سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقالات رایگان

دانلود مقاله نرم افزار مطلب فایل ورد (word)

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله نرم افزار مطلب فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله نرم افزار مطلب فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله نرم افزار مطلب فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله نرم افزار مطلب فایل ورد (word) :

نرم افزار مطلب

مقدمه
مطلب ( MATLAB ) یک برنامه نرم افزاری قوی جهت دانشجویان و محققین رشته های ریاضی و مهندسی است که اولین نگارش های آن در دانشگاه نیومکزیکو و استانفورد در سال های 1970 در جهت حل مسایل تئوری متریس ها و جبر خطی و آنالیزهای عددی بوجود آمد . در آن زمان قصد اصلی ، توسعه بسته های نزم افزاری LINPACK ، EI SPACK ( که زیر ؟؟؟های فرترن برای عملیات ماتریسی بوند ) بود و هدف آن بود که دانشجویان بدون نوشتن برنامه های فرترن قادر به استفاده از آن باشند . به تدریج و با افزودن امکانات و ابزارهای مختلف مطلب به نرم افزاری تبدیل شد که جای نرم افزارهای متعدد دیگری را نیز که به همین منظورها بوجود آمده بودند گرفت و امروزه صدها هزار کاربر دانشگاهی ، آکادمیک ، صنعتی و ;. در زمینه های بسیار متنوع مهندسی ، علوم و کاربردها ( نظیر ریاضیات پیشرفته ، جبر خطی ، کنترل ، مهندسی سیستم و ;.. ) با مطلب به عنوان یکی از اولین محیط های محاسباتی و تکنیکی که قادر به حل مسایل آن ها است آشنا می شوند . علی رغم قدرت و جامعیت بالای مطلب که آن را به یک زبان برنامه نویسی مناسب برای نوشتن برنامه های حاوی مبانی پیشرفته ریاضی درآورده است ، شاید مشکل بودن کار با ان در ویرایش های نگارش شده تحت Dos ، یکی از نقاط ضعف آن به شمار می رفت .

با ارائه ویرایش 4 ، 53 ، 6 ، 65 ، بهره گیری از امکانات و قابلیت های این محیط ، این نقطه ضعف نیز رفع شده و مطلب به یک نرم افزار قوی و درعین حال آسان برای استفاده کننده « یا اصطلاحاً User – friendly تبدیل شده است. به گونه ای که دانشجویان و دانش آموزان نیز اکنون می توانند از قدرت محاسباتی عددی آنالیزداده و به تصویر کشیدن آن به در دروس دوره دبیرستان خود استفاده کنند. ویرایش دانشجویی مطلب الگوریتم های ریاضی را به شکلی که قادر به استفاده از آن ها در گستره وسیعی از تعلیم و آموزش دورسی نظیر پردازش سیگنال دیجیتال ، تئوری کنترل ، جبر خطی ، سیگنال ها و سیستم ها ، روش های محاسباتی عددی باشند در می آورد و به این ترتیب این نرم افزار به تنهایی ، یا آمیخته بادروس دیگر می تواند محیطی را فراهم آورد که مطالب ثقیل و سنگین تئوری ریاضی با نشان دادن جنبه های علمی و کاربردهای آن شیرین تر و قابل فهم تر باشد. 

لازم به ذکر است به جهت پرهیز از زیاد شدن حجم مطالب جهت ارائه ، اولیه مقاله به معرفی محیط اصلی مطلب به صورت اجمالی و دو جعبه ابزار مهم آن ( کنترل و Simulink ) بسنده ؟؟؟ شده است .

والسلام
اسلامی – خرداد 82

محیط نرم افزار مطلب : ( Matlab Enviroment )
با اجرای مطلب یک یا چند پنجره روی صفحه تصویر ظاهر می شود یکی از این پنجره ها پنجره Command یا دستورات می باشد . این پنجره دستورات را برای پردازش به نرم افزار Matlab ارسال می کند .
در پنجره دستور مطلب ، باوارد کردن هر دستور و یا تولید هر متغیر نتیجه دستورات و متغیرها در حافظه ذخیره شده و فضای کاری مطلب را تشکیل می دهند و در هر زمان با صدا کردن نام آن متغیر می توان مقدار آن را مشاهده کرد .

اولین منو در پنجره Command ، منوی مربوط به File است . در این منو نیز مثل سایر نرم افزارها گزینه های مختلفی وجود دارد . به ترتیب به تشریح تک تک این موارد می پردازیم :
New : گزینه New اولین گزینه در منوی آبشاری File است که از گزینه New می توان به M –File ، Fegure ، Model ، GUI دسترسی پیدا کرد .
M -File – : اگر تعداد دستورات کم باشد در خط فرمان Command قابل تایپ هستند ولی اگر تعداد دستورات زیاد باشد این کار ، امری مشکل خواهد بود برای این منظور مطلب یک امکان را فراهم می آورد که دستورات مورد نیاز را در یک فایل متنی ذخیره کنیم این پنجره M- File نامیده می شود .

