دانلود مقاله در مورد پوسیدگی فایل ورد (word) دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله در مورد پوسیدگی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد پوسیدگی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
پوسیدگی
شناسایی دلایل و کنترل آن
پوسیدگی منشاءهای بسیاری دارد و روشهای بیشتری برای کند کردن روند آن وجود دارد. این بخش به قسمتهای مختلف صنعت می پردازد و مشکلات فرسایش/ پوسیدگی رایج و برخی از راه حل ها را مورد شناسایی قرار میدهد.
ساختمانهای ساحلی- تجهیزات سطحی، ساده ترین راه حل قرار دادن عایق روی فلز مورد نظر است. تأسیسات ساحلی اغلب با آستر غنی از روی رنگ می شوند که این کار نه تنها یک مانع فیزیکی ایجاد میکند، بلکه به عنوان یک آنود قربانی مورد نفوذ قرار می گیرد.
ساختمانهای ساحلی از راههای دیگر هم حفاظت می شوند. منطقه بالای داغ مد/ خط کشند، که آن را منطقه Splash می نامند، مرتباً بیرون و درون آب است. شدیدترین فرسایش/پوسیدگی در این قسمت ایجاد می شود. امواجه هرگونه پوشش محافظ را مکرراً از بین می برند و اکسیژن و آب فراوانی در این حوزه وجود دارد.
شیوه های متداول کنترل پوسیدگی/ فرسایش در این منطقه شامل استفاده از پوش های بیشتر و همچنین افزایش ضخامت فلزات برای جبران آسیب بالای آن است.
بخشی از ساختمانی که در منطقه مد قرار دارد دچار فرسایش/پوسیدگی کمتری نسبت به منطقه Splash می شود و می تواند از سیستم محافظ کاتودی در مد زیاد بهره مند شود. محافظ کاتودی از طریق تبدیل حوزه های آنودی به کاتودها عمل میکند. در این روش جریانی مخالف را برای بی اثر کردن جریان پوسیدگی/فرسایش به کار می گریم. این جریان را می توان از طریق یک منبع DC خارجی- محافظت کاتدی تأثیرگذار و یا از طریق آنودهای قربانی ایجاد کرد.
سایر قسمتهای ساختمان- که کمتر در معرض فرسایش/خوردگی با آب دریا است- از طریق محافظت کاتدی حفظ می شود. اگرچه سحت پوستان و علف های دریایی چسبیده به قسمتهای غوطه ور در آب وزن آن قسمتها را افزایش میدهد که احتمال فرسایش بیشتر این قسمتها را فراهم می آورد. این مکانیزم زمانی اتفاق می افتاد که مجموع تأثیرات ترک ها یا سوراخ ها، پوسیدگی و فشار شکاف ها را تشدید کرده و افزایش میدهد تا به سقوط بنا منتهی شود. اگرچه یک لایه پوشش از رسیدن اکسیژن به فلز جلوگیری کرده و فرسایش را کاهش میدهد.
سایر اشکال فشارهای ساختاری نیز مهم هستند. فشار چرخشی با تناوب کم- که ناشی از عواملی چون امواج، جزر و مد و operating load است- می تواند منجر به فرسایش/ایجاد پوسیدگی در شکاف های باز شود. در نتیجه الگوسازی و در نظر گرفتن این فشارها در جلوگیری از فرسایش نقش بسیار مهمی ایفا میکند.
ته یک سکوی حفاری بلند یا یک سکوی تولید نفت در بستر دریا فرو می رود و توسط سولفید هیدروژن تولید شده از طریق سولفات کاهش دهنده باکتری (SRB) آسیب میبیند. اگرچه حفاظت کاتدی هم این بخش از سازه را حفظ و نگهداری میکند. به دلیل کاهش اکسیژن جریان حفاظت مورد نیاز برای بقیه قسمتهای سکوی حفاری کمتر خواهد بود.
فرسایش لوله حفاری- هنگام حفاری یک چاه نه تنها به سازه سکوی حفاری فشار وارد می شود، بلکه تجهیزات حفاری هم تحت فشار قرار می گیرند. احتمالاً لوله حفاری ابزاری است که بیشتر از سایر تجهیزات در این عملیات تحت فشار است. این وسیله در معرض سیالات شکل دهنده و گل و لای حفاری قرار می گیرد و در برش ها در معرض فشار فرسایش و خوردگی قرار می گیرد. اتصالات لول های حفاری از فولاد سخت با قدرت بالا ساخته شده است و به نظر می رسد که بر اثر بوجود آمدن سوراخهای عمیق پوسیدگی ایجاد شده با اکسیژن و یا گل و لای و یا بر اثر خیس شدن زیاد احتمال از بین رفتن آن هست. گاهی لوله حفاری را از داخل بازرین یا ترکیب گداخته اپوکسی می پوشانند تا با پوسیدگی مبارزه کنند.
