مقالات رایگان

دانلود مقاله تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه فایل

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه فایل ورد (word) دارای 58 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه فایل ورد (word) :

-1- لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه:
تغذیه ی مناسب برای تمامی بیماران بستری در بیمارستان، خصوصاً برای بیماران شدیداً بحرانی (critically ill patient) که بنا به دلایل مختلف قادر به حفظ وضعیت تغذیه ای خویش نیستند، یک نیاز اساسی محسوب می شود (1) چرا که تحقیقات نشان می دهد که حمایت تغذیه ای مناسب در بخش مراقبت های ویژه می تواند به طور چشمگیری مرگ و میر را کاهش دهد و به عبارت دیگر بیماران بیشتر در اثر مشکلات مربوط به سؤ تغذیه می میرند تا خود بیماری و برای جلوگیری از به وجود آمدن این مشکلات تغذیه مناسب، جایگاه ویژه ای دارد.(2)
1-1-1- هدف از حمایت تغذیه ای:
اهداف کلی حمایت تغذیه ای شامل موارد زیر می باشد:
الف) فراهم کردن حمایت تغذیه ای مناسب با وضعیت فیزیولوژیکی و تغذیه ای خاص برای هر بیمار به طور جداگانه
ب) پیشگیری یا درمان کمبود ریز مغذی ها و درشت مغذی ها
ج) تهیه ی مواد غذایی که با شرایط متابولیکی بیمار سازگار باشد
د) جلوگیری از ایجاد عوارض مربوط به سیستم انتقال مواد غذایی
ه) بهبود وضعیت فیزیولوژیکی بیمار(3)
2-1-1- شیوع سؤ تغذیه و انواع آن در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه:
سؤ تغذیه یکی از مشکلات عمده در TCV می باشد، چرا که مطالعات نشان می دهد 16% تا 80% بیماران در هنگام پذیرش در ICU دچار سؤ تغذیه هستند (7،6،5،4) و طی دوره اقامت در این بخش، با پیشرفت روند بیماری که می تواند با کاهش اشتهای بیمار و یا عدم توانایی بلع و در بعضی موارد عدم فعالیت مناسب دستگاه گوارش و نهایتاً جذب ناقص مواد غذایی و همچنین افزایش نیاز بیمار به مواد غذایی به علت پاسخ متابولیکی بدن او به استرس، پیشرفت کند.(8) به طوری که دیده شده در 60% از موارد سؤ تغذیه طی این دوره، پیشرفت می کند.(4) به عنوان مثال در یک مطالعه، مشاهده شد که بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه که 40% آنان در زمان پذیرش در بخش دچار سؤ تغذیه بودند، به طور میانگین 4/5% کاهش وزن داشتند که نشان از پیشرفت سؤ تغذیه ی این بیماران دارد. (6)
انواع سؤ تغذیه:
هنگامی که نیازهای پروتئینی بدن یا نیاز به انرژی یا هردو، به وسیله ی رژیم غذایی تأمین نشود، سؤ تغذیه ی پروتئین- کالری حاصل می آید و در نتیجه ی آن مجموعه ای از علائم بالینی بسته به شدت کمبود پروتئین یا انرژی، دوره ی کمبود، سن فرد،
علت های کمبود، وجود بیماری های زمینه ای و عفونی و همچنین وجود استرس، تظاهر می یابد. (9)
سؤ تغذیه ی پروتئین- کالری در حالت کلی به دو سندرم کلینیکی متفاوت ماراسموس و کوارشیو کور، تقسیم می شود:

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله استفاده از مدل های استوکاستیک1 در مدل سازی و بررس

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله استفاده از مدل های استوکاستیک1 در مدل سازی و بررسی تغییرات کل جامدات معلق2 و رسوب در رودخانه (مطالعه موردی حوضه آبریز لیقوان چای) فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله استفاده از مدل های استوکاستیک1 در مدل سازی و بررسی تغییرات کل جامدات معلق2 و رسوب در رودخانه (مطالعه موردی حوضه آبریز لیقوان چای) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله استفاده از مدل های استوکاستیک1 در مدل سازی و بررسی تغییرات کل جامدات معلق2 و رسوب در رودخانه (مطالعه موردی حوضه آبریز لیقوان چای) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله استفاده از مدل های استوکاستیک1 در مدل سازی و بررسی تغییرات کل جامدات معلق2 و رسوب در رودخانه (مطالعه موردی حوضه آبریز لیقوان چای) فایل ورد (word) :

چکیده

بررسی و تخمین رسوب در رودخانه بدلیل وجود جامدات معلق موجود درآب رودخانه ها از اهمیت خاصی برخوردار است. اثرات زیست محیطی ناشی از جامدات معلق و رسوب از جهات گوناگون قابل توجه و بررسی است. تعیین دقیق معادلات حاکمه برای تعیین مقدار رسوب و جامدات معلق بدلیل تاثیرپذیری از شرایط گوناگون و عواملی که به راحتی قابل تعیین نیستند در طول یک بازه زمانی بسیار دشوار می باشد. دراین مقاله سعی شده است تا با استفاده از مدل های استوکاستیک با کمترین زمان و هزینه و داده های موجود اندازه گیری شده یک مدل برای بررسی روند تغییرات جامدات معلق و رسوب در رودخانه معرفی شود، به طوری که انطباق لازم با داده های واقعی و مشاهده شده را داشته باشد.

واژه های کلیدی: کل جامدات معلق، مدل استوکاستیک، رسوب رودخانه، سری های زمانی3

مقدمه

استفاده از مدل های استوکاستیک در پیش بینی جامدات معلق رودخانه یا هر پدیده دیگری که به زمان وابسته می باشد نیازمند شرایط خاصی است که توجه به آنها هنگام استفاده از این مدل ها ضروری است. سری زمانی به طور ساده عبارت از یک متغیر هیدرولوژیک وابسته به زمان، نظیر دبی یک رودخانه است، وقتی سری های زمانی در عمل مورد تحلیل قرار می گیرند، مقدار محدودی داده ثبت شده یا یک نمونه وجود دارد، تمام تشخیص های ممکن از این فرآیند تشکیل جامعه آماری را می دهند . هدف مطالعات هیدرولوژیک درک و توصیف کمی جامعه آماری و همین طور فرآیند ایجاد کننده این جامعه آماری، براساس تعداد محدودی نمونه است.[4]از منظر معین یا احتمالی بودن نیز، اکثر سری های زمانی مورد مطالعه در

1- Stochastic 2- Total suspended solids 3- Time series

هیدرولوژی به صورت احتمالی و غیر قطعی هستند و پارامترهای توصیف شده توسط واژ ه های آماری یا احتمالی پارامترهای با خواص استوکاستیکی می باشد.[ 5] در هنگام استفاده از این مدل ها باید توجه داشته باشیم که این مدل ها در مواقعی نتیجه مطلوبی بدست می دهند که پدیده موجود وابسته به زمان با همان ترتیبی که تاکنون به وقوع پیوسته است در آینده نیز ادامه یابد و تغییرات ناگهانی و غیر معمول در وقوع پدیده نداشته باشیم زیرا در این مدل ها فقط مبنای مدل سازی ما آمار موجود بوده و پارامترهایی را که در وقوع پدیده دخالت دارند مورد توجه قرار گرفته نمی شوند. مثلاً در پیش بینی جامدات معلق و رسوب در رودخانه در این مدل ها عوامل موثر بر مقدار جامدات معلق و رسوب همچون شیب کف رودخانه، جنس بستر و عوامل موثر دیگر در نظر گرفته نمی شود.

