتی عایق می باشد . با اندازه گیری ظرفیت تلفات عایق می توان وضعیت ان را از نظر استقامت حرارتی ، میزان رطوبت جذب شده و عمر عایق ارزیابی نمود .
تجربه نشان داده است که در موارد زیر خطر اتصال کوتاه در ایزولاسیون تجهیزات الکتریکی که مستقیماً به فساد عایق مربوط باشد ، وجود ندارد :
الف : وقتیکه ایزولاسیون دارای ضریب تلفات عایق ثابتی است و با مروز زمان افزایش نمی یابد .
ب: وقتیکه ضریب تلفات عایق روغن بوشینگ دژنکتورهای روغنی که مستقیماً روی کلید اندازه گیری شده است ، بدون توجه به اندازه گیری قبلی در حد استاندارد باشد .
با اندازه گیری ظرفیت خازنی ایزولاسیون تجهیزات الکتریکی در دوفرکانس و یا دو درجه حرارت مختلف می توان اطلاعاتی مشابه با نتیجه تست تلفات دی الکتریک از وضعیت عایق بدست آورد .
وجه تمایز تست ظرفیت خازنی در دو فرکانس مختلف با دستگاههایی که جهت همین کار ساخته شده اند در این است که در هر درجه حرارتی قابل انجام بوده و احتیاجی به گرم کردن ترانس و یا تجهیزات دیگر نیست و به همین جهت پرسنل را از حمل و نقل دستگاهها و ادوات نسبتاً سنگین که برای گرمایش بکار می روند بی نیاز می سازد.
در این روش اساس کار بر این اصل مبتنی است که ظرفیت خازن با تغییر فرکانس تغییر می نماید . تجربه نشان داده است که در مورد ایزولاسیون سیم پیچ هایی که آب زیادی به خود جذب نموده اند نسبت بین ظرفیت خازنی در فرکانسهای 2 و 50 هرتز حدود دو بوده و در مورد ایزولاسیون خشک این نسبت حدود یک خواهد بود .
اندازه گیری فوق معمولاً بین سیم پیچ هر یک از فازها و بدنه در حالتیکه بقیه سیم پیچ ها نیز ارت شده اند انجام می گیرد . دقیقترین روش برای بررسی نتایج بدست امده در هر آزمایش مقایسه آن با مقادیر کارخانهای و یا تستای مشابه قبلی می باشد که البته در این عمل باید ارقام بر اساس یک درجه حرارت واحد اصلاح شد باشند . چنانچه مقایسه فوق به عللی تحقیق پذیر نباشد ، می توان به بعضی از اتسانداردهایی که در این زمینه موجود است مراجعه نمود . برای مثال پس از انجام تعمیرات ، میزان مقاومت D.C عایق نباید کاهش بیش از 40 در صد (برای ترانس 110 کیلو ولت به بالا 30 در صد ) ، نسبت ظرفیت خازن در فرکانس 2 هرتز به ظرفیت خازن در فرکانس 50 هرتز افزایش بیش از ده درصد و ضریب تلفات عایق افزایش بیش از 30 در صد نسبت به نتایج قبل از تعمیرات را نشان بدهند .
کلمات کلیدی:
دانلود مقاله شبیهسازی واحد جداسازی تولید فورفورال و مقایسه آن با دادههای تجربی و بررسی های اقتصادی اثر فشار رآکتور هیدرولیز بر جداسازی فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله شبیهسازی واحد جداسازی تولید فورفورال و مقایسه آن با دادههای تجربی و بررسی های اقتصادی اثر فشار رآکتور هیدرولیز بر جداسازی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله شبیهسازی واحد جداسازی تولید فورفورال و مقایسه آن با دادههای تجربی و بررسی های اقتصادی اثر فشار رآکتور هیدرولیز بر جداسازی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1382
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 10
چکیده:
فورفورال امروزه بصورت صنعتی به روش هیدرولیز اسیدی ترکیبات لیگنوسلولزی مانند باگاس نیشکر در طی یک فرآیند نیمه پیوسته و در فشارهای 6 الی 30 اتمسفر تولید می شود . هر چه فشار راکتور هیدرولیز بالاتر باشد هزینه قسمت واکنش بالاتر میرود ولی در عوض ب ا بالا رفتن فشار، محصول راکتور که بصورت بخار از بالای آن خارج می شود از فورفورال غنی تر بوده و جداسازی آن راحت تر و کم هزینه تر می گردد . در این مقاله ابتدا به شبیه سازی واحد جداسازی فورفورال توسط نرم افزارHysys پرداخته شده و نتایج آن با نتایج تجربی یکی از واحدهای صنعتی موجود مقایسه شده است. سپس بکمکشبیه سازی انجام شده به بررسی اقتصادی و مقایسه هزینه های واحد جداسازی در فشارهای مختلف پرداخته شده است . برآوردهای اقتصادی نشان می دهد با افزایش فشار عملیاتی راکتور هزینه جداسازی فورفورال و همچنین مصرف یوتیلیتی مصرفی واحد به مقدار زیادی کاهش می یابد.