با از بین رفتن این پوشش/عایق فرسایش سریع اتفاق می افتد. قسمتهایی که لوله های حفاری در آن قسمتها دچار آسیب دیدگی، نشت می شوند اتصالات حدیده شده یا پیچ داری است که مفصل ابزاری نامیده می شوند.
در معرض اشعه فرابنفش رسوب/ته نشست نمک تغلیظ/میعان
در معرض اتمسفر دریا (آلاینده ها، گرد و غیار و شن)
بالاترین میزان فرسایش/ پوسیدگی (خیسی و مقدار زیاد آب) فرسایش/پوسیدگی شدید (با خیس شدن و خشک شدن مداوم) بالاترین سطح فرسایش با ایجاد حفره (منطقه جزر و مد، ساییدگی شن و گل و لای)
فرسایش کلی آب دریا (سیستم آلوده کردن، آلاینده های شیمیایی و زیست محیطی)
فرسایش/پوسیدگی جزئی(تعوض ته سازه)
محیطی با قابلیت فرسایشی زیاد که به یک سکوی حفاری ساحلی آسیب وارد میکند. (بالای صفحه سمت چپ) آنودهای قربانی از پایه ها و مخزن سکوی حفاری تریدنت چهارم سرکوفورکس (سمت چپ) محافظت کاتدی یکی از روشهای متداول مبارزه با پوسیدگی است: آنودهای قربانی روش دیگری را ایجاد میکند.
سیستم فرسایش/ پوسیدگی
پوسیدگی/فرسایشی که در عملیات تولید نفت خام تجربه شده چندین مکانیزم را
در بر می گیرد. این مکانیزمها به گروههای زیر تقسیم شده اند. فرسایش/ پوسیدگی الکتروشیمیایی، شیمیایی ومکانیکی و تأثیرات فرسایشی/مکانیکی.
فرسایش/پوسیدگی الکتروشیمیایی
پوسیدگی گالوانیک (دو فلز)- دو فلز غیر متشابه در یک محیط رسانا دارای اختلاف پتانسیل خواهند شد. یکی از آنها آنودی و دیگری کاتودی خواهد شد. آنود یونهای فلزی را برای متوازن کردن جریان الکترونها از دست میدهد. زیرا فلزات از کریستال ساخته شده اند، که بسیاری از این هسته های تشکیل شده سبب پوسیدگی بین گرانولها می شوند. با افزایش نسبت منطقه کاتد به آنود مشکلات شدیدتر می شود.
پوسیدگی/ فرسایش ترک- بیشتر آسیب های فلزات در حوزه نفتی از طریق پوسیدگی ترکها ایجاد می شود. این شکل از پوسیدگی که مربوط به این منطقه است تقریباً به طور انحصاری در سیستم های حاوی اکسیژن به چشم می خورد و با وجود گلرایه شدیدتر می شود. در ترک، فلز با الکترولیت در تماس است، اما به اکسیژن دسترسی آسان ندارد.
در آغاز واکنس، فلز در قسمتهای آنودی وارد محلول می شود و اکسیژن در قسمتهای کاتدی به هیدروکسیل تقلیل می یابد. پوسیدگی در ابتدا همه منطقه را در بر می گیرد که شامل ترک نیز می شود. با تداوم پوسیدگی در ترک اکسیژن تمام شده و کاهش کاتدی اکسیژن متوقف می شود. حل شدن یونهای فلز در آنود در قسمت ترک خورده ادامه می یابد که در انحلال بار مثبت زیادی تولید میکند.
حالا کلراید دارای بار منفی (یا سایر آنیون ها) به آنودهای رو به افزایش انتقال پیدا میکنند تا خنثی بودن الکترونها را حفظ کنند. آنها نقش کاتالیزور را با تسریع پوسیدگی ایفا می کنند. در این مرحله پوسیدگی ترک به طور کامل انجام شده و واکنش آنودی با یونهای [Fe++]errous ادامه می یابد که فوراً وارد محلول می شود.
پوسیدگی حفره ای یکی دیگر از اشکال پوسیدگی شکاف/ترک که در این مورد خراشیدگی های جزئی، نقص و آلودگی می تواند روند پوسیدگی را آغاز کند. در این مورد نیز تراکم بارهای مثبت در یک حفره کوچک روی سطح فلز اتفاق می افتد. یونهای کلرین از یک محلول شور به حفره انتقال می یابند. این یونها، که به شکل یونهای هیدروژن جفت شده اند، نقش کاتالیزور را در پوسیدگی و فساد بیشتر فلز بر عهده دارند.
جریان پراکنده پوسیدگی- جریانهای اضافی AC و DC در رسیدن به زمین در یک رسانا، نقطه رسیدن رسانا به زمین را به یک کاتود تبدیل میکند.