در اهمیت پیش بینی جامدات معلق در یک رودخانه موارد متعددی قابل بیان استزیرا که ذرات معلق مخصوصاً در غلظت های بالا بر مقدار رسوب رودخانه تاثیرگذار بوده و باعث کاهش ظرفیت رودخانه و مخزن سدها شده و عمر مفید این سازه های آبی را کاهش می دهند.[1]اثرات زیست محیطی ناشی از جامدات معلق نیز مهم بوده و درغلظت زیاد این جامدات باعث افزایش کدورت آب شده که اثرات سوئی بر حیات موجودات زنده داخل رودخانه خواهد داشت.[6]مثلاً این ذرات در هنگام تخم ریزی ماهی ها بر روی تخم ماهی قرار گرفته و تشکیل یک لایه بی هوازی را داده که از رسیدن اکسیژن به آنها جلوگیری کرده و باعث مرگ ومیر آنان می شود. همچنین از اثرات منفی زیست محیطی این جامدات می توان به کاهش کیفیت آب رودخانه وآب ورودی به تصفیه خانه های آب ،افزایش خطر سیل پذیری زمین های مجاور رودخانه بدلیل کاهش ظرفیت رودخانه و موارد دیگر اشاره کرد.[7] بنابراین استفاده از مدل های استوکاستیک برای پیش بینی مقدار جامدات معلق ضمن تخمین مقدار آن در آینده ما را قادر می سازد تا اقدامات لازم و کافی را قبل از بروز هر گونه مشکلی پیش بینی کنیم و در این بین از حداقل زمان و هزینه استفاده می شود. بدلیل اینکه اندازه گیری و ارزیابی در محل وقت گیر و هزینه بر است مزیت مدل های استوکاستیک در هنگام بررسی روند تغییرات جامدات معلق به وضوح قابل درک است.

مواد و روشها

.1 منطقه مورد مطالعه

حوضه آبریز لیقوان یکی از زیر حوضه های آجی چای (آجی چای پس از عبور از شمال تبریز به مشرق دریاچه ارومیه می ریزد) می باشد که در دامنه های شمالی سهند واقع شده است. رودخانه لیقوان زهکش اصلی این حوضه می باشد. مهمترین شاخه های رودخانه عبارتند از بازاله چای، بزکش چای و باغچه دره که بلندترین نقطه حوزه با ارتفاع3620 متراز سطح دریای آزاد در جنوب شرقی آن قرار دارد و پائین ترین نقطه حوزه با ارتفاع 2140 متر در محل ایستگاه لیقوان می باشد. طولانی ترین آبراهه فصلی ودائمی حوضه در خروجی 17 کیلومتر می باشد. شیب متوسط حوزه 11 درصد محاسبه شده است و مساحت حوزه تا خروجی 76 کیلومتر مربع می باشد.

.2 روش تحقیق

به منظور حصول مدل مورد نظر و بررسی و تحلیل نتایج حاصل از مدل و همچنین معرفی کلی مدل استوکاسیک در منطقه مورد نظر از داده های مربوط به جامدات معلق جهت ایجاد مدل پیش بینی و همچنین از نرم افزار های متلب1 و اکسل2 جهت ساخت مدل استفاده شده است، البته هریک از این نرم افزارها به تنهایی قادر به ایجاد مدل هستند ولی جهت اطمینان بیشتر از هردو نرم افزار استفاده می شود. با توجه به مطالعات صورت گرفته جهت بررسی رسوب و ذرات معلق در درودخانه، جهت تعیین کارایی مدل های استوکاستیک از داده های ایستگاه آبسنجی ریو در رودخانه روساریو در کشور آمریکا استفاده شده است و نتایج حاصل از مدل به منطقه مورد مطالعه تعمیم داده شده و در پایان مدل های ایجاد شده با مزالعات انجام شده قبلی در منطقه مورد نظر مقایسه می گردد. این داده های مربوط به ذرات معلق برای مدت یک سال اندازه گیری در ایستگاه ریو، از سایت اینرنتی USGS اخذ شده اند.

جهت ساخت مدل استوکاستیک با توجه به آمار و داده های موجود اقدامات زیر صورت گرفته و لازم به ذکر است که از شش مدل شامل AR(1) و AR(2) و ARMA(1,1) و ARMA(2,2) و ARMA(1,2) و ARMA(2,1) استفاده شده است و مدل های حاصله با هم مقایسه شده و در پایان بهترین مدل که با واقعیت تطابق بیشتری داشته باشد انتخاب می گردد.

ابتدا آمار موجود را نرمال می کنیم بدین صورت که میانگین جامدات معلق را بدست آورده و آمار مربوط به جامدات معلق در هر روز را از میانگین کم کرده وبر انحراف معیار آمار تقسیم می کنیم

(1)×
(2)×

در این روابط معرف مقدار نرمال شده جامدات معلق در روز ام، مقدار واقعی مشاهده شده مربوط به جامدات معلق رودخانه، میانگین
جامدات معلق و انحراف معیار آمار و تعداد آمار معادل تعداد روز اندازه گیری جامدات معلق می باشد.
حال پس از نرمال شدن آمار مقدار ضرایب همبستگی و را بر اساس فرمول زیر محاسبه می کنیم
(3)

 

.1-2 مدل : Auto Regressive(1) (4) (5)

که در این فرمول ضریب اتورگرسیو مرتبه یک و بیانگر مقدار باقیمانده می باشد. .2-2 مدل(: Auto Regressive (2

(6)

1- MATLAB
2- EXCEL

(7) ×

(8)×

در روابط و ضرایب اتورگرسیو مرتبه دو می باشند
.3-2 مدل : Auto Regressive Moving Average (1,1)
(9)×
در این معادله ابتدا باید مقدار با را نرمال کنیم که از بافیمانده اتورگرسیو یک یا دو هرکدام که مناسبتر بوده استفاده می کنیم و ضریب نیز
مربوط به اتورگرسیو یک می باشد و از معادله زیر بدست می آید
(10) ٌ ٌ ٌ
(11) ٌ
( 12) ٌ
.4-2 مدل : Auto Regressive Moving Average (2,2)
در این مدل و ضرایب اتورگرسیو مرتبه دو می باشند ومانند مدل قبلی از باقیمانده های نرمال استفاده کرده و داریم
(13)
(14)×

(15)

در این رابطه واریانس باقیمانده ها می باشد.
برای ایجاد مدل ARMA(1,2) مقدار نیز مربوط به اتورگرسیو مرتبه یک و و را نیز قسمت ARMA(2,2) انتخاب کرده و

فرمول کلی برابر است با :
(16)
برای ایجاد مدل ARMA(2,1) مقدار و نیز مربوط به اتورگرسیو مرتبه دو و را نیز قسمت ARMA(1,1) انتخاب کرده و

فرمول کلی برابر است با:

(17)
مدل های استوکاستیک موردنظر برای پیش بینی ذرات معلق رودخانه مورد مطالعه بصورت نمودار معرفی شده اند. در این مدل ها به مقایسه شش مدل استوکاستیک مورد نظر با مدل حاصل از نتایج مشاهده به بررسی هر مدل پرداخته شده است. چون در مدل اتورگرسیو مرتبه اول به مقدار برای محاسبه مقدار احتیاج داریم بنابراین اولین مقدار پیش بینی در این مدل همان مقدار اول داده مشاهده می باشد. برای محاسبه اتورگرسیو مرتبه دوم نیز به همین صورت بوده با این تفاوت که پیش بینی را از زمان سوم شروع می کنیم و مقادیر اول و دوم مدل همان مقادیر مربوط به داده های مشاهده بوده که عیناً تکرار می شوند.

بعد از ایجاد تمامی مدل ها می توانیم با مشاهده مدلی که بیشترین تطبیق را با مدل حاصل از نتایج مشاهده داشته باشد و به آن نزدیکتر است را به عنوان مدل مبنا برای پیش بینی و تخمین جامدات معلق رودخانه استفاده کنیم. مدلی که بیشترین تطابق را با مدل مشاهده داشته باشد دارای کمترین خطا در هنگام صحت سنجی می باشد.

