مقالات رایگان

دانلود مقاله امکان سنجی تحقق سازمان دانایی محور در دانشگاه آزاد

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله امکان سنجی تحقق سازمان دانایی محور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله امکان سنجی تحقق سازمان دانایی محور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله امکان سنجی تحقق سازمان دانایی محور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله امکان سنجی تحقق سازمان دانایی محور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز فایل ورد (word) :

دانلود مقاله امکان سنجی تحقق سازمان دانایی محور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1386 در نوآوری های مدیریت آموزشی (اندیشه های تازه در علوم تربیتی) از صفحه 123 تا 133 منتشر شده است.
نام: امکان سنجی تحقق سازمان دانایی محور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
این مقاله دارای 11 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سازمان های دانایی محور
مقاله امکان سنجی
مقاله سرمایه انسانی
مقاله دانشگران سازمانی
مقاله نوآوران سازمانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه متخصصان و صاحب نظران حوزه مدیریت و سازمان، سازمان های دانایی محور را به عنوان جدیدترین و کارآمدترین شکل سازمانی و مناسب ترین بستر به منظور اجرای استراتژی های نوین مدیریتی نظیر مدیریت دانش معرفی می نمایند. در پژوهش حاضر ضمن ارایه تعاریفی از سازمان دانایی محور و مطالعات امکان سنجی، امکان تحقق سازمان دانایی محور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با توجه به محورهای پنج گانه سازمان دانایی محور (فرهنگی، اداری- تشکیلاتی، عملیاتی- فناوری، مالی- اعتباری، سرمایه انسانی) مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. به منظور مطالعه و بررسی این امر، جامعه آماری شامل الف- اعضای هیات علمی ب- دانشجویان ج- مدیران، کارشناسان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در نظر گرفته شده است (N=17815) که از جامعه فوق 705 نفر به عنوان نمونه با روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی انتخاب گردیده و با استفاده از پرسش نامه محقق ساخته با پایایی 0865 و روایی تایید شده، نظرات این سه گروه جمع آوری شده است. در این پژوهش از روش های آماری توصیفی و رگرسیون خطی به منظور مقایسه گروه های پاسخ دهندگان در پنج محور مطروحه و از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه برای تعیین تفاوت معنی دار بین دیدگاه های پاسخ دهندگان بهره گیری شده و با استفاده از آنها یافته های تحقیق در چهار بند به نوشتار در آمده است. و نتایج نشان دهنده آن است که از نظر پاسخگویان امکان تحقق سازمان دانایی محوری در دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در محورهای پنجگانه دانایی محوری وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله در مورد ترجمه کتاب هیدرولوژی و هیدرولیک آبهای زیرزم

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله در مورد ترجمه کتاب هیدرولوژی و هیدرولیک آبهای زیرزمینی مک ورتر فایل ورد (word) دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد ترجمه کتاب هیدرولوژی و هیدرولیک آبهای زیرزمینی مک ورتر فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد ترجمه کتاب هیدرولوژی و هیدرولیک آبهای زیرزمینی مک ورتر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد ترجمه کتاب هیدرولوژی و هیدرولیک آبهای زیرزمینی مک ورتر فایل ورد (word) :

ترجمه کتاب هیدرولوژی و هیدرولیک آبهای زیرزمینی مک ورتر

مثال 1 . 7 )
آب با عمقی کم در بالای ستونی از مواد آکیفری قرار دارد. (شکل 3 . 5) ارتفاع نقطه پایانی لوله آبده(تخلیه) در سطحی برابر با ارتفاع کف ستون مستقر می شود. افت ارتفاع (بار) از میان لوله آبده ناچیز است. آب با میزانی برابر با آنچه که از کف ستون تخلیه می شود آب با میزانی با آنچه که از کف ستون تخلیه می شود به بالای ستون افزوده می شود. هدایت هیدرولیکی ماده متخلخل و 1 سانتی متر ثانیه است. سرعت دارسی را در ستون حساب کنید. همچنین، فرمولی کلی برایq بر حسب k و عمق آب انباشته شده و y و طول ستون، L بدست آورید.

شکل 3 – 5 ) جریان پایا به سمت پایین در یک ستون قائم.

معادله به دست آمده در مثال 3 . 5 برای این مورد کاربرد دارد، زیرا در این حالت نیز جریان موازی با محور z است و k,q هر دو مقادیری ثابت است. کف ماده متخلخل در ستون به عنوان سطح مبنا انتخاب می شود. ارتفاع فشاری در کف ماده متخلخل صفر است زیرا که لوله آبده در ارتفاعی یکسان با کف قرار دارد. همچنین، در این محل 0=z و بنابراین، h1=0.