Figvre : با این پنجره می توانید نتیجه و اجرای برنامه خودتان در این پنجره ببینید ، پنجره Figure معمولاً بعد از فشار دادن کلید Enter بعد از تایپ هر دستور صفحه باز خواهد شد .
Model : گزینه Model پنجره Model را برای ما باز می کند . این پنجره در ایجاد یک File جدید در محیط Simulink استفاده می شود و یک سیستم را به راحتی می توان در این بخش قسمت بندی کرد .
GUI : چهارمین گزینه در دستور New است . این محیط یک رابط گرافیکی قوی و مورد نیاز را برای تغییر دایرکتوری ها و فایل های مطلب ارائه می دهد .
دومین گزینه در منوی فایل گزینه Open است . با فشاردادن این دکمه می توانید به کلیه فایل های مطلب موجود روی دیسک سخت دسترسی پیدا کرده و آن ها را در محیط نرم افزار Matlab باز کرد .
سومین گزینه گزینه مربوط به Close Command است که با فشار دادن آن پنجره دستور بسته خواهد شد .
گزینه Imort data : با فشار دادن این گزینه پنجره Import روی صفحه ظاهر می شود. بوسیله این پنجره می توان فایل های مختلف از نقاط مختلف دیسک سخت خود را اگر نرم افزار مطلب پشتیبانی کند داخل این نرم افزار باز کرد .

گزینه بعدی در منوی فایل : Save Workspace است که بوسیله آن خطوط دستورات و نیز متغیرهای موجود در محیط مطلب را می توان ذخیره و در مواقع لزوم ، احضار و بازیابی کرد . ذخیره کردن متغیرها باعث پاک شدن و حذف آن ها نمی شود .
گزینه بعدی گزینه Set path است . از طریق پنجره Set path می توان Foler خاصی را به شاخه اصلی مطلب یا زیر شاخه های آن اضافه و یا ازآن حذف کرد .
گزینه بعدی preferences است که از طریق آن می توان تنظیمات مختلف را برای صفحه Command خود در نظر گرفت .
سه گزینه بعدی : Page setup ، print و print selection است که تنظیمات مختلف مربوط به print را انجام می دهند .
آخرین گزینه در منوی آبشاری فایل ، گزینه Exit Matlab است که ما را از نرم افزار خارج می کند .

دومین منوی که بررسی می شود منوی Edit است . این منو همانطور که از نامش پیداست کارهای مربوط به ویرایش متن مثل copy ، paste ، redo ، Undo ، Selectall ، Delete ، Find را انجام می دهد .
اما آنچه در این منو باید به آن اشاره کرد سه گزینه آخر آن است . اولین گزینه Clear Command window است که پنجره دستورات را در صورت پر بودن پاک می کند . Clear Command history که پنجره مربوط به گزارشات قبلی یا تاریخچه قبلی را پاک می کند و Clear Workspace که محیط کاری را پاک می کند .
سومین منویی که بررسی می شود منوی View است که اولین گزینه آن desktop layout است . از طریق این گزینه می توان به گزینه های بعدی دسترسی پیدا کرد در زیر در مورد آن ها بحث می کنیم :
Default – : که پنجره پیش فرض مطلب را که شامل 3 پنجره Command ، History و Workspace است را باز می کند .
Command Window Only – که پنجره دستورات را فقط بازی کند .

Simple – : که به سادگی دو پنجره Command و Command Window را در دسترس قرار می دهد
Short History – : که با فشار دادن آن سه پنجره اساسی یا Command Window ، Command History ، Current window روی صفحه باز خواهد
شد .

tall History -: همین پنجره را به شکل گرافیکی متفاوتی نشان می دهد .
Feve panel که 5 تا panel مهم را روی صفحه باز می کند .
دومین گزینه در منوی آبشاری View منوی Command Window Unlock است که با فشاردادن آن فقط پنجره Command روی صفحه قفل می شود امکان دسترسی به سایر پنجره ها را نداریم .
در این منو ، گزینه های دیگری مثل Command Window ، Command History ، Command Directory ، Workspace ، Launch pad ، profiler ، Help وجود دارند که امکانات مختلفی را مثل آنچه قبلاً در مورد آن صحبت کردیم در اختیار کاربر قرار می دهد .

سومین منوی آبشاری منوی Web است . این منو امکانات مختلف product ها و محصولات مختلف نرم افزار مطلب را که هم اکنون روی سایت این نرم افزار ( Math works ) قرار دارد را برای ما فراهم آورده است به صورت Online می توان از آن ها استفاده کرد .
منوی بعدی منوی Window است که تنها گزینه آن Close all نام دارد با فشاردادن این گزینه مقام پنجره های موجود روی صفحه بسته خواهد شد .
آخرین منو در پنجره Command منوی Help است که یک Help آموزشی بسیار قوی را در اختیار ما قرار می دهد . از طریق این Help می توان به شکل online از امکانات کمکی سایت مطلب بهره برد .
یکی از قدرت مندترین قسمتهای مطلب منوی Start است که در گوشه سمت چپ پنجره ظاهر می شود . این منو شامل Demo های مختلف ؟؟؟جالب در مورد سیستم های مختلف است که در ادامه در مورد چند Demo آن بحث خواهیم کرد .