×

شکل (1)مقایسه مدل جامدات معلق حاصل از داده های مشاهده با مدل AR(1)

×

×

شکل (2)مقایسه مدل جامدات معلق حاصل از داده های مشاهده با مدل AR(2)

×

شکل (3) مقایسه مدل جامدات معلق حاصل از داده های مشاهده با مدل ARMA(1,1)

×

شکل (4) مقایسه مدل جامدات معلق حاصل از داده های مشاهده

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود بررسی جوش لیزری و جوش فلزات رنگی فایل ورد (word)

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی جوش لیزری و جوش فلزات رنگی فایل ورد (word) دارای 103 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی جوش لیزری و جوش فلزات رنگی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود بررسی جوش لیزری و جوش فلزات رنگی فایل ورد (word)

چکیده

مقدمه

فصل اول

خواص حرارتی مس نکاتی در مورد جوشکاری مس

جوشکاری مس با الکترود دستی جوشکاری مس با شعله گاز

جوشکاری مس با فرآیند TIG جوشکاری مس با فرآیند MIG جوشکاری مقاومتی مس

جوشکاری برنج

جوشکاری آلومینیوم – برنز

جوشکاری سیلیسیم برنز

جوشکاری مس – نیکل

فصل دوم

جوشکاری با گاز محافظ

تعریف

تاریخچه

روش‏های کاربرد

مزایا و محدودیت‏ها

نحوء انتقال قطرات و تجهیزات از مفتول در فرآیند جوشکاریMIG

عیوب جوش MIG

تاثیر ولتاژ در نرخ تغذیه

تنظیم میزان حجم گاز

حالت‏های از نفوذ ناقص

پارامترهای جوشکاری سیلیسلم برنز

پارامترهای جوشکاری مس – نیکل

فصل سوم

جوشکاری با ماشین لیزر

مواد قابل جوش با لیزر

فولاد

فولاد ضد زنگ

آلومینیوم

مس

نیکل

تیتان

پارامترها

نمونه هایی از جوشکاری لیزری

جوشکاری اشعه لیزر دو لبه

آزمایشات

نتایج و بحث‏ها

چکیده مقاله جوش لیزر

منابع و مأخذ


مقدمه:
همواره در ایران صنعت دستخوش تحولاتی بوده است. که بعضی مثبت و برخی منفی بوده است. صنعت جوشکاری و جوش یا به عبارتی بهتر علم جوش نیز همواره دچار تغییر و تحول شده است و امروز از صورت سنتی خود به یک علم پیشرفته تبدیل شده است. آنچه در این مقاله مورد بحث قرار می‏گیرد بیان گوشه‏ای از پیشرفت این علم می‏باشد که در قالب جوشکاری فلزات رنگی و غیر فولادی و جوشکاری لیزری مورد بحث قرار می‏گیرد. جوش لیزری باعث شده که امروز کیفیت جوشکاری به طور فزاینده‏ای بهبود یابد و امروز بیشترین کاربرد را در صنعت داشته باشد. با امید به اینکه این مقاله بتواند کمکی هر چند کوچک در این زمینه باشد .

 

فصل اول
1-خواص حرارتی مس و آلیاژ آن:
مس فلزی است قرمز رنگ با جلای فلزی- قابلیت جوشکاری و هدایت الکتریسیته و حرارت مس خوب است. نقطه ذوب مس 1084 درجه سانتی گراد است و آن را از سنگ معدن استخراج می‏کنند.
مس و آلیاژ‏های آن ردیف گسترده‏ای از مواد مهندسی می‏باشند که کاربرد فراوان در صنایع مختلف دارند. به جز آلیاژ مس با مقدار زیادی سرب بقیه آلیاژ مس در صورت رعایت کفایت و پیش بینی هخای لازم جوش‏پذیر هستند.
2-نکاتی در مورد جوشکاری مس و آلیاژ‏های آن:
قبل از شرح روش‏های مختلف جوشکاری مس و آلیاژ‏های آن بهتر است که نکاتی را برای به دست آوردن یک اتصال بهتر داشته باشیم که در زیر به شرح آنها می‏پردازیم:
1-2-3انتخاب روش یا فرآیند:
مناسب‏ ترین فرآیند جوشکاری را باید بر اساس نکات زیر انتخاب کرد:
الف-طرح اتصالات: تعداد اتصالی که باید در واحد زمان انجام شود.
برای قطعات زیاد و تکراری باید تدابیری در مورد وضعیت دهنده‏ها، نگهداری‏ها، گیره‏ها و تجهیزات دیگر برای قرار دادن اجزاء قطعات در کنار یکدیگر پیش‏بینی شود. در این موارد روش‏های خودکار با نیمه خودکار با قوس محفوظ در گاز(MAG) ترجیح داده می‏شود. در مقابل برای قطعات تعمیراتی و تعداد محدود ممکن است فرآیند جوشکاری با اشعه اکسی استلن مناسب تر می‏باشد.
ب-ضخامت قطعه: عموماً فرآیند اکسی استیلن و TIG بشتر برای ضخامت نازک تا4/1 اینچ مناسب‏تر است در حالی که روش MIG برای قسمت‏های ضخیم تر کار برد دارد. ایبته استثنای نیز وجود دارد.
ج-وضعیت و حالت جوشکاری: اگر امکان باشد که قطعات در حالت مسطح و پایین Down hand جوشکاری شود به کمک نگهدارندهFixture می‏توان فرآیندهMIG و در صورتی که نیاز است تا در وضعیت های دیگر مثلاً بالای سر عملیات جوشکاری را انجام داد.از این روTIG ارجعیت دارد.
2-2 نگه داشتنFixture:
چون ضریب انبساط مس تقریباً5/1 برابر آهن است احتمال وقوع مسئله پیچیدگی و تاب برداشتن بیشتر است. برای مسیرهای نسبتاً کوتاه نگهدارندهای گیره‏ای کفایت می‏کند.برای مسیرهای طولانی نظیر جوش طولی برای یک مخزن بزرگ دقت زیادی برای جلوگیری از این مشکل باید به کار گرفت. در این موارد حال جوشهای متناوب باید در سرتاسر مسیر با طول معین و فواصل مشخص به همان دقت در جوش پاس نهایی انجام داد.
استفاده از گیره‏های مخصوص با جوشکاری در طول‏های معین از نقاط خاصی و جهت امتداد مشخص می‏تواند تدابیر مفیدی باشد. در جوش‏های چندین پاسه، جوش ریشه‏ای ممکن است (ترک) بردارد،در این مورد باید به حجم این پاس نسبت به ضخامت کار و (میزان مهارت) یا ممانعت توجه شود.