جایی که جریان جدا می شود تبدیل به آنود خواهد شد، که سبب پوسیدگی در آن نقطه می گردد. یک جریان DC100 برابر مخرب تر از جریان AC مساوی با آن است. فقط یک تقویت کننده جریان پراکنده DC در سال می تواند Lbm20 ]9 کیلوگرک[ فولاد را از بین ببرد. در سیستم های تولید سیستم های حفاظتی کاتودی منابع جریانهای پراکنده DC به شمار می آیند.
کلمات کلیدی:
دانلود مقاله استراتژی پدافندغیرعامل درفضاهای سایبری وآسیب شناسی سخت افزار درانتقال اطلاعات فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله استراتژی پدافندغیرعامل درفضاهای سایبری وآسیب شناسی سخت افزار درانتقال اطلاعات فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله استراتژی پدافندغیرعامل درفضاهای سایبری وآسیب شناسی سخت افزار درانتقال اطلاعات فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: ششمین کنگره انجمن ژئوپلتیک ایران پدافند غیرعامل
تعداد صفحات: 22
چکیده:
تولیدباپذیرش فناوری وتکنولوژی نیازمند مدیریت کارامدوپایش آن ازجنبه های مختلف است درنوشتار حاضر تمرکز ما به بررسی اسیب شانسی ملی دربرابر پذیرش و عدم توجه به سیاستگذاری برنامه ریزی اقدامات اجرایی و بازرسی و نظارت برنحوه عملکرد و نوع گسترش شبکه بین المللی اینترنت است درنوشتارحاضر ما برانیم با روش اسنادی توصیفی و با استفاده ازداده های وشرحی علمی ازساختارهای فنی شبکه بین المللی اینترنت مساله تبادل اطلاعات و مخاطراتی همچون کیفیت امنیت انتقال بسته اطلاعات درموضوع مانیتورینگ و رصد اطلاعات درغیر ازمقصدوهمچنین ایجاداختلال درمیزان اطلاعات ارسالی و دریافتی داشته باشیم گفتنی است که ارزش اطلاعات درمحاسبات استراتژیک هرمجموعه ای رابرای برهم زدن موازنه اطلاعات به نفع نیروهای خودی ترغیب می کند و اینجاست که نقش پدافندغیرعامل و تدارک مقدمات آن برای کاهش سطح اسیب پذیری درانتشار اطلاعات ازمبادی انتقال الکترونیک خود نمایی می کند
کلمات کلیدی:
دانلود مقاله اثر تنش خشکی بر عملکرد و آنزیم های آنتی اکسیدانت در پنج رقم کلزای بهاره (Brassica napus L.) فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثر تنش خشکی بر عملکرد و آنزیم های آنتی اکسیدانت در پنج رقم کلزای بهاره (Brassica napus L.) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر تنش خشکی بر عملکرد و آنزیم های آنتی اکسیدانت در پنج رقم کلزای بهاره (Brassica napus L.) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1387
محل انتشار: دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات
تعداد صفحات: 1
چکیده:
عملکرد و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و الگوی باندی ایزوزایم های این آنزیم ها در 5 رقم کلزای بهاره تحت شرایط تنش خشکی در شرایط گلخانه مورد بررسی قرار گرفت . بررسی عملکرد تک بوته و اجزای عملکرد نشان داد که ، عملکرد تک بوته با افزایش سطح تنش به علت کاهش معنی دار اجزای عملکرد کاهش یافت . ارقام زودرس «هایولا 401» و «هایولا 308» با بالاترین عملکرد در شرایط مطلوب و تنش آبی به عنوان ارقام مناسب جهت کشت در شرایط تنش آبی پیشنهاد می گردند. میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت سوپراکسید دیسموتاز (SOD) و پراکسیداز (POD) با افزایش سطح تنش آبی افزایش و فعالیت آنزیم کاتالاز (CAT) کاهش یافت. رقم «Option500» با بالاترین میزان فعالیت آنزیمی در شرایط مطلوب و تنش آبی به عنوان رقم متحمل و رقم «هایولا 308» با کمترین میزان فعالیت آنزیمی ، به عنوان رقم حساس به خشکی معرفی می گردند. بررسی الگوی باندی ایزوزایم های آنزیم های آنتی اکسیدانت نشان داد که ظهور باندهای جدید ایزوزایمی مرتبط با افزایش فعالیت این آنزیم ها در سطوح تنش آبی را م ی توان به عنوان نشانگرهای بیوشیمیایی پاسخ ارقام مختلف به تنش خشکی در نظر گرفت.