کلمات کلیدی:
دانلود مقاله افزایش راندمان بویلر نیروگاهحرارتی ذوبآهن اصفهان با استفاده از دادهکاوی فازی فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله افزایش راندمان بویلر نیروگاهحرارتی ذوبآهن اصفهان با استفاده از دادهکاوی فازی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله افزایش راندمان بویلر نیروگاهحرارتی ذوبآهن اصفهان با استفاده از دادهکاوی فازی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق
تعداد صفحات: 10
چکیده:
امروزه با توجه به افزایش ارزش انرژی در کشور، یکی از دغدغههای جدی در صنایع نیروگاه حرارتی افزایش راندمان بویلرها بهکمک بهینه سازی بازده احتراق میباشد. مسئله بهینه سازی کارکرد سیستم احتراق در یک نیروگاه حرارتی ایجاد یک توازن بین افزایش بازده احتراق و مینیمم سازی انتشار گازهای نامطلوب میباشد. فرایند احتراق در سیستم بویلر یک فرایند چندورودی چندخروجی، متغیر با زمان و به شدت غیرخطی میباشد. به همین خاطر تنظیم پارامترهای کنترل پذیر اصلی آن با استفاده از روشهای کلاسیک مبتنی بر مدلسازی مشکل میباشد. از آنجایی که سیستمهای کنترل توزیع شده به طور گسترده در نیروگاهها مورد استفاده قرار میگیرد، دادههای مربوط به پارامترهای بویلر جمع آوری و ثبت می شوند به همین خاطر استفاده از تکنیکهای داده کاوی یک روش بسیار موثر به منظور تنظیم بهینه پارامترهای احتراق میباشد. با توجه به اینکه دادههای موجود، خروجی سنسورهای نصب شده روی سیستم است اغلب، داده ها دارای دقت مناسب نبوده و در بعضی مواقع نویز نیز روی آنها تاثیر میگذ ارد، به همین دلیل استفاده از مجموعههای فازی در تحلیل این دادهها بسیار مفید میباشد. در این مقاله یک روش مبتنی بر تکنیک های دادهکاوی فازی به منظور افزایش راندمان بویلر ارائه شده و سپس کارایی آن با استفاده از یک تست مجازی روی سیستم بویلر نیروگاه حرارتی ذوبآهن اصفهان مورد ارزیابی قرار میگیرد . و همان طوری که از نتایج مشخص است میانگین کمترین افزایش راندمان طی انجام پنج آزمایش برابر با 0/656 درصد است.