3-2 روش پشتی (BacKing methodes) :
برای دست‏یابی به عمق نفوذ کامل استفاده از میله‏های پشتیbars ـBacKing از جنس کربن یا مس با شکاف معمول است. گاهی اوقات از روش‏TIG برای پاس ریشه‏ای و تکنیک سوراخ کلیدی استفاده می‏شود. این تکنیک نیاز به فاصله ریشه‏ایRoot g حدود8/1 اینچ و مهارت زیادی دارد. جو شکاری باید سوراخی بین دو لبه در ریشه نگه‏داشته و پل زدن درز یا فاصله پشت این سوراخ به کمک مفتول انجام دهد. بسیاری از سازنده ها ترجیح می‏دهند از سیستم میله‏ پشتی استفاده نکنند و در صورت امکان قطعه را به وضعیتی قرار می‏دهند که بتوان دو جوشکار در دو طرف مسیر اتصال در وضعیت قائم جوشکاری کنید.
4-2پیش گرم کردن:
درجه حرارت پیش گرم کردن برای دست یابی به ذوب کامل و نفوذ خوب به ویژه در مورد قطعات ضخیم نیاز به تجربه کافی دارد.
گرم کردن یکنواخت و تثبیت درجه حرارت پیش گرم تا پایان عملیات جوشکاری مستلزم دقت زیادی است. برای جلوگیری از تلفات حرارتی می‏توان از صفحات عایق حرارتی نظیر آزبست در زیر با اطراف قطعه استفاده کرد. افزایش شدت جریان برای جبران تلفات حرارتی صحیح نیست.
5-2 نقش فلاکس:
فالکس (روان ساز یا تنه کار) را بیشتر در فرآینده جوشکاری با شعله اکسی استیلن بکار می‏برند تا تمایل به ایجاد ذرات محبوس شده اکسید کاهش یابد. این مواد مخلوطی از بوریت‏ها، فلوریدهای می‏باشند که به صورت خمیر قبل از جوشکاری برروی درز جوش مالیده شده، یا در ضمن جوشکاری به طور متناوب از طریق فرو بردن نوک گرم مفتول به داخل روان ساز مقداری به منطقه جوش هدایت می‏شود. تنه کارها موادی، خورنده قوی بوده و باید به دقت بقای آنها پس از جوش کاری تمیز شود. ندرتاً و در مواقع خواص در فرآیندMIG نیز این موارد استفاده می‏شود

3 -جوش کاری مس با الکترد دستی یا برق:
روش الکترد دستی برای کارهای تعمیراتی کوچک به کار می‏رود. جریان یکنواخت با قطب معکوس ترجیح داده می‏شود. در ضخامت‏های بالای سه میلیمتر به پیش گرم کردن تا 260 درجه سانتی گراد و حتی بیشتر نیاز دارد.
ورق‏های مس را مانند ورقه‏های آهنی قبرای جوشکاری آماده می‏کنند ولی چون قابلیت هدایت حرارتی مس زیاد است باید آمپر را قدری بیشتر در نظر گرفت.زاویه الکترد نسبت به قطعه کار مانند جوشکاری فولاد می‏باشد. طول قوس بین 10 تا 15 میلیمتر انتخاب شود.برای جوشکاری مس می‏توان از الکتردهای زغال استفاده کرد.الکتردهای که دارای فسفره برنز، سیلیکاس یا آلومینیوم هستند، استفاده می شود. جوشکاری قوس الکتریکی همچنین برای کاربدهای که خواص مکانیکی و خوردگی خوبی نیاز است مورد استفاده قرار می‏گیرد، در این حالت باید ورق‏های مس، اکسیژن زدایی شده انتخاب شود.
4- جوشکاری مس با شعله گاز:
روش جوشکاری با شعله با احتراق گازهای نظیر پروپان، گاز طبیعی و استیلن نیز برای اتصالات مس متداول است. ولی یه دلیل درجه حرارت زیاد حاصل از گاز استیلن بیشتر از این گاز استفاده می‏شود. شعله معمولاً خنثی یا کمی اسیدی است. نوک نازل یا افشانک باید 1تا2شماره بزرگتر از قطعه مشابه از جنس فولاد شود. جدول(3-3 )بعضی مشخصات و فاکتور‏های لازم را در جوشکاری با شعله برای مس داده شده است. مفتول از نوع مس اکسیژن زدایی شده همراه با تنه کار استفاده می‏شود.
برای ضخامت زیر 6/1 میلی متر بر گداندن لبه‏ها خال جوش زدن و جوشکاری بدون مفتول کافی است. تا ضخامت2/3 میلی متر احتیاج به پخ زدن لبه‏ها نیست و ترجیح داده می‏شود. فاصله شکاف درز جوش 6/1 میلی متر رعایت شود. ضخامت بالاتر از 4/1 میلی متر نیاز به پخ زدن جناقیV) کل دارد. هر چند ضخامت بالاتر از4/1اینچ را باید با جوش داد اما در صورت لزوم باید در حالت پخ جناقی دو طرفه و به حالت عمومی با اکسی استین و به وسیله دو جوشکاری انجام شود برای حالت تخت یا مسطح تکنیک پس‏ ران (پس دستی) Back ward(به طرف راست Right ward) عموماً مناسب تر است، چون نتیجه‏اش فلز جوش سنگین تر و می‏نیمم احتمال دویدن یا جاری شدن مذاب از حوضچه جوش به بیرون و محبوس شدن اکسید می‏باشد.

5- جوشکاری مس با فرآیند TIG
روش جوشکاری با الکترود تنگستن یکی از مهم‏ترین روشها برای اتصالات قطعات نازک تا5 میلی متر بوده و مورد
توجه زیاد قرار گرفته است، هر چند برای ضخامت‏های بالاتر نیز و به ویژه در موارد جوشکاری غیر تخت (افقی،قائم و بالای سر) می‏توان قابل استفاده باشد. جوشکاری با جریان یکنواخت قطب مستقیم(الکترد منفی) با منبع قدرت با خصوصیت ‹‹ولت آمپر›› سراشیبی انجام گیرد. الکترد تنگستن خالص یا با 2%توریم استفاده شود. الکترد با توریم تمایل کمتری 5کروی شدن در نوک دارد
گازهای آرگون- هیلییوم و اذت یا مخلوط آنها به عنوان گاز محافظ قابل کاربرد است .گاز آرگون دارای پایین ترین ولتاژ قوس در شرایط مشابه نسبت به دو گاز دیگر است بنابراین انرژی داده شده کمتری داشته و برای ضخامت‏های کمتر از 6/1 میلی متر مناسب‏تر است،‏در غیر این صورت سرعت پیشرفت را باید پایین و درجه حرارت پیش گرم را بالا نگه داشت. هیلیوم دارای انرژی داده شده بالا‏تری بوده و برای جوشکاری قسمت‏هایی با ضخامت بیشتر از 6/1 میلی مترمناسب تر است. از طرف دیگر هلیوم گران‏تر بوده و به علت سبک‏تر بودنش مقدار بیشتری نیز مصرف می‏شود. ازت دارای بالاترین سطح ولتاژ و انرژی داده شده بوده و همین طور ارزان ترین است. به علت ولتاژ بالا تمایل به پاشیدن مذاب به بیرون زیاد است و از این جهت باید مشعل را کمی بالاتر از معمول نسبت به سطح لبه جوش قرار داد که این امر احتمال عدم محافظ کامل حباب گازی بر روی منطقه ذوب را افزایش داده و ضمناً ظاهر جوش را نامرغوب می‏سازد، به طوری که حتی خلل و فرج سطحی نیز در بعضی مواقع مشهود می‏شود. معمولاً مخلوطی از این سه گاز بنا به شرایط خاصی بهترین نتیجه را می‏دهد. هر دو تکنیک «پیش دستی» یا «پیش ران» و پس دستی، پس ران برای جوشکاری مس با MIGمعمولی است هر چند در پیش ران به ویژه در جوشکاری وضعیت غیر تخت بیشتر متداول است. این تکنیک سهولت رؤیت عملیات و تولید فلز جوش کوچک‏تر بدین معنی است که نیاز به تعداد پاس بیشتری برای پر کردن درز جوش دارد.
و موج دادن وسیع با دامنه زیاد به مشعل مجاز نیست. پاس ریشه‏ای باید نسبتاً سنگین باشد تا از ترک برداشتن جوش جلوگیری شود. اما باید توجه داشت که به علت هدایت حرارتی بالای مس و اثر پیش گرم کردن، سطح اتصال، وضعیت قطعه و نگهدارنده های و مخصوصاً سرعت عملیات جوشکاری بسیار مشکل است تا به طور دقیق پارامتر‏های جوشکاری را طی جداولی مشخص و خلاصه کرد، فقط اینگونه جداول می‏تواند به عنوان راهنما مورد استفاده قرارگیرد.
جوشکاری توسط دو جوشکار بر روی قطعات مس در وضعیت عمومی (قائم) بسیار متداول بوده و غالباً نیاز به پیش گرم کردن نیز ندارد.
6- جوشکاری مس با فرآیند MIG
فرآیند دیگری که در جوشکاری قطعات مسی متداول است روش MIGمی‏باشد که باید از مفتول اکسیژن زدایی شده مسی استفاده شود که ترکیب دقیق آن به خواصی که برای اتصال مورد در خواست است بستگی دارد. فرآیند با جریان یکنواخت و قطب معکوس (الکترد مثبت) و ترجیحاً از منبع قدرت با خصوصیت «ولت-آمپر» همانند فرآیندTIGبه عنوان گاز محافظ استفاده می‏شود که خصوصیت هر کدام قبلاً مطرح شده است.
اگر شدت جریان از حد معین بیشتر شود نوع انتقال قطرات در قوس با محافظت آرگون از حالت گلوله‏ای به صورت «اسپری» در گاز محافظ هلیوم و نیتروژن انتقال نمی‏افتد. با این گازها به ویژه اذت جرقه یا ترشحSpatter نسبتاً زیاد و عمق نفوذ کم‏تر ولی یکنواخت‏تر (در وسط و کناره‏ها) می‏باشد.