ارتفاع فشاری در قسمت بالایی ماده متخلخل 6 سانتی متر است، و ارتفاع این نقطه 2 متر است. بنابراین، m6 و 2=h2 طول مسیر جریان 2 متر است، و
سانتی متر بر ثانیه
علامت منفی نشان می دهد که q در جهت کاهش z است(یعنی، به سمت پایین).
به طور کلی، برای هر سطح مبنا
و

بنابراین:

توجه کنید که اگر عمق آب انباشته شده بسیار ناچیز باشد و یا اگر L بسیار زیاد باشد. 0 L/y و در نتیجه . این شرط برای وجود یک گرادیان واحد از ارتفاع پیروز متری است. هنگامی که باشد است (یعنی، فشار ثابت است ) و جریان به سمت پایین فقط در نتیجه نیروی رانشی ثقلی است. این حالت اغلب هنگامی تقریباً برقرار می گرددف که از دریاچه های کم عمق یا برکه های تغذیه ای تراوش به سمت پایین باشد، که عمق سطح ایستابی زیر آن در مقایسه با عمق برکه زیاد است.
(3 – 36)
که برای لایه می شود،
(3 – 37)
مثال 3 . 8 )
سرعت دارسی روی سطح مشترک بین مواردی درشت بافت و ریز بافت با هدایتهای هیدرولیکی و روی می دهد. جریان از ماده درشت بافت به داخل ماده ریز بافت صورت می گیرد و با محور عمود بر سطح مشترک زاویه می سازد. زاویه را در ماده ریز بافت حساب کنید.
حل:

از معادله (3 . 30)

بنابراین:

مشاهده می شود که جریان در لایه ریز بافت تقریباً عمود بر سطح مشترک است.
مثال 3 . 9 )
جریان یک بعدی بین دو آبراهه موازی (شکل 3 . 10) در آکیفری همگی با ضخامت 4 متر روی می دهد. با اختلاف ارتفاعی معادل 3 . 1 متر، میزان آبدهی در واحد طول آبراهه برابر متر مکعب بر ثانیه متر است. فاصله آبراهه از یکدیگر 10 متر است. نهایتاً یک لایه رسوب 4 سانتی ضخامت دارد و هدایت هیدرولیکی آن سانتی متر با ثانیه است. میزان آبدهی بر کیلومتر بین دو آبراهه را پس از رسوب گذاری محاسبه کنید.
حل:

هدایت هیدرولیکی آبخوان عبارت است از:

سانتی متر بر ثانیه = متر بر ثانیه =
از معادله (3 . 36)
سانتی متر بر ثانیه
میزان آبدهی بین دو آبراهه بر هر کیلو متر بعد از ته نشینی لایه رسوب عبارت است از:

متر مکعب بر ثانیه کیلومتر

مثال 4 . 1 )
چند خط جریان و خط پتانسیل را در ربع بالا و سمت راست برای جریان هیدرولیکی که تابع جریان آن است رسم کنید.
حل:
خطوط جریان از رابطه محاسبه می شود که نشان دهنده خطوط جریان مجزاست. از دیده می شود که تمامی محورهای y و x خطوط جریان است. با قرار دادن منحنی نشانه شده با در شکل 4 . 2 به دست می آید، و به همین ترتیب برای مقادیر دیگر منحنیهای دیگر مشخص می گردد.
تابع هم پتانسیل با توجه به روابط زیر از تابع به دست می آید،

و بنابراین، از معادله های (4 . 5) و (4 . 6)،

با انتگرال گیری به دست می آید،

شکل 4 – 2 ) خطوط جریان و خطوط هم پتانسیل برای جریان با
با دیفرانسیل گیری از روابط بالا نسبت به y نتیجه می شود،

از این رو، مقدار ثابت و رابطه
مقدار ثابت
معادله برای دیفرانسیل سرعت است. مقدار ثابت دلخواه است و می توان آن را مساوی صفر قرار داد.
منحنیهای نشان دهنده مقادیر مختلف در شکل 4 . 2 آمده است، به سادگی تایید می شود که هم و هم نیازهای لازم معادله لاپلاس را بر آورده می کند.
مثال 4 . 2 )
داده های مثال 2 . 5 برای آکیفری با سطح ایستایی جمع آوری شده است. فرض کنید که افت در همه جا در مقایسه با ضخامت اشباع اولیه کوچک باشد، به طوری که استفاده از معادله های جریان تحت فشار برای کاربرد در این آب خوان با سطح ایستایی مجاز باشد. با استفاده از داده های سطح آب و آبدهی در مثال 2 . 5 میزان قابلیت انتقال T را محاسبه کنید. برای این مورد حالتی شبه پایدار با فرض نمایید.
حل:
یک نقشه منحنی از سطح آب (در مقایسه با یک سطح اختیاری) در چاههای مشاهده ای به صورت تابعی از مختصات دایره ای از چاه در شکل 2 . 11 نشان داده شده است. در حقیقت، ارتفاع پیزومتری به نحو روشنی با لگاریتم r به طور خطی افزایش می یابد، همان طور که با نظریه بالا برای r کوچکتر از بیست متر پیش بینی شده است. با استفاده از داده های چا