کلمات کلیدی:
دانلود مقاله بررسی اثر کود گوگرد و خصوصیات کیفی کلزا (Brassica napus L.)در خاکهای استان گلستان فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر کود گوگرد و خصوصیات کیفی کلزا (Brassica napus L.)در خاکهای استان گلستان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر کود گوگرد و خصوصیات کیفی کلزا (Brassica napus L.)در خاکهای استان گلستان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین همایش ملی دستاوردهای نوین در تولید گیاهان روغنی
تعداد صفحات: 13
چکیده:
گوگرد چهارمین عنصر ضروری برای رشد گیاه میباشد و دانههای روغنی بیشتری نیاز را به گوگرد دارد. نیاز بالای گوگ یکی، ویژگی خاص گیاهان سرشار از پروتئین (کلزا، سویا و آفتابگردان) میباشد. بنابراین به ازای تولید هر پوند دانه روغنی، 12 کیلوگرم در هکتار گوگرد نیاز میباشد در حالی که غلات چهار و بقولات هشت کیلوگرم در هکتار به یک نیاز دارد ( IFA ، 2000 ). تحقیق حاضر با هدف بررسی اثر سطوح مختلف کود عایدی 10% روغن و پروتئین کلزا Brassica napus L. رقم هایولا 401 در سال زراعی 91 – 1390 در سطح 40 خاک استان گلستان انجام گردید. به همین منظور آزمایش گلدانی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح کامل تصادفی در چهار تکرار طراحی و در اول اردیبهشت 1391 اجرا گردید با. فاکتور اول ( کرت اصلی ) 20 نمونه خاک زراعی، پاکر دوم ( کرت فرعی ) صفت گوگرد (صفر، 100 و 200 میلیگرم گوگرد در کیلوگرم خاک) از منبع سولفات آمونیوم ( S 24%) میباشد. بقیه عناصر غذایی (اوره 200 و در سه تقسیط ، سولفات پتاسیم 75 و سوپر فسفات تریپل 75 کیلوگرم در هکتار همزمان با کاشت) و براساس آزمون خاک به طور یکسان به همه دیدارها داده شد همچنین نیز مغزی حاد درد سولفات محلول پاشی شد. مبارزه با آفات و بیماریها بر اساس کشف سال انجام گرفت . نمونهگیری از برگ طی مراحل مختلف فنولوژیکی (زواره ، 2002) (غنچه دهی ، دو هفته بعد از گل دهی) انجام شد. نتایج نشان داد که از سر خاک، سنگ گوگرد اثر متقابل خاک با سطح گوگرد بر میزان ازت برگ، در صد روغن و پروتئین معنیدار بودن ( 0/01 = ). براساس جدول مقایسه آرتمیا این دین بیشترین و کمترین در صد روغن و پروتئین به ترتیب مربوط به مالای شیخ ( 36%، 19/3% ) و سلطان علی ( 27/5 % ، 14/7% نه) به دست آمد. افزایش سطح گوگرد از یک به سه منجر به افزایش در صد روغن و پروتئین گردید. به دلیل توجیه اقتصادی سطح دو گوگرد قابل توصیه میباشد. بنابراین کمبود گوگرد بیاثر معنیداری به خصوصیات کیفی دانههای روغنی به ویژه کلزا دارد.
کلمات کلیدی:
دانلود مقاله حذف آرسنیک از آب با استفاده از غشاءهای اسمز معکوس فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله حذف آرسنیک از آب با استفاده از غشاءهای اسمز معکوس فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله حذف آرسنیک از آب با استفاده از غشاءهای اسمز معکوس فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1385
محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت
تعداد صفحات: 11
چکیده:
آرسنیک عنصری است که در ترکیبات پوسته زمین وجود دارد و در غلظتهای زیاد در آب آشامیدنی میتواند سبب سرطان پوست، ریه و بیماریهای دیگر شود که متأسفانه بعضی از مناطق روستایی و شهری استان کردستان از جمله شهر دلبران دارای آرسنیک بالاتر از 70PPB میباشد که بالاتر از حد استاندارد جهانی است. آژانس حمایت محیط زیست (epa) استاندارد ماکزیمم سطح آرسنیک آب را در 1 ژانویه 2001 به صورت یک قانون ضروری در آورد و آن را به 10PPb کاهش داد. هدف از این پروژه ارزیابی اثر استفاده از غشاءها جهت حذف آرسنیک از آب بود. بنابراین برای بررسی عملی تأثیر غشاءها جهت حذف آرسنیک از 5 نوع غشاء PVD، TFC-SR، FT30، TFC-ULP، BW300 استفاده شد که غشاء TFC-SR با توجه به دو پارامتر شار خروجی و درصد حذف آرسنیک آن که بالای 95 درصد بود به عنوان بهترین غشاء انتخاب شد و پارامترهای فشار، دما و pH بر روی آن آزمایش و شرایط اپتیمم پارامترهای مذکور مشخص گردید.
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.