مخلوط گازها بهترین مشخصات را دارا می‏شود. به عنوان مثال نسبت 4/1 هلیوم و آرگون تولید انتقال اسپری و آرام با شکل نفوذ ذوب یکنواخت می‏کند و نرخ ذوب نیز بیشتر از حالت استفاده آرگون خالص است، همچنین با وجود هلیوم نیاز به پیش گرم کردن کمتری می‏باشد.
موج دادن وسیع مشعل غیر ضروری است و روش پیش دستی (پیش ران) ترجیح داده می‏شود، زاویه مشعل تاثیر زیادی بر روی کیفیت جوش و ذرات محبوس شده دارد. در تکنیک پس ران یا پس دستی که قوس مستقیماً بر روی حوضچه مذاب هادی شده شانس بیشتری برای بیرون آمدن ذرات اکسید شناور به سطح است. فلز جوش تمایل به سنگین تر شدن و برجسته شدن دارد، هر چند تحدب گرده جوش را می‏توان با تنظیم زاویه مشعل 80-70 درجه با افق تا حدودی کنترول نمود.
طول قوس برای حالت معمولی شدت جریان حدود 8/4 میلی متر است، و باید به اندازه‏ای باشد که قوس آرام و ملایمی به وجود آید. اگر خیلی کوتاه باشد جرقه،«زیر پرش»(سوختگی کنار جوش) و شکل بد در پشت جوش به وجود آورده و بر عکس اگر بلند انتخاب شود موجب کاهش نفوذ و اکسیده شده مذاب می‏شود.
در وضعیت قائم با پخ جناقی یا نبشی تا ضخامت 6میلی‏متر با تکنیک قائم به طرف پایینVertical-diwnبا استفاده سیم با قطر 1 میلی متر یا ریزتر ترجیح داده می‏شود که نیاز به سرعت بالا (با رعایت تعادل نگه داشتن حوضچه مذاب بزرگ بدون جاری شدن) دارد. برای ضخامت‏های بالاتر پخ جناقی دو طرفه که پاس ریشه‏ای با روش به «طرف پایین» و بقیه پاسها «به طرف بالا»Ward up ward انجام شود مناسب است. این نوع جوش بهتر است از دو طرف و همزمان انجام گیرد. جوکاری با منبع «قدرت ضربانی»Pulsed power نیز برای جوشکاری قائم بر روی مس مناسب است.
اگر چه برای وضعیت بالا سر ندرتاً از فرآیند MIG استفاده می‏شود و بهتر است در این مورد فرآیندMIG بکار گرفته شود، بعضی از پارامترهای جوشکاری مس با ضخامت‏های مختلف به کمک فرآیند MIGبکار گرفته شود.
7- جوشکاری مقاومتی مس:
در میان تمام فلزات و آلیاژها معمول در صنعت، مس از همه کمتر برای جوشکاری مقاومتی مناسب است، چون نیاز جوش نقطه‏ای، مقاومت زیاد در سطح تماس دو لبه روی هم است. عموماً جوش نقطه‏ای بر روی مس محدود به ضخامت‏های زیر 5/1 میلی متر است. تنکستن یا مولیبدن برای انتخاب جنس نوک الکترد یا فک ترجیح داده می‏شود و از الکترد مسی به دلیل تمایل به چسبیدگی یاجوش خوردگی کمتر استفاده می‏شود. در تنظیم اولیه دستگاه بهتر است میزان آمپر و فشار برابر ضخامت معادل از فولاد انتخاب شد ولی زمان سیکل به نصف تقلیل یابد.، سپس آمپر را افزایش داده و فشار را کاهش داد تا حالت طبیعی و خوب به دست آید (البته با انجام جوش‏های آزمایشی بر روی نمونه‏های قراضه مشابه قطعه‏کار).
در بعضی موارد ترجیح داده می‏شود که لحیم سخت نقطه انجام گیرد. روش کار بدین قرار است که از لایه نازک آلیاژ لحیم سخت در بین سطح مشترک لبه‏های بر روی هم قرار گرفته استفاده می‏شود. در اثر حرارت ایجاد شده در فصل مشترک دو سطح در زیر الکترد دراین لایه ذوب و پس از انجماد موجب اتصال می‏گردد.
جوشکاری حالت جامد نظیر جوش دیفوزیونی نیز برای ساخت قطعات هادی یا غیره از مس استفاده می‏شود و نتایج رضایت بخشی در این زمینه گزارش شده است.
لحیم کاری سخت یکی دیگر از فرآیندهای موفق برای اتصالات مس و آلیاژهای مس- روی است.زیرا آلیاژهای طلا برای اتصالات قطعات خاص در، در خواست‏های الکترونیکی (فلز با فشار بخار پایین نیاز است) مصرف می‏شود. جدول (7-3)راهنمایی برای انتخاب مفتول و تنه کار (فلاکس) برای آلیاژ‏های مختلف مس و کاربردهای گوناگون آنها است.
طرح لبه اتصال و روش های مختلف عملیات لحیم کاری در بخش‏های گذشته آورده شده است و لازم به تکرار مجدد نیست. قبل از لحیم کاری سطح اکسیدی مس را توسط ساییدن یا غوطه ور کردن در محلول 5 درصد اسید سولفوریک تمیز می‏نمایند.
مس اکسیژن زدایی شده به ویژه با بردن به هولت قابل لحیم سخت می‏باشد. اما مس اکسیژن زدایی نشد در مقابل تجمع اکسیدها و یا هیدروژن، تردی در درجه حرارت عملیات حساس بوده و باید در کوره با اتمسفر خنثی و یا مشعی با شعله اکسیدی یا خنثی، لحیم کاری سخت شود. همان طور که اشاره شد مفتول‏های نقره یا مس- فسفر برای لحیم کاری سخت مناسب است که باید همراه با تنه کار استفاده شود. هنگام لحیم یا مفتولRCupنباید قطعه برای مدت طولانی در درجه حرارت بالا و اتمسفر سولفوری قرارگیرد، چون خط خوردگی وجود خواهد داشت. در ضمن استفاده از مفتولRBCuZuدقت باید به عمل آورد که درجه حرارت خیلی بالا نباشد چون تبخیر روی می‏شود در روش لحیم کاری با مشعله شعله اکسیدی موجب کاهش تبخیرروی می‏شود. فلاکس شماره 5(استاندارد)AWS) مناسب است. vطرحهای مختلف لبه اتصال روی همLap برای دست یابی به استحکام کامل مس آنیل شده پیش بینی شده است، میزان وسعت لبه روی هم مساوی دو برابر ضخامت ورق بهترین استحکام را می‏دهد. چون استحکام فلز مفتولBAG وBACUPدر درجه حرارت محیط تماماً و یا قسمتی از آن بر روی نمونه انجام می‏شود، اما در درجات بالا استحکام آلیاژ لحیم سخت نامبرده سریع‏تر از مس کاهش یافته و شکست اتصال در آن شرایط از میان لایه لحیم اتفاق می‏افتد.
9-جوشکاری برنج (مس-روی)
در مقایسه با مس خالص برنج‏ها نیاز به درجه حرارت پیش گرم کردن پایین تر و قدرت یا انرژی کمتر برای جوش نقطه‏ای دارند. واکنش اکسیژن و هیدروژن نیز کمتر مشکل ساز است. حلالیت هیدروژن در برنج کم‏تر بوده و فلز روی عمل اکسیژن زدایی را نیز می‏تواند انجام دهد. اما برای جلوگیری از ترک برداشتن،«درجه مهار» یا ممانعت باید می‏نیمم نگه داشته شود. همچنین ضریب انبساط حرارتی بالای برنج را باید در طراحی و نگه داشتن اجزاء مورد جوش در نظر گرفت. عناصر حرارتی بالای برنج را هدایت حرارتی را کاهش می‏دهند ممکن است موجب افزایش تمایل به ترک برداشتن نشوند. حضور آلومینیوم در برنج مشکلات دیگری (نظیر ایجاد اکسید آلومینیوم دیر گداز بر روی سطح برنج مذاب) را به وجود می‏آورد.
مفتولهای RBCuZuدر جوشکاری با گاز مناسب است، ولی مقدار زیادی روی در مفتول آنرا برای استفاده در روش های دیگر مناسب نمی‏کند. در این حالت شعله خنثی یا کمی اکسیدی همراه با تنه کار براکس و اسید بوریک کار ترویج دارد. تنه کار را ممکن است توسط مفتول یا قبلاً در روی کار در مسیر جوش منتقل کرد. شکاف بزرک تر از 6 میلی متر عمق 1 با یک پاس پر کنند.
گاهی سیلیسیم را به این مفتو‏ل‏ها اضافه می‏کنند تا موجب کاهش دود کردن (تبخیر روی) و اکسیژن زدایی حوضچه جوش شود. RBCuZu-Cو RBCuZu-Dرا نمی توان پایان خصوصیت معرفی کرد.
روش جوشکاریTIGاحتمالاً یکی از معمول‏ترین روش جوشکاری ،به ویژه برای ورقهای نازک برنج کم روی با20-50 درصدی روی است که می تواند بدون مصرف مفتول نیز جوشکاری شود. در صورت نیاز مصرف مفتول، می‏توان از مفتولهای بدون روی نظیر TIG و MIG استفاده نمود. در عملیات جوشکاری قوس بر روی مفتول شروع شده و قطعه کار توسط حرارت انتقالی حوضچه مذاب گرم شود، بدین ترتیب از حرارت زیاد و مستقیم قوس بر روی برنج جلوگیری شده و تبخیر روی به حداقل می‏رسد. در قطعات سنگین و ضخیم پیش گرم کردن 316-93 درجه سانتی گراد مفید است. گاز آرگون به عنوان گاز محافظ خوب است هر چند اضافه کردن هلیوم کمک به گرم تر کردن قوس کرده و مناسب است.
روشMIGبرای جوشکاری قطعات ضخیم تر برنجی کم روی به کار گرفته می‏شود. مفتول سیلیسیم برنزRcuSi-Aیا فسفر برنز RBCuZu-C مناسب است. آلیاژ دومی دارای تطابق رنگ بهتری است. حتی المقدور از شروع مستقیم قوس بر روی قطعه برنجی اجتناب شود.
روش الکترد دستی برای جوشکاری قطعات برنجی کم روی با استفاده از الکتردهای فسفر برنزEcuSu-C-EcuSu-Aو یا سیلیسیم برنزEcuSu-A متداول است. درز جوش با شکاف پهن برای دست یابی به عمق نفوذ کامل و عدم محبوس شدن ذرات سرباره لازم است. درجه حرارت پیش گرم کردن و بین پاسی حدود 260 درجه سانتی گراد است. هر چند الکترد فسفر برنز نیاز به درجه حرارت پیش گرم پایین تری دارد. توصیه می‏شود جوشکاری با سرعت زیاد، شدت جریان در حد بالای مجاز، همراه با نوسان‏های بسیارکم دامنه در الکترد انجام می‏شود. همچنین عملیات جوشکاری حد المقدور در وضعیت تخت یا مطح انجام می‏شود.
فرآیند جوشکاری با گاز یا شعله به برای اتصالات لوله‏های برنجی که عملیات جوشکاری باید در وضعیت های مختلف انجام شود مناسب و متداول است. مفتول Rcusiبرای مقاومت خوردگی خوب مناسب بوده هر چند مفتول‏هایRCUZN,RCUZNنیز برای استفاده است. تنه کار شماره 5 (استانداردAWS) مصرف شود. جدول (9-3) چند نمونه از خواص مکانیکی جوش انجام شده با روش شعله بر روی چند نوع آلیاژ برنج را نشان می‏دهد.
جوشکاری مقاومتی برنج نظیر مس با مشکلاتی روبرو بوده و کمتر متداول است. بابالا رفتن درصد روی در برنج مشکلات تبخیر روی و ایجاد دود بیشترمی‏شود. در روش TIG بر روی برنجها با درصد بالای (45-20درصد روی) مفتول Rcusi-Aبرای کنترول تبخیر روی مناسب است که نتیجه آن جوش یا خلل و فرج کمتر و مقاومت خوردگی خوب است. همانند برنج‏های کم روی در تکنیک عملیات جوشکاری باید سعی شود از تماس مستقیم قوس و یا شروع آن بر روی کار پرهیز کرد پیش گرم کردن متوسط قطعه ، نیاز به حرارت مستقیم قوس را کاهش می‏دهد. با افزایش روی در برنج ممکن است استحکام جوش حاصل از مفتول مس- سیلیسی قابل رقابت با استحکام جنس کار نباشد در این صورت استفاده شود هر چند اثر چندانی بر روی استفاده از مفتولRCUALمی‏تواند استفاده شود هر چند اثر چندانی بر روی کاهش و کنترول دود زیاد می‏تواند موجب خلل فرج دار شدن جوش و مشکلات رؤیت عملیات جوشکاری شود.