ههای مشاهده ای HF1 و HF2 در معادله (4 . 29)، قابلیت انتقال عبارت است از:

مقدار T متوسط را می توان مستقیماً از شیب خط صافی که از میان داده های شکل 2 . 11 می گذرد محاسبه کرد (مانند زیر) و توجه داشته باشید که نسبت
مقدار ثابت
بنابراین:

که در اینجا تفاوت در ارتفاع پیزومتری در هر سیکل لگاریتم است. از شکل 2 . 11، سیکل
و

مثال 4 . 3 )
چاههای گرد آورنده شامل لوله های افقی مشبکی است که به طور دایره وار به خارج از یک محور رانده می شود (شکل 4 . 6). توصیف مفصل ریاضی در نمایش هیدرولیکی چاههای گرد آورنده بسیار مشکل است. تا حدی عمل یک چاه گرد آورنده را می توان به طور تقریبی شبیه به چاه فرضی معمولی با شعاعی بسیار بزرگ در نظر گرفت (مایکلز و کلر، 1956). به شرطی که بتوان شعاع چاه فرضی معادل را تعیین نمود، از چاه فرضی می توان برای تخمین نحوه اجرا و کارکرد چاه گرد آورنده استفاده کرد. معادله (4 . 34)را به کار برید تا تخمین مقدماتی از شعاع چاه معادل برای یک چاه گرد آورنده با تعداد زیادی لوله فرعی افقی به طول متوسط، R اندازه گیری شده از مرکز چاه عمودی اصلی، را به دست آورید.

شکل 4 – 6 : تصویر ساده ای از یک چاه گردآورنده (الف) برش عمودی، (ب) برش افقی.
حل:
به عنوان تخمین اولیه، فرض می شود تخلیه آب توسط چاه گرد آورنده تقریباً برابر تخلیه یکنواخت به میزان W سطحی مدور به شعاع R باشد. بنابراین میزان آبدهی چاه گرد آورنده این فرمول است، و معادله (4 . 34) می شود:

مقدار افت در یک چاه با شعاع و آبدهی Q از فرمول 4 . 28 عبارت است

از:

با مساوی قرار دادن افتها در چاه گرد آورنده و چاه معمولی، فرمول زیر به دست می آید:

که از آن

محاسبات بالا نشان می دهد که چاه گرد آورنده را می توان توسط یک چاه معمولی فرضی با شعاع R 61/0 جایگزین البته، این تخمین الگوی حقیقی جریان به داخل جمع آوری کننده ها به طور دقیق را نشان نیم دهد. اطلاعات تجربی (مایکلز و کلر 1956) نشان می دهد که چاه گرد آورنده تا حدی دارای بازده بیشتری از آن است که با تحلیل این مثال پیش بینی شده است، در حدود 85 . 75 درصد متوسط لوله های افقی مشبک است.
مثال 4 . 4 )
معادله ای را برای دسته ای از خطوط هم پتانسیل برای یک چاه پمپاژ کننده در فاصله عمودی a از رودخانه ای با نفوذ کامل و نامحدود با سطح آب افقی و ثابت استخراج کنید.

شکل 4 – 10 : یک زهکش افقی در زیر مرزی با ارتفاع فشاری ثابت
حل :
از معادله (4 . 35) تابع پتانسیل سرعت عبارت است از:
مقدار ثابت +
با قرار دادن مقدار ثابت اختیاری برابر با صفر، و با توجه به اینکه روی یک منحنی هم پتانسیل ، توان گیری به دست می دهد.

که مقدار ثابتی است که بستگی به دارد. با مرتب کردن و تکمیل محاسبه نتیجه زیر به دست می آید:

که یک سری دایره را با مختصات بدون بعد با مراکز واقع در و شعاعهای نشان می دهد.
این کار بر عهده خواننده می ماند نشان دهد که خطوط جریان نیز به صورت دایره است. شبکه خطوط هم پتانسیل و خطوط جریان در شکل 4 . 11 نشان داده شده است.