کلمات کلیدی:
دانلود مقاله تاثیرجایگزین های قندی درحلوا ارده بر ویژگی های رئولوژیکی وقابلیت ماندگاری محصول و میزان افزایش قند خون مصرف کننده فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیرجایگزین های قندی درحلوا ارده بر ویژگی های رئولوژیکی وقابلیت ماندگاری محصول و میزان افزایش قند خون مصرف کننده فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیرجایگزین های قندی درحلوا ارده بر ویژگی های رئولوژیکی وقابلیت ماندگاری محصول و میزان افزایش قند خون مصرف کننده فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
حلواارده یک فرآورده غذایی سنتی ویک میان وعده مغذی است که از مخلوط حدود 50% ارده با شکر و گلوکز ، اسید سیتریک، عصاره چوبک و مواد معطر طبیعی تهیه میگردد. در سالهای اخیر به علت افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی و دیابت، تمایل به رژیم های غذایی کم کالری افزایش یافته و هدف از انجام این پژوهش ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از جایگزینهای قندی بجای ساکارز و گلوکز می باشد بطوریکه ضمن حفظ ویژگیهای کیفی محصو ل ،کم کالری بوده و به میزان کمتری قندخو ن ر ا افزایش دهد . در این پژوهش از ایزومالت، مالتیتول و پلی دکستروز بعنوان جایگزین شکر استفاده گردید.ابتدا محلول های قندی حاوی ساکارزو سه ترکیب جایگزین با 11 فرمولاسیو ن مختلف آماده شد. سپس بر اساس سنجش بریکس و ویسکوزیته، 5 نوع محلول شامل (0، 20، 40، 60، 80، 100) درصدساکارز، برای استفاده در فرمولاسیون حلوا انتخاب گردید. نمونه های حلوا با آزمونهای شیمیایی، رئولوژیکی، پایداری امولسیون و حسی ارزیابی شدو نمونه های منتخب توسط افرادی با میانگین سنی 35 الی 45 سال به مصرف رسید و میانگین قند خون در فواصل زمانی 0، 30، 60 و 120 دقیقه بعد از مصرف تعیین گردید. میزان رطوبت افزایش یافته در کلیه تیمارها پس از 90 روز نگهداری در یخچال کمتر از 2% و مطابق با حد مجاز استاندارد حلواارده بود. با افزایش درصد جایگزین های قندی کاهش معنی داری، حداکثر 61% در مقدار قند بر مبنای دکستروز مشاهده شد. نتایج ارزیابی بافت حاکی از نرم شدن تیمارهای حاوی جایگزینها نسبت به نمونه شاهد بود . بهترین پایداری امولسیونی در تیمارهای حاوی 60% و 80% ساکارز حاصل شد . در ارزیابی حسی ،تیمار 60% بالاترین امتیاز را از نظر پذیرش کلی محصول کسب نمودو از آنجائیکه اثر این تیمار بر افزایش قند خون افراد نیزنسبت به نمونه شاهد کاهش قابل توجهی نشان داد، بعنوان بهترین تیمار و یک میان وعده سالمتر با کالری زایی کمتر انتخاب گردید
کلمات کلیدی:
دانلود مقاله چالش های سرمایه گذاری در فناوری نانو فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله چالش های سرمایه گذاری در فناوری نانو فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله چالش های سرمایه گذاری در فناوری نانو فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1384
محل انتشار: دومین کنفرانس مدیریت تکنولوژی
تعداد صفحات: 9
چکیده:
فناوری نانو در چشم انداز پانزده ساله، یک فناوری انقلابی و متحول کننده است و محصولات و بازارهای وسیع آن در راهند در کوتاه مدت نیز این فناوری با نوآوری در محصولات و فرآیندهای صنایع کنونی، یک فناوری توان بخش به شمار می رود؛ بنابراین می توان به بازار محصولات فناوری نانو در کوتاه مدت نیز امیدوارانه چشم دوخت . در این مقاله با نگاهی به حرکت جهانی به سمت توسعه فناوری نانو و برآوردی از بازار و هزینه های صورت پذیرفته این فناوری، منابع تامین مالی طرح های نانو و چگونگی مداخله دولت را در این زمینه بررسی خواهیم نمود همچنین اشاره خواهد شد که دولت بایستی در مقام تنظیم گر، مشتری و پشتیبان نقش ایفا کند . در ادامه نیز با بیان این مطلب که شرکت های نوپا یا کوچک از مهمترین بازیگران عرصه نانو هستند و سرمایه خطرپذیر از منابع مهم تامین مالی این شرکت هاست به تاریخچه ای از شرکت های سرمایهگذاریخطرپذیر در این عرصه پرداخته شده و زمینه های اصلی سرمایهگذاری در فناوری نانو را نام برده و بازگشت سرمایه را در بخش های مختلف آن تحلیل و بررسی خواهیم نمود
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.