هنگام جوشکاری قطعه ضخیم با الکترود دستی پیش گرم کردن 204 درجه و نگه داشتن درجه حرارت بین پاسی در این حد برای ریز کردن دانه‏ها لازم است. گاهی برای ریز کردن دانه‏ها چکش کاری گرم بر روی رسوب ممکن است انجام شود. اگر ماکزیمم انعطاف پذیری برای رسوب لازم باشد عملیات حرارتی پس گرم کردن تا 482 درجه و سریع سرد کردن پیشنهاد می‏شود.
برای جوشکاری قطعات بزرگ فرآیندMIGبا جریان یکنواخت قطب معکوس و گاز محافظ آرگون و سیمEcuSu-Cقابل کار برد است. همانند آلیاژهای دیگر مس از مشعل تفنگی با سیستم سرد کننده آبی و نوع قوس اسپری و وضعیت (دست پایین) استفاده شود. انتقال شود. انتقال از نوع مدار کوتاه و قوس ضربانی برای رسوب در وضعیت قائم و بالای سر مناسب است.
روش TIGرا ترجیحاً برای تعمیرات کوچک در قطعات ریختگی و باز سازی قسمت‏های ساییده استفاده می‏کند. الکترد تنگستن- توریت برای ایجاد کمترین ناخالصی تنگستن در رسوب پیشنهاد می‏شود. جریان متناوب با فرکانس بالا یا جریان یکنواخت قطب مستقیم با آرگون خالص می‏تواند استفاده شود. هر دو الکترد پوشش دارEcuSu-AوEcuSu-Aبرای جوشکاری الکترد دستی آلیاژهای مس -قلع متداول در صنعت، با جریان یکنواخت قطب معکوس قابل استفاده است. برای اجتناب از ایجاد ذرات محبوس شده سرباره، قبل از رسوب پاس بعدی باید بقایای سرباره را در سطح جوش کاملاً تمیز کرد.
اگر تطابق رنگ موضع جوش داده شده با بقیه کار مورد تقاضا باشد می‏‏توان مفتولهای ReuSu-C وReuSu-Aرا به کمک فرآیند جوشکاری با گاز استفاده نمود . روش جوشکاری با شعله به علت وسعت منطقه حرارتی مجاز جوش و آرام سرد شدن آن عموماً توصیه نمی‏شود. اگر تطابق رنگ مطرح نباشد ممکن است زر جوش با مفتولRcuSu-C به کمک عله کمی اسیدی و تنه کارهای متداول برای آلیاژهای مس را به کار گرفت.
برای لحیم کاری سخت فسفر برنز بهتر است قطعه را قبل از لحیم تنش گیری کرد و یا آنیل نمود. مفتول مناسبBcuP,Bagبوده و در مواردی که درصد قلع کم باشد RBCuZuنیز می‏توان مورد استفاده قرار گیرد.
4- جوشکاری مس- آلومینیم برنز:
آلیاژهای آلومینیم برنز تجارتی را می‏توان به دو دسته بر اساس قابلیت جوشکاری آنها تقسیم کرد:
گروه اول: دارای مقدار کمتر از 8 درصد آلومینیم مه معمولاً برای اسکلت‏ها و مواردی که باید عملیات جوشکاری بر روی قطعه انجام شود انتخاب نمی‏کند و به علت تمایل زیاد ترک برداشتن در منطقه حرارتی مجاور جوش، جوشکاری بر روی آنها به سختی امکان پذیر است.
گروه دوم: دارای آلومینیم 5/18-8 درصد همراه یا بدون عناصری دیگر نیز آهن، منگنز، نیکل، قلع و سیلیسیم که با موفقیت با روش گوناگون قابل جوشکاری است. هیچ یک از دو گروه فوق را با فرآیند جوشکاری با شعله جوش نمی‏دهند چون اکسید آلومینیوم حاصل را نمی توان با بیشتر تنه کارهای متداول احیاء کرد.
هشت نوع مختلف فلز پر کننده آلومینیم برنز به صورت مفتول، سیم کلافه شده و الکترد پوشش دار عرضه می‏شود.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود پاورپوینت معماری روم فایل ورد (word)