کنترل
دومین مبحثی که در مورد آن صحبت می کنیم جعبه ابزار کاربردی کنترل
است . این جعبه ابزار مجموعه ای از توابع را برای مدل کردن ، آنالیز و طراحی سیستم های کنترل خودکار را شامل می شود . این زمینه های کاربردی فقط به مجموعه های صنعتی با سطح بالای تکنیک ؟؟؟ محدود نمی شود ، بلکه در مواردی مثل ماشین لباسشویی ، دوربین ، دربهای اتومبیل و ;. نیز مورد استفاده است بخشی از زمینه های متداول کنترل در سرور موتورها ، کنترل حرکات ، سیستم های کنترل ، فضا نوردی ، شیمی تجهیزات جانبی کامپیوتر و کنترل فرایند ، کاربرد دارد .

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل فایل ورد (word)

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل فایل ورد (word) دارای 46 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل فایل ورد (word) :

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل فایل ورد (word)

 

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل فایل ورد (word) در 46 صفحه ورد قابل ویرایش

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید نودل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 

مقدمه :

هدف از انجام این بررسی . مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید نودل است . در این بررسی بازار فروش . واردات و صادرات . واحدهای فعال و در دست احداث . منابع تأمین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است .

طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 7238 میلیون ریال و سرمایه درگردش مورد نیاز برابر 689 میلیون ریال و کل هزینه های تولیدی سالانه برابر 4667 میلیون ریال است . سرمایه گذاری طرح ظرف مدت سه سال برگشت می یابد . لیکن برآوردهای اقتصادی به شدت تابع قیمت مواد اولیه میباشد و توانایی رقابت با شرکتهای دیگر نیز بسیار حائز اهمیت است .

احداث واحد در تمام استان ها به علت جدید بودن محصول قابل توجیه میباشد ولی هر چه نزدیکتر به بازارهای مصرف ( شهرهای بزرگ ) باشد از مزیت بهتری برخوردار میباشد

 

نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید نودل

 

محل اجرا :

 

 

مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 24 نفر میباشد .

 

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل فایل ورد (word)
فهرست مطالب:

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4

فصل اول..................................................................................................................................................................... 5

کلیات.......................................................................................................................................................................... 5

مقدمه :........................................................................................................................................................................ 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن :.............................................................................................................................. 6

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 6

مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................................. 6

دلایل انتخاب طرح :................................................................................................................................................... 7

وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................................... 7

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :................................................................................................................................. 8

مشخصات کلی محصول............................................................................................................................................. 8

شماره تعرفه گمرکی................................................................................................................................................... 9

شرایط واردات و صادرات :....................................................................................................................................... 9

استانداردهای ملی و جهانی..................................................................................................................................... 10

قیمت تولید داخلی و جهانی محصول..................................................................................................................... 11

موارد مصرف و کاربرد:........................................................................................................................................... 11

کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول........................................................................ 11

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول............................................................................................ 12

وضعیت عرضه و تقاضا............................................................................................................................................ 13

بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون 13

بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85................................................................ 13

بررسی روند مصرف از آغاز برنامه......................................................................................................................... 14

بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن................................................................. 16

بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم.......................................................................... 17

بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول : 17

تکنولوژی های موجود:............................................................................................................................................ 17

خط تولید نودل خشک شده :.................................................................................................................................. 18

در روش دوم فرایند تولید نودل . محصول سرخ میشود ....................................................................................... 18

خط تولید نودل سرخ شده....................................................................................................................................... 19

شرح تکنولوژی مورد نظر:....................................................................................................................................... 19

روش تولید طرح)با رسم نمودار(............................................................................................................................ 19

نمودار تولید :........................................................................................................................................................... 22

مجوز های قانونی :................................................................................................................................................... 22

مراحل صدور جواز تاسیس :................................................................................................................................... 22

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس......................................... 23

1- اشخاص حقیقی............................................................................................................................................... 23

2- اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 23

مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 23

اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 24

تعریف:...................................................................................................................................................................... 25

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 25

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 25

فصل دوم.................................................................................................................................................................. 27

روش انجام کار......................................................................................................................................................... 27

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 28

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :................................................................. 28

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح :.............................................................................................................. 29

در مکانیابی صنایع اولویت دار برای استقرار در هر منطقه عوامل مشروحه در ذیل مد نظر بوده است:............. 29

الف- منابع طبیعی و مواد اولیه................................................................................................................................. 29

ب- نیروی انسانی.................................................................................................................................................... 29

ج- سرمایه و منابع مالی............................................................................................................................................ 30

د- امکانات زیربنایی................................................................................................................................................. 30

ه- امکانات خدمات پشتیبانی تولید......................................................................................................................... 31

ز- موقعیت جغرافیایی.............................................................................................................................................. 31

ح- شرایط طبیعی..................................................................................................................................................... 32

گروه بندی صنایع براساس فاصله محل استقرار صنایع با بازارهای مختلف.......................................................... 32

