دانلود مقاله بررسی تحولات جرم محاربه در قوانین جزایی جمهوری اسلامی ایران فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تحولات جرم محاربه در قوانین جزایی جمهوری اسلامی ایران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تحولات جرم محاربه در قوانین جزایی جمهوری اسلامی ایران فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی تحولات جدید ایران و جهان
تعداد صفحات: 9
چکیده:
امنیت جزء جدایی ناپذیر زندگی اجتماعی است که در چارچوب آن می توان به اهداف والای انسانی و اجتماعی دست یافت. قانون گذار ایران نیز همچون هر حکومت دیگری، به هدف ایجاد یک محیط امن اجتماعی مصادیق متعددی از رفتارهای مخل امنیت را به عنوان یک پدیده مجرمانه، معرفی نموده و مجازا تهای شدیدی را برای آن در نظر گرفته است. محاربه از جمله این رفتارها است. در این جرم، محارب با نشانه گرفتن امنیت، به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنان، دست به سلاح م یبرد و موجب نا امنی در محیط می گردد. نوشتار حاضر تلاش می کند به این پرسش پاسخ دهد که با توجه به تحولات قانون گذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران، جرم محاربه شاهد چه تغییراتی بوده است و فرضیه ما بر این است که تعریف قانون گذار از جرم محاربه و برخی مصادیق آن در قانون جدید مجازات اسلامی (ق.م.ا. ) مصوب 1392 دچار تحول شده است. به صورتی که بعضی از مصادیق محاربه در قانون مجازات اسلامی مصوب 1370، عنوان مجرمانه مستقل و جدیدی بنام «بغی» گرفته است. از این رو، تلاش ما بر این است تا با استفاده از روش توصیفی تحلیلی و با گردآوری منابع از طریق روش کتابخانه ای اقدام به بررسی این موضوع نماییم.
کلمات کلیدی:
دانلود تحقیق در مورد مولانا و عشق فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق در مورد مولانا و عشق فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد مولانا و عشق فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مولانا و عشق
«نگاهی به مسأله عشق در مثنوی معنوی »
مقدمه
سخن گفتن از عشق در مثنوی معنوی جلالالدین محمد بلخی آن ستاره درخشان آسمان عرفان و آن یگانه دوران کاری به غایت دشوار است زیرا عشق از دیدگاه حضرت مولانا بحری است بس ژرف و عمیق که کس به ژرفای آن نتوان رسید و سیاحان این بحر برای فراچنگ آوردن در و مروارید آن چه بسا در آن غرقه گشتهاند و آب دریا غریقان این بحر را در ساحل افکنده است اما حضرت مولانا غواصی است ماهر که با پاچیله معرفت در اعماق ژرف این دریا رفته و گوهرها را به سلک نظم کشیده است.
انصاف را که اگر نفحهای از آن نسیم عشق از انفاس حضرت مولانا بر مشام جان وزیدن گیرد جان از آن نفحه الهی سرمست شود و از آن سرمستی از هر هستی مجازی خویش تهی گردد حسن معشوق آتش در وجود او افکند و او را از خویشتن فانی گرداند.
عشق از دو عالم بیگانه است و مردم عامی که عاشق را که از هفتاد و دو عالم بیگانگی دارد دیوانه میخوانند و در واقع در عشق هفتاد و دو نوع جنون نهفته است. عشق از سویی خلاف عقل است زیرا آثار عقل در همه جا پیداست در حالی که در نهانخانه عالم پنهان است و در واقع عشق پنهانترین پنهانهاست. از نشانههای عشق تحیر است و در مقامات عرفانی وادی حیرت از مقامات سلوک و شرط لازم برای وصول به مرتبه فناست. در نتیجه مولانا از عشق به دریای عدم تعبیر میکند.
عدم در اینجا رمز نیستی و فناست. عشق انسان را از هر هستی مجازی برکنده و او را در هستی حقیقی فانی میسازد. عشق حتی برتر از بند بندگی و خداوندی است.