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

دانلود پاورپوینت معماری روم فایل ورد (word) دارای 55 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت معماری روم فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلوددانلود پاورپوینت معماری روم فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلوددانلود پاورپوینت معماری روم فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن دانلود پاورپوینت معماری روم فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

 

  • قدرت روم که پس از اتروسکها بر ایتالیا حاکم و جانشین ایشان شد. اقوام ستیزه ایتالیا را مطیع حکومت واحد روم گردانیده و سرانجام ملتهای اروپای غربی و مدیترانه و خاور نزدیک را در زیر پرچم امپراطور روم گرد آورد .که به گفته مورخ بزرگ روم « انقلابی پدید آورد که تا ابد در یاد ها خواهد ماند ،و امروز نیز ملتها آ« را احساسا می کنند.» در واقع اگر در بررسی امروزمان می بینیم که نبوغ یوناننین با تابش هر چه بیش تر در عرصه هنر ،علم ، فلسفه ، تاریخ، و به طور کلی در قلمرو عقل و تخییل می درخشید نبوغ رومی در عرصه فعالیتهای دنیوی حقوق و کشورداری پر تو افکنی می کند 15 .و به اعتقاد بسیاری دیگر هنر رومی از هنر یونانیان متولد گردید . هنر رومی به واقع انتشار دهنده میراث هنر یونانیان بوده است. و هر چند عده ای اعتقاد بر این دارند که معماری رومی ریشه در معماری اتروریایی داشته است اما در واقع دارای خصوصیاتی یو نانی مآبی بوده است .

اسلاید 2 :

 

  • اما آنچه که معماری رومی را متمایز از معماری اقوام دیگر همچون یونانیان میکنند را شاید بتوان به صورت ذیل توجیح کرد . که در واقع تمرکز قدرت های نظامی مالی و اداری روم باستان، دیر تر با تمرکز توان علمی و فرهنگی همراه شد و چنان که دانسته شده است، مدتی، توانمندترین شخصیتهای زبده، دانش و هنر زمان، را از دور و نزدیک جذب خود کرده است .و این امر تا آنجا که به تولید فضای معماری و به ویژگیهای آن باز می گرداند دارای پیاوردهایی به شرح ذیل است:
  • -توان اجرایی متکی بر ثروتهای مادی با یا بی ( رشادتهای که به رومیان نسبت داده شده است) بر سایر تلاشها مقدم بوده و رشد دهنده و بر انگیزاننده تولید در زمینه های دیگر است .

اسلاید 3 :

  • – آنچه پیشتر در جهان یا از حوزه پر تحرک مدیترانه شقی با فراست و ظرافت ساده پرداخته شده بود و به همراه دستا آوردهای اتروسکها تنها فضاهایی را به شمار می آورد که می توانستند مورد بهره ورداری سریع حکومت تازه به قدرت رسیده قرار گیرند . شور و ذوقی که از تحرک اجتماعی و از امکانات مادی و اجرا بهره می برد و از اینها منبعث می نمود به تدریج به تولیدات تازه ای در معماری ، مجسمه سازی، نقاشی، موسیقی ، نمایش، رقص و شعر منتهی شد که دارای اصالت بودند و توانستند بپایند .

 

اسلاید 4 :

  • اما آنچه در این نوشتار مورد اهمیت است و مورد اصلی بحث نیز می باشد ویژگیهای رومی می باشد که از مجموعه گوناگون و پر شمار معماری های رومین بیرون مزنند که به عبارتی  میتوان این گونه دسته بندی نمود19 : پر شماری گونه های معماری ،گستره بودن حجم های معماری و شکفته شدن در صور هندسی و اتکاء به سیستم ساختمانها و استخوانبندی بناها به فنونی یکسره و نو و بر خوردار از کارایی گسترده که به مختصر در باره هریک چند سطری را در ادامه خواهیم نوشت.

اسلاید 5 :

  • گسترش پر شتاب سلطه رو میان باستان باعث گردید که تر تیبی متداول و همه گیر و شکلی مجلل در معماری به وجود آورنند و هر آنچه را که می خواستند بزرگ می ساختند و در ساختن آن هم درنگ نمی کردند این روحیه رومیان در صورتی برای بومیان سرزمینهای تسخیر شده مقبول می افتاد که با رنگ و بوی محلی آمیزش پیدا میکرد .که پیدایش این بناها با مداخله که در وضع عمومی شهر ها به وجود می آورد تحرک و پویایی جدیدی به شهرها می بخشید به طریقی که آبراه ها ،حمامها ، ورزشگاها ،آمفی تئاتر ها و; دارای گوناگونی فراوانی گردید و انواع مختلفی به خود گرفت.