شکل 4 – 11 : شبکه جریان برای یک چاه پمپاژ کننده در نزدیکی یک رود

 

خانه
مثال 4 . 5 )
تایید کنید که مجموع آبدهی از رودخانه به آبخوان برابر ب آبدهی چاه برای جریان پایدار رسم شده در شکل های 4 . 7 و 4 . 8 است.
حل:
آبدهی از رودخانه به داخل آبخوان در طول dyبا توجه به قانون دارسی، عبارت است از:

میزان افت عبارت است از:

که از معادله (4 . 35) و سیستم مختصات نشان داده شده در شکل 4 . 7 نتیجه می شود. محاسبه مشتق نسبی s بر حسب x معادله زیر را به دست می دهد:

در x =0 نتیجه به صورت زیر است:

و آبدهی تفاضلی (دیفرانسیلی ) از قسمت dyمی شود

آبدهی از رودخانه به ابخوان با نتگرال گیری ریو آن قسمت از رودخانه که از تا به دست می دهد:

 

که در آن مقدار مورد لزوم به دست می آید.
مثال 4 . 6 )
مرکز یک زهکش طویل، تقریباً افقی، با شعاع مقطع 15 سانتی متر در دو متری زیر سطح زمین که روی آن آب به عمق 20 سانتی متر قرار گرفته است، موجود است. عمق تا لایه نفوذ نا پذیر کف آکیفر بسیار زیاد است و میزان هدایت هیدرولیکی آبخوان سانتی متر بر ثانیه است. فرض کنید که زهکش دارای جریان پر است و فشار آب در بالای زهکش برابر با صفر است. مقدار جریان زهکش را در هر متر از لوله زهکش محاسبه کنید.

که ، و افت عبارت است از تفاوت ارتفاع پیزومتری ریو سطح زمین و روی سطح لوله زهکش. ارتفاع پیزومتری روی سطح زمین برابر زیرا سطح زمین 2 متر بالاتر از سطح مبنای قرار دادی (یعنی مرکز لوله زهکش) و ارتفاع فشاری معادل با عمق آب قرار گرفته روی سطح است. ریو سطح لوله زهکش ارتفاع پیزومتری ثابت است و می توان آن را در هر نقطه که ارتفاع فشاری معلوم است محاسبه کرد. از این رو، ارتفاع پیزومتری در زهکش برابر زیرا ارتفاع فشاری در قسمت بالای زهکش برابر با صفر است. میزان آبدهی در هر متر از طول زهکش عبارت است از:

مثال 4 . 7 )
آب آلوده از چند تالاب محتوی فاضلاب به داخل آکیفری که در آن جریان یکنواخت وجود دارد نفوذ می کند. قرار است چاهی در فاصله 300 متر پایین شیب از تالابها به منظور قطع آب زیر زمینی آلوده ساخته شود، شیب سطح پیزومتری برابر 022 و 0- و قابلیت انتقال برابر 013و 0 متر مربع بر ثانیه است، عرض ناحیه منبع آلوده 200 متر است که به طور عمود بر جهت جریان آب زیر زمینی اندازه گیری شده است (شکل 4 . 13). میزان آبدهی چاه لازم برای قطع آب زیر زمینی آلوده را محاسبه کنید، با این فرض که هیچ گونه پراگندگی وجود ندارد. افزون بر این فرض می شود که مقدار آبدهی آب آلوده به داخل آبخوان در مقایسه با مقدار آبدهی از میان آبخوان کم باشد.

شکل 4 – 13 : چاه بازدارنده واقع در قسمت پایین منبع آلوده کنند آب زیرزمینی
حل:
اهمیت فرض دوم در مسئله این است که میزان جریان آب آلوده برای اینکه تاثیر مهمی روی الگوی جریان بگذرد بسیار کم است و اینکه کمیت آب آلوده اضافه شده میزان جریان در واحد سطح آبخوان را چندان تغییر نیم دهد. با توجه به اینکه پراکندگی جانبی قابل چشمپوشی است، اگر فقط جریان از میان حدود انتهای خط تالابهای آلوده بگذرد آب آلوده قطع می گردد. مختصات یک انتهای خطی که روی آن آلودگی رخ می دهد (100 و 300-) است. از معادله (4 . 39)،

که زاویه مشخص شده در شکل 4 . 13 است بنابراین:
رادیان
میزان جریان لازم عبارت است از:

مثال 4 . 8 )
چاهی با شعاع موثر 2 و 0 متر ظرفیت ویژه ای را برابر 021و 0 متر مکعب بر ثانیه متر، در آکیفری بریا آن bبرابر 42 متر است، نشان می دهد. طول قسمت مشبک چاه 10 متر است. اگر طول این قسمت مشبک از چاه به 20 متر افزایش داده شود، مقدار افزایش در ظرفیت ویژه را بر آورد کنید.
حل:
از معادله (4 . 44) ظرفیت ویژه ای برای نفوذ کامل عبارت است از:

ظرفیت ویژه با عبارت است از:

افزایش طول لوله مشبک چاه به 20 متر مقدار ظرفیت ویژه از 021 . 0 به 034/0 متر مربع بر ثانیه یعنی افزایشی معادل 62% تغییر می دهد. این محاسبه، البته، با این فرض است که آبخوان همگن است و در یک آبخوان با لایه های افقی دارای ارزش کمی است.
مثال 4 . 9 )
با استفاده از روش شبکه جریان، میزان آبدهی را در زیر صفحات (دیواره های) فلزی کوبیده شده که در شکل 4 . 16 نشان داده شده برای و تعیین کنید. توجه داشته باشد که صفحات کوبیده شده تا 2/1 ضخامت آکیفر نفوذ کرده است.
حل:
بدلیل وجود تقارن، ساخت شبکه جریان با یک خط پتانسیل عمودی، که مستقیماً در زیر نقطه انتهایی صفحه فلزی قرار دارد شروع می شود. چون به نظر می رسد که سرعت در نزدیکی نقطه انتهایی این دیواره های بیشتر باشد، خط جریان فوقانی کاملاً در نزدیک انتهای

صفحات قرار می گیرد. فاصله بین عمق خطوط جریان باقیمانده با عمق افزایش می یابد، زیرا پیش بینی می شود که سرعت دارسی با عمق کاهش یابد. قدم بعدی عبارت است از ترسیم خط پتانسیل بلافاصله در مجاورت خط عمودی، که در ابتدا انجام شد. محل و شکل این هم پتانسیل دوم با شرط عمودی بودن که باید در نقاط تقاطع برقرار باشد و توسط این شرط که هر جز تشکیل یک مربع را بدهد. تعیین می گردد.

شکل 4 – 16 : شبکه جریان برای تراوش از زیر یک صفح فولادی
معمولاً اصلاح دوباره ای از خطوط جریان و نیز خط هم پتانسیل لازم است. هنگامی که خطوط جریان و خطوط هم پتانسیل به گونه درستی در مجاورت نقطه انتهایی صفحه ترسیم شد، قدم بعدی این است که خطوط جریان را ادامه داده و روش تکرار شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله ارزیابی روش اسپکتروفتومتری طراحی شده جهت تعیین مقد

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارزیابی روش اسپکتروفتومتری طراحی شده جهت تعیین مقدار تام پلی فنول های انواع چای موجود در بازار ایران فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی روش اسپکتروفتومتری طراحی شده جهت تعیین مقدار تام پلی فنول های انواع چای موجود در بازار ایران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی روش اسپکتروفتومتری طراحی شده جهت تعیین مقدار تام پلی فنول های انواع چای موجود در بازار ایران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی روش اسپکتروفتومتری طراحی شده جهت تعیین مقدار تام پلی فنول های انواع چای موجود در بازار ایران فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی

تعداد صفحات: 1

چکیده:

چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان است مطالعات اخیر بر روی این ماده بیانگر این مطلب است که چای حاوی ترکیباتی است که اثرات مفیدی مانند کاهش کلسترول خون، کنترل فشار خون ، اثرات ضد میکروبی، اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی و کاهنده وزن دارند این امر به دلیل وجود ترکیباتی به نام پلی فنول ها است. پلی فنول ها علاوه بر اثرات بیان شده در رنگ و عطر چای تولیدی نیز تاثیر بسزایی دارند و امروزه مورد توجه قرار گرفته اند مهمترین پلی فنول های چای تحت نام کاتچین ها شناخته می شوند امروزه روش های آنالیتیکی مختلفی برای اندازه گیری ترکیبات مهم چای به منظور تخمین کیفیت و طعم چای بکار گرفته می شود روش طیف سنجی ماوراء بنفش یکی از ساده ترین و در عین حال سریعترین و دقیق ترین روش ها در اندازه گیری میزان تام پلی فنول ها محسوب می شود در این مطالعه میزان تام پلی فنول های گیاه چای موجود در بازار با استفاده از دستگاه طیف سنجی ماوراء بنفش مورد ارزیابی می گیرد در این روش ترکیب پلی فنول با یون فری سیانید واکنش داده و آنرا احیا می کند سپس یون مذبور با یون فریک ترکیب شده و کمپلکسی تحت عنوان پروسیان بلو ایجاد می کند و میزان جذب محلول که رابطه خطی با میزان پلی فنول های چای دارد اندازه گیری می شود بیشترین و کمترین میزان پلی فنول های گزارش شده به ترتیب 2/6154 و 0/030 می باشد محتوای پلی فنولی پنجاه درصد از چای های بازار بیشتر از 1/65 می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله بررسی دیدگاه مشتریان ایرانی نسبت به عوامل اعتمادزا