صنایع را بر حسب اصلی ترین عوامل موثر در مکانیابی آنها می توان در 5 گروه به شرح زیر طبقه بندی کرد. 33

گروه بندی صنایع جهت مکانیابی براساس صنایع عمومی و صنایع تخصصی....................................................... 33

الف - صنایع عمومی................................................................................................................................................ 33

ب- صنایع تخصصی................................................................................................................................................. 33

گروه بندی صنایع براساس فرایند تولید و میزان آلودگیهای محیط زیست............................................................ 34

فصل سوم................................................................................................................................................................. 35

امور مالی طرح......................................................................................................................................................... 35

سرمایه گذاری ثابت طرح :...................................................................................................................................... 36

خرید دفتر کار :........................................................................................................................................................ 36

هزینه زمین :............................................................................................................................................................. 36

هزینه محوطه سازی :............................................................................................................................................... 37

هزینه ساختمان سازی :............................................................................................................................................ 37

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :.............................................................................................................................. 38

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :...................................................................................................................... 38

هزینه تجهیزات آزمایشگاهی :................................................................................................................................. 39

وسایل اداری و خدماتی........................................................................................................................................... 39

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی...................................................................................................... 39

هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................................................ 40

هزینه های پیش بینی نشده...................................................................................................................................... 40

هزینه سرمایه گذاری ثابت :..................................................................................................................................... 41

سرمایه در گردش :................................................................................................................................................... 41

هزینه پرسنل :........................................................................................................................................................... 42

هزینه آب – سوخت – ارتباطات :.......................................................................................................................... 43

هزینه تعمیر و نگهداری :......................................................................................................................................... 43

فصل چهارم.............................................................................................................................................................. 44

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات.................................................................................................................. 44

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 45

 

 

 

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله مدل انتخاب قالب برای احداث ساختمانهای بلند بر اس

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مدل انتخاب قالب برای احداث ساختمانهای بلند بر اساس مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مدل انتخاب قالب برای احداث ساختمانهای بلند بر اساس مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدل انتخاب قالب برای احداث ساختمانهای بلند بر اساس مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مدل انتخاب قالب برای احداث ساختمانهای بلند بر اساس مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته فایل ورد (word) :

1 مقدمه :

در دهه اخیر، تعداد ساختمانهای بلند احداث شده همانند ارتفاعشان، افزایش یافت. میانگین ارتفاع ده تا از بلندترین ساختمانهای تکمیل شده در هر سال ، در هر دهه افزایش یافته است که از حدود 150m در دهه 1960 تا 420m در

2009 بوده است. [1] در کل، به دلیل افزایش ، در تکنولوژی مصالح ، و مهندسی سازه ، سازه های بتن تقویت شده، که به طورقابل توجهی ارزانتر از هر دوی سازه های فولاد و بتن آرمه است که اخیراً بیشترین تمایل در ساخت ساختمانهای بلند در کشورکره بوده است.

در ساخت ساختمانهای بلند با سازههای بلند با سازه های تقویت شده، انتخاب مناسب روش قالب عاملی ضروری برای تکمیل موفق پروژه است. عملکردهای قالب محاسبه شده برای تناسب بالای هزینه سازه ساختمان، حدود %60-40 هزینه بتن قالب و %10 هزینه کل ساختمان را تشکیل می دهد.[2] علاوه بر این روش قالب، نقش مهمی در زمانهای سیکل طبقه در پروژه ساخت ساختمان دارد.[3] بنابراین ، انتخاب روش قالب مناسب تنها بر مدت کل ساخت و هزینه اثر می گذارد بلکه بر فعالیت های ساخت جانشین از قبیل برقی ، مکانیکی و کارهای نهایی ، نیز اثر می گذارد .4[] امّا ، در عمل انتخاب روش قالب تقریبی به طور عمده وابسته به هدف و حالت شهودی پیش بینی کنندگان با تجارب مستحکم است ، حتی اگر روشهای ساخت تغییر کنند همانطور که تکنولوژی پیشرفت می کند .

تکنیک های استخراج داده برای دستیابی برنامه ریز به انتخاب روش ، قالب مناسب ، ایجاد طبقه بندی مسأله،استفاده شده است. سیستم های مشخص[5] مانند شبکه های عصبی مصنوعی[ 4 , 6 ] درختان هدف[7] به دلیل پیچیدگی انتخاب روش های قالب استفاده شدهاند و عوامل متعددی بر هدف اثر گذاشته است. سیستم های متخصص، تکنیکهای محبوب در مهندسی و مدیریت ساخت است . امّا ، آنها معایبی از قبیل کمبود درک شخصی مصرف زمان پروسه نقش استفاده دارند9]،[8 شبکههای عصبی اغلب نتایج بهتری در مقایسه با تکنیک درختی معمول مرسوم فرآهم میآورند[ .10 ]امّا این روش تکنیکی جعبه سیاه بوده[11]، پس این با قابلیت تغییر انسانی کمی روبه رو است . مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته،