اسلاید 6 :

  • یکی از نو آوری های رو میان در باب ترسیم یا تدوین پلان ولومتریک واحدهای معماری شهری این است که شالوده کالبدی بنا و در نتیجه شکل خارجی یا حجم آزاد را در تبعیت از شالوده کار بردی بنا می خواستند و در واقع معماران را وا می داشتند تا خود را از تصور پلاستیک و محدود هندسی برهانند و برخورداری از آزادی در تدوین نقشه را بر پیروی از پوششی یکپارچه و پیوسته را ترجیح دهند.

اسلاید 7 :

  • مسلما با توجه به مسائل بالا حجم های معماری یک بنای واحد ضمن بر خورداری از ترتیب و تدرجی که دارای اصالت و ارزش کاربردی است با یک دیگر ترکیب شوند و ساختمان به شکلی ارگانیک بر روری زمین استقرار یابد که این کار مستلزم این است که یک بنا توسط معمارانی ساخته و پرداخته نشود که دارای سبک و روش خاصی هستند بلکه از شیوه های فنی و اجرایی متداول و نیز در پیروی مستقیم از دولت عمل کنند و دیگر همچون یو نانیان پی جوی اینکه نگاه بیننده را به یک نمای خاص توجه دهند نباشند .

     با توجه به سطور بالا برای شناخت یک بنای رومی به آنچه که درون آن اتفاق می افتد باید توجه کرد و عوامل داخلی آن را باید مورد بررسی قرار داد.تا بتوان به درک صحیحی از آن داشت.

اسلاید 8 :

  • رومیان به منظور بر پایی بناهای خود از روشها و فنون خاصی بهره می گرفتند و با توجه به اینکه این فنون تاثیر به سزایی در شکل بنا ها داشته و در زمینه روان شناختی معماری نیز اثر گذار بوده که اشره به آن بی فایده نمی باشدمخصوصا که این وجوه مشخصه معماری رومی می باشد که می توان چنین دسته بندی کرد:
  • -اوپوس کو آدراتوم.که عبارت است از سنگهای چهار گوش تراش که معمولا منظم اند و گاه تراش کامل ،که به صورت افقی کنار یکدیگر قرار داده می شدندکه علاوه بر کارایی های ساده در ساختن قوسها و پوششهای گهوارهای به کار می رفته است.

اسلاید 9 :

  • -اوپوس سیلیکئوم. عبارت است از دیواری که سنگهای به شکل نا منظم و دارای اندازه های جور وا جور بنا می شده است.
  • -اوپوس کمنتی کئوم. عبارت است از ترکیبی از لاشه سنگهای نا منظم و گاه خردی که به وسیله ملات به یکدیگر می چسبند و شکلی کم وبیش یکنواخت و یک پارچه می یابند که در موارد پیشرفته برای تعبیه پوششها استفاده می گردید.
  • -اوپوس لاتریکیوم. که روش به کار بردن خشت خام و آجرهایی که در کوره پخته شده اند در بنای پیکره های ساختمانی مبتنی است.

اسلاید 10 :

  • بیشترین و یا نوترین ابداع ساختمانی رومیان را در بنای قوسها و طاقها ی منحنی شکل می یابیم که تناسب و اندازه هایی هستند همزمانپاسخگو به نیازهای فنی و کاربردی و زیباشناختی .
  • بیشتر ساختن و تند ساختن دوری جستن از تلاش های نظری خالص در زمینه مدلهای کاربردی و سیتم های اندازه گذاری معطوف به شکل ظاهری بنا ها، پاسخ گویی به نیازهای محلی با احداث بناها و مجموعه های معماری از راه به کاربردن شیوه های ابداع و تدوین معماری که مدل مولد اصلی یا ماتریس یا پروتوتیپ آنها بناهای شناخته شده رومی است ولی در نهایت دو عامل دیگر نیز در ترسیم و اجرای آنها موثر است : فرهنگ محلی و سلیقه و توان معمار و معمار مجری.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله هوش سازمانی بازتابی از مدیریت دانش فایل ورد (word)

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله هوش سازمانی بازتابی از مدیریت دانش فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله هوش سازمانی بازتابی از مدیریت دانش فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله هوش سازمانی بازتابی از مدیریت دانش فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله هوش سازمانی بازتابی از مدیریت دانش فایل ورد (word) :

چکیده
هوش سازمانی مفهومی تقریبا جدید در بحث سازمان و مدیریت است و این خود نشان دهنده تغییر دید متفکران سازمانی نسبت به مقوله هوش می باشد. هوش سازمانی به معنای داشتن دانشی عمیق درمورد همه عواملی است که برای سازمان و دستیابی به اهدافش موثر است و به عنوان تلفیق دارایی های دانش و مهارت در سازمان شناسایی می شود که اینها خود بسته به مدیریت دانش در یک سازمان هستند. لذا در این مقاله توصیفی سعی براین است باتوجه به اهمیت هوش سازمانی و مدیریت دانش در ابتدا تشریح معنا و مفهوم این دو مقوله، رابطه بین این دو و در پایان پیشنهادات و منابع ارائه شود.

×

واژههای کلیدی :هوش، هوش سازمانی، دانش، مدیریت دانش

×ٌٌَ

International Conference on Management

Organization intelligence reflected by knowledge management

Mahboubeh,darijani1,Masoud,pourkiani2

1Master of public Administration(MIS) ,Islamic Azad university,kerman Branch,Iran

2Asistant professor and Faculty Member of of Islamic Azad university,kerman Branch,Iran

Abstract

Organizational intelligence is a relatively new concept in the discussion of organization and management.thi indicates the change of intellectual ideas toward In telligence category.organization intelligence means having deep knowledge about the factors effective to organization and achiving it,s objectives it,s. Identified as integration of properties of knowledge and concept in organization,depending on knowledge in an organization .hence in the meaning of organizational intelligence and knowledge the meaning of organizational between them-finally,the recommendations andrefrences are presented.

Keywords: intelligence, Organizational intelligence, Knowledge, Knowledge Management

ٌٍَ×

مقدمه

در دنیای امروز قسمت اعظم فعالیتهای سازمانها مبتنی بر دانش و اطلاعات است.در این شرایط، سازمانها بر اساس میزان دانش خود با هم به رقابت پرداخته و در این میان مدیریت دانش سبب ایجاد مزیت رقابتی شده و سازمان را به سوی دستیابی هرچه بهتر به اهداف یاری می رساند. محققان زیادی هوش سازمانی را به طرق گوناگون تعریف و مفهوم سازی کرده،وچارچوب های نظری مختلفی برای مطالعه و سنجش آن ارائه داده اند. در جهان پویا و رقابتی امروز، شرکت ها و سازمان ها برای موفقیت به بهره هوشی بسیار بالایی نیاز دارند، منظور تنها در اختیار داشتن تعداد زیادی از کارکنان فرهیخته و هوشمند نیست، اگرچه این افراد نخستین سنگ بنای هوشمند سازمانی هستند بلکه بهره هوشی معیاری است که نشان می دهد سازمان ها با چه سهولت و گستردگی، توان توزیع و بکارگیری اطلاعات را دارند و کارکنان در سازمان چگونه از یکدیگر یاد می گیرند. بهره هوشی در برگیرنده همزمان دانسته های گذشته و حال است . آنچه بهره ی هوشی سازمان را بالا می برد یادگیری فردی کارکنان و نیز فراگیر شدن آن در سایه تعامل کارکنان با یکدیگر است(گیتس1،.(216:1380

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<   <<   36   37      >
?بازدید امروز: (35) ، بازدید دیروز: (126) ، کل بازدیدها: (155768)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