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی دیدگاه مشتریان ایرانی نسبت به عوامل اعتمادزا در وب سایتهای تجارت الکترونیک فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی دیدگاه مشتریان ایرانی نسبت به عوامل اعتمادزا در وب سایتهای تجارت الکترونیک فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی دیدگاه مشتریان ایرانی نسبت به عوامل اعتمادزا در وب سایتهای تجارت الکترونیک فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی دیدگاه مشتریان ایرانی نسبت به عوامل اعتمادزا در وب سایتهای تجارت الکترونیک فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات

تعداد صفحات: 15

چکیده:

امروزه اینترنت به عنوان مظهر ایجاد تحولات نوین تجارت الکترونیکی را در صنایع مختلف به روش ایجاد تعامل با مشتریان برای ارائه محصولات تبدیل نموده است با توجه به نقش بسیار مهم در موفقیت کسب و کار الکترونیکی باید به فکر راه کارهایی جهت جلب و افزایش اعتماد الکترونیکی مشتریان بود. دراین مقاله 9 عامل موثر بر اعتماد الکترونیکی شناسایی شده و از نظر میزان تاثیر بر اعتماد توسط گروههای جنسی، سنی، تحصیلی و تعاملی مشتریان ایرانی و از نظر میزان هزینه پیاده سازی توسط مدیران و طراحان وب سایتهای تجاری با استفاده از روش AHP اولویت بندی شده اند و در نهایت با استفاده از وزن های به دست آمده به ارائه یک مدل ریاضی با هدف کسب حداکثر اعتماد الکترونیکی در ک شده از وب سایتها در گروه های مختلف مورد مطالعه پرداخته شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله مدلسازی انتشار امواج میلیمتری در فرکانس 60 گیگاهرت

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مدلسازی انتشار امواج میلیمتری در فرکانس 60 گیگاهرتز برای کاربردهای داخل ساختمان فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مدلسازی انتشار امواج میلیمتری در فرکانس 60 گیگاهرتز برای کاربردهای داخل ساختمان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدلسازی انتشار امواج میلیمتری در فرکانس 60 گیگاهرتز برای کاربردهای داخل ساختمان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مدلسازی انتشار امواج میلیمتری در فرکانس 60 گیگاهرتز برای کاربردهای داخل ساختمان فایل ورد (word) :

چکیده

در این مقاله به بررسی نتایج شبیه سازی و مدلهای کانال 60 گیگاهرتز پرداخته میشود. یک مدل چند پرتوی از طریق فرآیند شبیه سازی پیشنهاد و بررسی شده است. انتشار در یک محیط خاص را میتوان با استفاده از 4 تا 5 پرتو بدون تقلیل دقت و صحت نتایج توصیف نمود. از مدل لگاریتم مسافت توان دریافتی نرمالیزه شده به منظور تناسب سازی داده های شبیه سازی شده برای حالت خط دید مستقیم استفاده شده است. نتایج نشان میدهد که مقادیر مطلوب توان نرمالیزه شده در حالتی که فرستنده و گیرنده در ارتفاع یکسان و یا با اختلاف ارتفاع کم از همدیگر قرار داشته باشند حاصل میشود. میزان ریشه متوسط مربع پهن شدگی تأخیر نیز با تغییر مسافت از 0/46 تا 3/38 نانوثانیه تغییر مینماید. تحلیل این نتایج میتواند برای پیاده سازی سیستم 60 گیگاهرتز در محیط داخلی مفید باشد.

کلیدواژهها: 60 گیگاهرتز، ارتباطات رادیویی داخلی، پهن شدگی تأخیر، توان دریافتی نرمالیزه شده

مقدمه

طیف فرکانسی موج میلیمتری پهن باند حدود 60 گیگاهرتز، برای شبکه های داخلی بی سیم با نرخ داده بالا، از آنجا که پهنای باند بزرگ 59) 5 تا ( 64 گیگاهرتز در دسترس است از اهمیت ویژه ای برخوردار میباشد [1]، .[2] باند فرکانسی مذکور برای سیستمهای بیسیم پهن باند نسل آینده در محیط داخلی و محیطهای با برد کوتاه خارجی مطرح شده است. دو نمونه از سیستمهای تحت آزمایش عبارتند از شبکه های بی سیم داخلی که بر ارتباطات کامپیوتری متمرکز گردیده و سیستمهای پهن باند سیار[3] 1 که با تمرکز بر سیستمهای سلولی، پویایی کامل را برای کاربران خود فراهم مینمایند.