تکنیک قابل درکی انسانی و قدرتمند هستند که به دلیل ساختار بر پایه قاعده ” اگر-سپس ” دوتایی است.[12] امّا، یک محدودیت به خوبی شناخته شده مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته عدم پایداریشان است، زیرا تغییری کوچک در نمونه آموزش دیده می تواند منجر به تغییری بزرگ در درخت و نتایج شود .[10]

پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه 3 و 4 اردیبهشت ماه1393 ، جهاد دانشگاهی استان کرمان

روش تحقیق بر روی روش های استخراج داده برای مسئله طبقه بندی ، روش افزایشی، که توسط Freund و Schapire در سال 1995 مطرح شده[13]، توجهات بسیاری را جلب کرد که به دلیل بدون عیب بودن و کاربری سادهاش بوده است. در مطالعات قبلی، عملکرد طبقه بندی افزایشی، در برابرمجموعه داده کوچک یا معیوب یا مطابقت ، به طور قابل توجهی بهتر از تکنیک های رقابتی از قبیل شبکه های عصبی ، استقلال بر پایه مورد و ماشین های برداری ، حمایتی هستند. ]

15 و . [ 14 روش افزایشی همچنین به طور گسترده تری قابل کارگیری نسبت به تکنیک های رقابتی است که به دلیل پارامتر منفرد آن است. [15 ] علاوه بر این عدم پایداری مدلهای تصمیمگیری درختی پیشرفته می تواند بر روش افزایشی غلبه کند که شامل رشد یک پیش بینی مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته و طبقه بندی نمونه بارای اکثریت به طبقه بندی داده شده در درخت اختصاصی بوده است .[16]

ما عمل انتخاب روش قالب را بر اساس درخت (مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته) را مطرح کردیم تا به هدف پیش بینی کنندگان، ایجاد شده در انتخاب روش قالب مناسب در ساخت ساختمانهای بلند برسیم و مسئله انتخاب روش ساخت آزمایش شود . مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته تکنیکی قدرتمند ادراکی است که مجموعه درختی پیشرفته به شکل طبقه-
بندی سازماندهی شده که بر اساس رای حداکثر با استفاده مجموعه های آموزشی بازتوزین شده است . اگر یک گروه به غلط با یک درخت طبقه بندی شود ، وزنش افزتیش مییابد . تبعاً ، برتری مجموعه طبقه بندی شده در نمونه آموزش دیده، با تعداد درختان پرورش یافته، افزایش می یابد .

در بخش بعد روش قالب درکره معرفی شده است و مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته برای انتخاب روش قالب در بخش سوم بازبینی می شود . عملکرد مدل تصمیم گیری درختی پیشرفته با استفادع داده های موردی واقعی ساخت ساختمان بلند در کره ارزیابی شده و در بخش چهارم با درختی پیشرفته و شبکههای عصبیمقایسه می شود. نهایتاً، نتایج و پیشنهادات

برای مطالعات بیشتر ارائه می شود .

.2 روش های قالب در کشورکره :

در سالهای اخیرساخت ساختمانهای بلند،عمدتاً به سازه های بتن تقویت شده تغییر کرده است که دارای فواید کارایی اقتصادی در سایر سازه ها است. همانگونه که در شکل 1 نشان داده شده است، ساخت ساختمانهای بلند با سازه های همچنـین

پنجمین کنفرانس ملی زلزله و سازه 3 و 4 اردیبهشت ماه1393 ، جهاد دانشگاهی استان کرمان

به طور جایگزین در کشور کره افزیش یافته است. در مرحله اخیر ساخت سازه های بلند، اکثر ساختمانها با سازههای بتن آرمه جهت کاهش مدت ساخت ، ساخته شده اند. امّا، پیشرفت های اخیر در روشی ساخت و مصالح منجر به کاهش مدت سـاخت برای ساختمانهای بلند سازه های می شود. Choiو Shin نتایج کمی را با مقایسه وآنالیز اقتصادی بر روی سیسـتم هـای سـقف سازه ساختمانهای بلند ارائه کردند . مقایسه هزینه های ساخت برای قالب سازه در سازه فولادی ( بادال عرضه کمپوزیت ) با سازه، هزینه ها برای سازه بتن سطح با سقف دال صفحه ای و سیسـتم شـکل حـدود 75 بیلیـون

کرهای کمتر بوده است . مطالعه ها همچنین نشان می دهد که زمان ساخت هر طبقه در سازه می تواند تا یک روز در مقایسه با سازه فولادی کاهش یابد با ملاحظه این سودها ، تعداد ساختمانهای بلند با سازه افزایش خواهد یافت .