اندرو هفتاد و دو دیوانگی با دو عالم عشق را بیگانگی
جان سلطانان جان در حسرتش سخت پنهان است و پیدا حیرتش
تخت شاهان تختهبندی پیش او غیر هفتاد و دو ملت کیش او
بندگی بند و خداوندی صداع مطرب عشق این زند وقت سماع
در شکسته عشق را آنجا قدم پس چه باشد عشق دریای عدم
زین دو پرده عاشقی مکتوم شد بندگی و سلطنت معلوم شد
تا ز هستان پردهها برداشتی کاشکی هستی زبانی داشتی
پرده دیگر بدو بستی بدان هر چه گویی ای دم هستی از آن
خون بخون شستن محال است و محال آفت ادراک آن قالست و حال
روز و شب اندر قفس در نی دمم من چو با سودا ئیانش محرمم
دوش ای جان بر چه پهلو خفتهای سخت مست و بیخود و آشفتهای
مثنوی دفتر سوم (29 _4719)
بیماری عشق نیز غیر از همه بیماریهاست و طبیب صوری راهی به درمان آن ندارد. عشق امری ربانی و الهی و رمز خورشید کمال حق است. مولانا عشق را «اصطرلاب اسرار خدا» میخواند. غایت و نهایت عشق وصول به حضرت حق است گو اینکه عشق به تعبیر مولانا عشق «این سری» یا عشق مجازی باشد. عشق از دید مولانا چون صفت حق است. نامتناهی است و بنابراین مانند دیگر اوصاف حق در قالب الفاظ و کلمات نمیگنجد و هر چند انسان بخواهد با کمک الفاظ و روشنگری زبان آن را تفسیر کند بر ابهام آن میافزاید و «عشق بیزبان» خود گویاتر و روشنتر است. خاصه عقل از تبیین عشق عاجز است و به خری ماند که در وصف آن در وحل الفاظ و حروف گرفتار میشود. بهترین راه برای شناختن عشق خود عشق است.
عشق اصطرلاب اسرار خداست علت عاشق ز علتها جداست
عاقبت ما را بدان شه رهبر است عاشقی گر زین سر و گر زان سر است
چون به عشق آیم خجل باشم از آن هر چه گویم عشق را شرح و بیان
لیک عشق بیزبان روشنتر است گرچه تفسیر زبان روشنگر است
چون به عشق آمد قلم بر خود شکافت چون قلم اندر نوشتن می شکافت
شرح عشق و عاشقی هم عشق گفت عشق در شرحش چو خر در گل بخفت
گر دلیلت باید از وی برمتاب آفتاب آمد دلیل آفتاب
مثنوی دفتر یکم (16- 110)
به نظر مولانا عشق از اوصاف خداوند بینیاز است و بنابرای عاشق و معشوق حقیقی خود هموست و اطلاق عشق بر ذات حق اطلاق حقیقی و بر غیر حق اطلاق مجازی است. این به جهت آن است که اوصاف کمالیه وجود اولاٌ و بالذات به حضرت حق و ثانیا و بالعرض به موجودات عالم تعلق دارد. بنابراین حسن مطلق از آن خداوند است و زیبایی موجودات عالم را به «حسن زراندود» مانند میکند. عشق خداوندی به مانند نور محض است که از هرگونه عیب و نقصی مبراست و عشق مخلوق به مانند آتشی است که ظاهر آن آتش و باطن آن دود است و اگر نور آتش بمیرد سیاهی دود پیدا گردد.
عاشقی بر غیر او باشد مجاز عشق ز اوصاف خدای بینیاز
ظاهرش نور اندرون دود آمده است زآنک آن حسن زراندود آمده است
بفسرد عشق مجازی آن زمان چون رود نور و شود پیدا دخان
جسم ماند گنده و رسوا و بد وارود آن حسن سوی اصل خود
وارود عکسش زدیوار سیاه نور مه راجع شود هم سوی ماه
مثنوی دفتر ششم (75- 970)
گفتیم که در نظر مولانا عشق وصف حضرت حق است و عشق انسانی عشقی مجازی و حادث است و بین آن دو هر چند در معنای عشق مشترکند تفاوت فراوان است. در انسان وجود عشق و محبت با خوف و بیم و خشیت به هم آمیخته است در حالی که خداوند متصف به خوف و خشیت نیست. به هر تقدیر عشق چه عشق خالق باشد و چه وصف مخلوق هرگز به وصف نیاید زیرا چیزی که وصف خداوند باشد چگونه تواند در قالب حد و تعریف گنجد.