در فرکانسهای موج میلیمتری، مدل سازی انتشار، سوای از مدلهای تجربی، بر اساس پدیده نور هندسی و با استفاده از نظریه ردیابی پرتو نیز میتواند تحقق یابد. در ناحیه 60 گیگاهرتز، پدیده پراش را میتوان نادیده گرفته و مجموع پرتو مستقیم و پرتوهای انعکاس یافته برای توصیف رفتار کانال انتشار با دقت بالا کافی میباشند 4]، .[5

در این مقاله، مدل پرتو چندگانه به منظور توصیف انتشار سیگنال 60 گیگاهرتز در محیط داخلی ارائه شده است. اعتبار این مدل از طریق فرآیند شبیه سازی باند باریک و پهن باند کانال تایید گردیده است. مکانیسمهای انتشار به صورت تحلیلی توضیح داده شده و پارامترهای کانال مانند متوسط مربع پهن شدگی تأخیر محاسبه شده است.

1 Mobile Broadband Systems (MBSs)

مدلسازی انتشار

محیط شبیه سازی همان طور که در شکل 1 نشـان داده شـده، یـک راهروی طویل با ابعاد است. علاوه بر این، در شکل 1 تمام ویژگیهای مصالح و نیز هندسه انتشار و موقعیتهای پایانه ارائه شده است. ابتدا و انتهـای راهـرو فضـاهای بـاز (فضـاهای بسیار بزرگ) بوده و در محاسبات در نظر گرفته نشده است.

مدل پرتو چندگانه، حالت جامع مدل دو پرتو 6]، [7 برای بـیش از دو مؤلفه انعکاس یافته است. مؤلفه های انعکاس یافته بازتاب پرتوهـا را از یک سطح تخت نمایش مـی دهنـد. انعکـاس هـای مرتبـه بـالا بـه خصوص در باند فرکانسی 60 گیگاهرتز در محاسبه توان متوسط ناچیز بوده و در نظر گرفته نمیشوند. چنانچه هندسه محیطی (طول، عرض، ارتفاع) که سیگنال در آن انتشـار مـی یابـد و ضـرایب بازتـاب سـطح مشخص باشند، امکان محاسبه اتلاف انتشار وجود دارد. این اتلاف بـا محاسبه مجموع پرتو تک انعکاس یافته به دست میآید:
(1) × ( )
|) (|

که در رابطه بالا فاصله افقی میـان فرسـتنده و گیرنـده، طـول
مسیر مؤلفه مستقیم و طول مسیر پرتو تک بازتاب است. علاوه بر
این، ضریب انعکاس پرتو تک بازتـاب و نهایتـاً

اختلاف فاز بین پرتو مستقیم و و پرتو تک بازتاب است.

1

× فسا واحد

مجموعه مقالههای دومین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر 3 مهر 1393، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا،

ELECCOMP2014

شکل : 1 محیط شبیه سازی، هندسه انتشار و ویژگیهای دی الکتریک مصالح [8]

برای شبیه سازی انتشار سیگنال در فرکانس 60 گیگاهرتز، مدل پرتو چندگانه داده شده در معادله (1) برای محیط خاصـی کـه در شـکل 1 نشان داده شده استفاده میشود. سیگنال دریافتی ( ) برابر خواهد بود با:
(2) × ( )
( )

که ( ) در رابطه (1) داده شده است. در رابطه اول از چهار پرتو تک بازتاب ( ) و مؤلفه پرتو مستقیم استفاده شده است.

در باند فرکانسی 60 گیگاهرتز جهت انجام شبیه سازی میبایست موارد زیر را در نظر گرفت :

• پدیده پراش از آنجا که در فرکانس 60 گیگاهرتز قابل اغماض بوده و توان انکسار یافته تأثیری بر توان دریافتی ندارد در محاسبات لحاظ نمیگردد.

• پرتوهای انعکاس یافته با مرتبه بالا از آنجا که اثرشان بر کل توان دریافتی ناچیز است در محاسبات وارد نمیشوند. نشان داده خواهد شده که مجموع 5 پرتو میتوانند انتشار سیگنال در محیط خاص را با دقت بالا توصیف نمایند.

• تلفات انتشار جوی، از آنجا که در محیطهای داخلی
تضعیف بسیار کوچک است ( ) در
محاسبات منظور نمی گردد.

• الگوهای تابش آنتن در صفحات افقی و عمودی برای فرستنده و گیرنده با تعیین زاویه برخورد هر یک از پرتوها
( ) و ( ) به حساب می آید.

در معادلات مورد نیاز، ضریب انعکاس ثابت دی الکتریک مختلط برابر است با :[6]

(3)

در رابطه (3)، ثابت دی الکتریک نسبی سطح بازتـابی، ضـریب هدایت سطح بر حسب زیمنس بر متر و طول موج میباشد. مقـادیر
و در شکل 1 داده شده است 9]، .[10

در این شبیه سازی از سیستم انتقالی آنتن شیپوری با تـوان فرسـتنده 10 دســی بــل متــر، بهــره فرســتنده و گیرنــده و نیــز

استفاده شده است.