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود تحقیق جایگاه ایران در اقتصاد جهانی گردشگری فایل ورد (word

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تحقیق جایگاه ایران در اقتصاد جهانی گردشگری فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق جایگاه ایران در اقتصاد جهانی گردشگری فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق جایگاه ایران در اقتصاد جهانی گردشگری فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق جایگاه ایران در اقتصاد جهانی گردشگری فایل ورد (word) :

گردشگری به عنوان یک فعالیت اقتصادی چند بخشی ، دارای اثرات دوگانه مستقیم و غیر مستقیم بر اقتصاد ملّی است . از جمله آثار مستقیم گردشگری بر اقتصاد ملی می توان به بهبود تراز پرداختهای بین المللی ، اشتغال وسیع ، فرصت سازی اقتصادی و افزایش تقاضا برای کالاها و خدمات اشاره نمود و همچنین توزیع فرصت های اقتصادی بین مناطق مختلف کشور ، گسترش تکنولوژی ، جذب سرمایه گذاریهای خارجی ، توسعه تجارت و نیز رشد صنایع دستی و بومی از جمله آثار غیر مستقیم گردشگری بر اقتصاد ملی است .
چنانچه درآمد زایی و اشتغال زایی را دو شاخص مهم در یک فعالیت اقتصادی موفق در نظر بگیریم هر دو این شاخص ها به صورت وسیع و پایدار در گردشگری قابل تأمین و دسترسی است . توقع اینست که کشور ایران به عنوان یکی از 10 کشور اوّل جهان به لحاظ جاذبه های گردشگری ( امین اسماعیلی ، 9 ) و نیز قرار گرفتن در بین 5 کشور برتر دنیا از نظر اکوتوریسم ، از جایگاه مناسب تری در سطح جهان برخوردار باشد که البته چنین نیست ، از این رو در مقاله حاضر سعی شده است ضمن بررسی جایگاه ایران در اقتصاد گردشگری جهانی در یک دوره آماری ده ساله ( 2000-1991 ) راهکارهایی مناسب ، واقعی و مبتنی بر تجربیات کشورهای موفق جهت رفع چالشهای پیش روی این فعالیت اقتصادی ، به منظور افزایش سهم در بازار بین المللی ارائه گردد .

تا قبل از ایجاد جنبش جهانگردی یعنی از سده هجدهم میلادی و همگام با انقلاب صنعتی ، جهانگردی از جمله عادات طبقه ثروتمند بود ولی با توسعه صنعتی و حصول پیشرفت های مادی مانند : تحولات عظیم در صنعت حمل و نقل ، جهانگردی دیگر تفنّنی منحصر به طبقات ممتاز جامعه نبوده بلکه جریانی شد که تقریباً تمام قشرهای اجتماعی را در برگرفت ( دریو ،1371 ، 675).
در دهه 1970 توریسم به عنوان ابزاری برای توسعه کشورهای در حال توسعه مطرح شد تا جایی که دکادت از آن به عنوان گذرنامه توسعه برای این گونه کشورها یاد می کند و امروزه نیز با توجه به گفته برخی کارشناسان نظیر : تورنر ، توریسم بین المللی به عنوان امید بخش ترین ، پیچیده ترین و جایگزین ترین فعالیتی مطرح است که جهان سوم با آن روبروست ( حسین زاده دلیر، 1382، 24 و 25 ) و ایران به عنوان کشوری که با محدودیت منابع مالی و درآمدی و نیز فراوانی جمعیت جوان و جویای کار مواجه است با عنایت به توانمندی های صنعت گردشگری و قابلیت های خود در جهت ایجاد شرایط مناسب به منظور رفع مشکلات اقتصادی ، در سالهای اخیر بیش از گذشته به این صنعت پرقدرت و توانا توجه نموده و اکنون در راستای چنین توجهی از لحاظ ورود گردشگران بین المللی و میزان کسب درآمد و سهم در اقتصاد جهانی گردشگری جایگاه مناسبتری را به خود اختصاص داده است ولی این جایگاه با توجه به توانمندی های ایران متناسب و در خور نیست . یک کشور زمانی پذیرای گردشگران خواهد شد که از طرف آنها « مورد پسند » واقع شود و برای تحقق این اتفاق بایستی فعالیت های خویش را جهت معرفی خود ، رفع موانع و ایجاد بستر مناسب گسترش داده تا گردشگران با اطلاع از ویژگی های کشور اقدام به انتخاب مکان سفر نمایند زیرا گردشگر به عنوان فردی که قصد سفر دارد بایستی تنها مکان سفر را انتخاب نماید از این رو هر کشوری که بتواند جاذبه های خود را عرضه نموده و نظر گردشگران را جلب نماید بالطبع در بازار گردشگری جهان سهم بیشتری داشته و جامعه خود را از مواهب حضور گردشگران بهره مند می سازد .
ایران با برخورداری از سابقه طولانی در شکل گیری بخشی از فرهنگ جهانی قادر است خود را به عنوان فرهنگی مستقل به دنیا بشناساند ( سازمان برنامه و بودجه؛1371،5)ضمن آنکه آثار باستانی متعدد ، تنوع آب و هوایی و چهار فصل همزمان ، مناظر طبیعی زیبا ، تنوع فرهنگ ها و قومیت ها و ... همگی مؤید استعداد و توانایی کشور ایران برای جلب و جذب گردشگران است .

1- تاریخچه برنامه ریزی گردشگری در ایران
از دهه دوم قرن حاضر ، جهانگردی در ایران رسماً شکل گرفت و برای اولین بار در سال 1314 اداره ای به نام « اداره جلب سیاحان خارجی و تبلیغات » در وزارت داخله تاسیس شد و انجام امور مربوط به جهانگردی به آن اداره محول گردید . در همین سال « کانون جهانگردی ایران » به منظور فراهم آوردن موجبات آسایش و آسان کردن مسافرت جهانگردان ایجاد شد ، این کانون که به طور رسمی در بهمن 1317 به ثبت رسید گشت های گوناگونی در داخل کشور برای بازدید جهانگردان ترتیب می داد . در شهریور 1320 اداره جلب سیاحان به « شورای عالی جهانگردی » تغییر نام داد ، این شورا هفته ای یکبار در وزارت کشور تشکیل می شد . در سال 1333 شورای عالی جهانگردی ، به « اداره امور جهانگردی » تبدیل و در وزارت کشور متمرکز شد . از فعالیت های این اداره طی سالهای 37 تا 1333 می توان به انجام برخی خدمات زیربنایی و تدوین قوانین و مقرّرات ناظر بر جهانگردی از جمله « قانون ورود و اقامت اتباع بیگانه » اشاره کرد . در فروردین 1342 سازمانی به نام « سازمان جلب سیاحان » وابسته به نخست وزیری تاسیس شد . هدف عمده این سازمان معرفی پیشینه کشور و تشویق جهانگردان خارجی و داخلی به سیر و سفر و بازدید آنها از آثار باستانی و مناظر طبیعی و ایجاد تمرکز و هماهنگی های لازم در امور مربوط به جهانگردی بود . در تیر ماه 1353 سازمان جلب سیاحان در وزارت اطلاعات ادغام شد و وزارتخانه جدیدی به نام « وزارت اطلاعات و جهانگردی » به وجودآمد .
بدنبال پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 وزارت اطلاعات و جهانگردی ابتدا به وزارت ارشاد ملی و سپس به « وزارت ارشاد اسلامی » تغییر نام داد و حوزه معاونت جهانگردی این وزارتخانه سرپرستی امور جهانگردی کشور را بر عهده گرفت . با تشکیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معاونت سیاحتی و زیارتی این وزارتخانه،دفتر ایرانگردی و جهانگردی را به منظور برنامه ریزی صنعت توریسم ، آموزش دست اندرکاران جهانگردی ، درجه بندی ، نظارت و نرخ گذاری تأسیسات ، برقراری ارتباط بین المللی با نهادها و ارگانهای جهانگردی خارجی و شرکت در اجلاس ها ، نمایشگاه ها و مجامع بین المللی جهانگردی تشکیل داد . این دفتر پس از مدتی برابر مصوبه 21 آبان 1358 شورای انقلاب اسلامی به نام « سازمان مراکز ایرانگردی و جهانگردی » تغییر نام داد که عملاً از ادغام چهار شرکت دولتی به نامهای شرکت سهامی تأسیسات جهانگردی ایران ، شرکت سهامی گشت های ایران ، شرکت سهامی مرکز خانه های ایران و شرکت سهامی سازمان مراکز جهانگردی برای ورزشهای زمستانی بوجود آمده بود . ( مدرس ، 1378 ، 42 ) و در نهایت در سال 1382 با ادغام سازمان میراث فرهنگی کشور و سازمان ایرانگردی و جهانگردی سازمان جدیدی بنام « سازمان میراث فرهنگی و گردشگری » تشکیل شد .