به منظور انجام شبیه سازی، موقعیت اولیه فرستنده در ابتـدای راهـرو قرار گرفته و گیرنده بـا فاصـله ابتـدایی 1 متـر از فرسـتنده قـرار داده میشود و در هر ( ) 0/00125 متر تا انتهای راهرو نمونه بـرداری از محیط صورت میگیرد.

نتایج شبیه سازی

در طول روند شبیه سازی، پلاریزاسیون بـه صـورت عمـودی در نظـر گرفته شده است. از این رو، برای پرتوهای منعکس شده از دیوارهـای عمودی از ضریب انعکاس عمودی ( )، در حالی که برای پرتوهای بازتاب یافته از سطوح سقف و کف از ضـریب انعکـاس مـوازی ( ) استفاده شده است. در شکل 2 ضریب بازتاب به عنوان تابعی از زاویـه برخورد پرتو با سطح نشان داده شده است.

توان دریافتی به عنوان تابعی از مسافت و نیز تـوان سـیگنال دریافـت شده مربوط به پرتوهای مختلف انعکاس یافتـه در حـالتی کـه ارتفـاع فرستنده 1/9 بالاتر از سطح زمین بوده و با توجه به مؤلفه مستقیم، به عنوان تابعی از فاصله در شکل 3 نشان داده شده است.

2

× فسا واحد

مجموعه مقالههای دومین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر 3 مهر 1393، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا،

ELECCOMP2014

(الف) پلاریزاسیون افقی (الف) توان دریافتی به عنوان تابعی از مسافت

(ب) پلاریزاسیون عمودی شکل :2 میزان ضرایب انعکاس برای محیط شبیه سازی

در شکل 3 (الف) مشاهده شده است کـه تـوان دریـافتی بـا افـزایش مسافت با نرخ تنزل می یابد. این نرخ به تعداد بازتاب ها که بـر روی سیگنال مجموع و نیز دامنه شان با توجه به مؤلفـه مسـتقیم اثـر میگذارند بستگی دارد. با استفاده از تناسب سازی در حداقل میـانگین مربعات خطا خواهیم داشت کـه همـان طـور کـه انتظـار میرود بر هدایت موج در امتداد راهـرو تـأثیر مـیگـذارد. بـا مشـاهده اَشکال 3 (الف) و (ب) مشاهده می گردد که در 8 متر اول، تنها مؤلفـه

مستقیم بر روی سیگنال مجموع تأثیر گذاشته، در حالی که انعکاس از سقف بعد از 8 متر تا انتهای راهرو شروع به اثر میگذارد. بازتاب ناشی از سقف به دلیل آنکه فرستنده نزدیک به سقف اسـت بـه طـور قابـل توجهی تأثیر گذار میباشد. علاوه بر ایـن، مصـالح سـقف (آلومینیـوم) یک سطح منعکس کننده کامل است ( ).

به منظور محاسبه توان دریافتی نرمالیزه شده، از مدل لگاریتم مسافت که در زیر بیان گردیده استفاده میشود :[11]

(ب) میدان دریافتی نرمالیزه شده پرتوهای بازتابی

شکل :3 میزان توان دریافتی و نرمالیزه به عنوان تابعی از مسافت

که در رابطه (4)، مقدار توان دریافتی نرمالیزه شده در فاصله
مرجع ، نمای اتلاف و متغیر تصادفی گاوسی با
متوسط صفر و انحراف استاندارد است.

شکل 4 توان های دریافتی نرمالیزه شبیه سازی شـده و منحنـیهـای منطبق یافته را برای محیط بـا خـط دیـد مسـتقیم بـر روی لگـاریتم مسافت بین فرستنده و گیرنده به تصویر میکشد (به جدول 1 مراجعه شود). همانطور که مشاهده میگردد، افزایش اختلاف ارتفاع آنتن های فرستنده و گیرنده سبب کـاهش بهـره پرتـو مسـتقیم میـان آنـتن هـا میگردد.

زمانیکه فرستنده و گیرنده در ارتفاع یکسانی قرار دارند، نمـای اتـلاف مسیر با توجه به اثرگذاری بالای بازتاب هـا در محـیط، کوچـک تـر از مقدار فضای آزاد است. هنگامی که ایـن دو در ارتفـاع یکسـانی قـرار ندارند نماها حتی کوچک تر نیز میشوند. علاوه بر این، در حـالتی کـه فرستنده در ارتفاع 2/4 متر قرار دارد، نمای اتلاف توان آن کوچک تـر از حالت 1/9 متر است.

( ) ( ) (4)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<   <<   91   92   93   94   95   >>   >
?بازدید امروز: (5) ، بازدید دیروز: (84) ، کل بازدیدها: (156135)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