2- جایگاه ایران در اقتصاد گردشگری جهانی
در دنیا هزینه ای که جهانگردان سالیانه به مسافرت و تفریح اختصاص می دهند سه برابر بودجه ایست که صرف امور دفاعی می شود (چاک وای گی ،1377،41)و شاید یکی از مهمترین دلایل توجه به جهانگردی اثرات اقتصادی این وضعیت در توسعه و رشد ملی می باشد . جهانگردی ضمن ایجاد یک رشته فعالیت های جدید در جامعه موجب فعال شدن سایر بخشهای اقتصادی شده و می تواند در برقراری موازنه ارزی نیز اثرات سازنده ای داشته باشد ، از اینرو برخی از کشورها جهانگردی را محور اصلی فعالیتهای اقتصادی خود قرار داده و از این طریق به منافع سرشاری نیز دست یافته اند (الوانی و دهدشتی، 1373،187).
با نگاهی کلی و گذرا به وضعیت گردشگری در سالهای قبل و بعد از انقلاب به وضوح در می یابیم که سهم جهانی ایران از نظر تعداد ورود و درآمدهای حاصل از گردشگری بین المللی در بعد از انقلاب بسیار کاهش یافته است زیرا پیروزی انقلاب اسلامی در ایران ضرورت تغییر نگرش نسبت به گردشگری را پیش آورد که در آن گذشته از دیدگاه اقتصادی ، تأثیرات فرهنگی و اجتماعی گردشگری نیز مطرح شد .
در دهه اول انقلاب ملاحظات فرهنگ اسلامی – انقلابی ، محافظه کاری سیاسی و از همه مهمتر وقوع جنگ تحمیلی، فراهمی هرگونه فرصت را از کارشناسان و مسئولان اجرایی گرفت و صنعت گردشگری را با رکود مواجه ساخت و آن را به بخش غیر فعال در اقتصاد ایران مبدل نمود .
در دهه دوم انقلاب ، واقع بینی ها جای بدبینی ها را گرفت و گردشگری جایگاه خود را در اندیشه برنامه ریزان اقتصادی پیدا نمود ( زیرک باشی ، 1377 ، 77 ) به طوری که در پایان برنامه اول توسعه اقتصادی و اجتماعی ایران حدود 900 هزار گردشگر با 450 میلیون دلار درآمد ارزی پیش بینی شده بود که هر چند این پیش بینی به واقعیت تبدیل گردید ولی در مقابل این تعداد گردشگر و درآمد وارده حدود 7/4 میلیون ایرانی به خارج مسافرت و حدود 5 میلیارد دلار ارز با خود خارج کرده اند که بدین ترتیب در پایان برنامه اول حدود 5/4 میلیارد دلار بیلان منفی داشته ایم ( رهنمایی ، 1376 ، 425 ) شواهد امر نشان می دهد که بیلان گردشگری در برنامه های دوم و سوم توسعه نیز چندان بهتر از برنامه اول نبوده است ( بیک محمدی ، 1379 ، 248 ) .
اگر بازار را مکانی بدانیم که در آن عده ای جهت رفع نیازهای خویش اقدام به پرداخت پول می کنند ، در بازار بین المللی گردشگری نیز گردشگران با حضور خود و پرداخت پول اقدام به رفع نیاز می نمایند لذا جذب گردشگران و امکانات مالی آنها را می توان مهم ترین پارامترهای حاصل از صنعت گردشگری دانست از این رو در این قسمت جایگاه ایران را در بازار بین المللی گردشگری از حیث این دو شاخص یعنی تعداد گردشگران ورودی و نیز میزان درآمد حاصله بررسی می نماییم .
2-1- جایگاه ایران از لحاظ ورود گردشگران بین المللی
جهانگردی به عنوان بزرگترین و پر رونق ترین صنعت جهانی (کالین مایکل هال ، 1378، 11)پدیده ایست اقتصادی ، اجتماعی ،فرهنگی و بسیار سیاسی که در هر جامعه ای متاثر از عوامل پیچیده و در هم بافته سیاسی و اقتصادی و همچنین ویژگیهای جغرافیایی است که دیگران را مجذوب خود می کند و این جذابیت در ایران تغییر مثبت یافته است بطوریکه در سالهای اخیر تعداد گردشگران وارد شده به ایران همواره در حال افزایش بوده و از سیر صعودی ملایمی برخوردار شده است به طوری که از 249000 نفر در سال 1991 به 1342000 نفر در سال 2000 رسیده است . این در حالی است که سهم ایران از کل گردشگران بین المللی نیز در طی همین دوره ( 2000-1991 ) از 05/0 درصد به 2/0 درصد رسیده است یعنی بیش از 4 برابر گردیده است ( جدول شماره یک )

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله بشارتهای انبیای الهی درباره آمدن رسول خدا فایل ورد

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بشارتهای انبیای الهی درباره آمدن رسول خدا فایل ورد (word) دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بشارتهای انبیای الهی درباره آمدن رسول خدا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بشارتهای انبیای الهی درباره آمدن رسول خدا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بشارتهای انبیای الهی درباره آمدن رسول خدا فایل ورد (word) :


از جمله این بشارتها آیه 14 و 15 از کتاب یهودا است که می گوید : « لکن خنوخ « ادریس » که هفتم از آدم بود درباره همین اشخاص خبر داده گفت اینک خداوند با ده هزار از مقدّسین خود آمد تا بر همه داوری نماید و جمیع بی دینان را ملزم سازد و بر همه کارهای بی دینی که ایشان کردند و بر تمامی سخنان زشت که گناهکاران بی دین به خلاف او گفتند ... »
که ده هزار مقدس فقط با رسول خدا ( ص ) تطبیق می کند که در داستان فتح مکه با او بودند .
و در فصل چهاردهم انجیل یوحنا : 16 ، 17 ، 25 ، 26 چنین است :
« اگر مرا دوست دارید احکام مرا نگاه دارید ، و من از پدر خواهم خواست و او دیگری را که فارقلیط است به شما خواهد داد که همیشه با شما خواهد بود ، خلاصه حقیقتی که جهان آن را نتواند پذیرفت زیرا که آن را نمی بیند و نمی شناسد ، اما شما آن را می شناسید زیرا که با شما می ماند و در شما خواهد بود . اینها را به شما گفتم مادام که با شما بودم ، اما فارقلیط روح مقدس که او را پدر به اسم من می فرستد ، او همه چیز را به شما تعلیم دهد و هر آنچه گفتم به یاد آورد . »
بر طبق تحقیق کلمه « فارقلیط » که ترجمه عربی « پریکلیتوس » است به معنای « احمد » است و مترجمین اناجیل از روی عمد یا اشتباه آن را به « تسلی دهنده » ترجمه کرده اند . (1)

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<   <<   21   22   23   24   25   >>   >
?بازدید امروز: (15) ، بازدید دیروز: (10) ، کل بازدیدها: (154312)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