خوف نبود یزدان عزیز پس محبت وصف حق دان عشق نیز
وصف حادث کو وصف پاک کو وصف حق کو وصف مشتی خاک کو
صد قیامت بگذرد وان ناتمام شرح عشق ار من بگویم بر دوام
حد کجا آنجا که وصف ایزدست زانک تاریخ قیامت راحد است
از فراز عرض تا تحتالثری عشق را پانصد پرست و هر پری
مثنوی دفتر پنج (12- 2111)
در این زندگی خاکی وقتی عاشق به معشوق و محب به محبوب عشق میورزد که معشوق زنده باشد. هیچ کسی عاشق معشوقی که مرده و تن او در گور افسرده است نیست و اگر هم باشد عاشق جان اوست پس این سخن بر این دلالت دارد که عاشقی و معشوقی وصف جان است و نه تن و تن و جان هر دو در انسان امری است عاریتی.
آنچه زیبنده عشق است آن جمال باقی سرمدی است و آن زندهای است جاویدان که هرگز مرگ و نیستی را به درگه او راه نیست.
ورنه چون شد شاهد تو پیره خر چون زراندود است خوبی در بشر
کان ملاحت اندرو عاریه بد چون فرشته بود همچون دیو شد
اندک اندک خشک میگردد نهال اندک اندک میستاند آن جمال
دل طلب کن دل منه بر استخوان رو نعمره ننکسه بخوان
دو لبش از آب حیوان ساقیست کان جمال دل جمال باقیست
هر سه شد یک شد چون طلسم تو شکست خود هم او آبست و هم ساقی و مست
مثنوی دفتر دوم (17- 712)
خواه عشق این جهان خواه آن جهان آنچه معشوق است صورت نیست آن
چون برون شد جان چرایش هشتهای ای که بر صورت تو عاشق گشتهای
عاشقا واجو که معشوق تو کیست؟ صورتش برجاست این سیری ز چیست
عاشقستی هر که او را حس هست آنچه محسوس است اگر معشوقه است
تابش عاریتی دیوار یافت پرتو خورشید بر دیوار تافت
واطلب اصلی که تابد او مقیم بر کلوخی دل چه بندی ای سلیم
مثنوی دفتر دوم (709- 703)
و بالاخره مولانا عشق موجودات فانی را فانی میشمارد و عشق حضرت حق پایدار و جاویدان میداند و آن را به سالک طریق حق تجویز مینماید.
عشق را بر حی جان افزایدار عشق بر مرده نباشد پایدار
زانکه مرده سوی ما آینده نیست زانکه عشق مردگان پاینده نیست
هر دمی باشد ز غنچه تازهتر عشق زنده در حیات و در بصر
کز شراب جان فزایت ساقی است عشق آن زنده گزین کو باقی است
یافتند از عشق او کار و کیا عشق آن بگزین که جمله انبیا
با کریمان کارها دشوار نیست تو مگو ما را بدان شه بار نیست
دفتر اول (21- 218)
در نظر مولانا شالوده هستی بر عشق نهاده شده است، عشق فقط صفت خداوند و بشر نیست بلکه اصل خلقت و پیدائی عالم است، عشق مانند دریایی کران ناپیداست و آسمانها و زمین چون کف و موجی از این دریایند، گردش و پویش آسمانها و زمین از عشق است و اگر سریان عشق در شریان عالم نباشد عالم از ایستائی فسرده میشود و جمادی در نبات و نبات در حیوان و حیوان در انسان محو و فانی نمیشودِ؛ ذرات عالم عاشق کمال حقاند و راه علو و استکمال را میپویند و در شتاب و جنبش خویش حق را تسبیح میگویند و تنشان از این جنبش عشق پاک و پیراسته میشود.
چون زلیخا در هوای یوسفی عشق بحری آسمان بر وی کفی
گر نبودی عشق بفسردی جهان دور گردونها ز موج عشق دان
کی فدای روح گشتی نامیاب کی جمادی محو گشتی در نبات
کز نیسمش حامله شد مریمی روح کی گشتی فدای آن دمی
کی بدی بران و جویان چون ملخ هر یکی بر جا ترنجیدی چو یخ
میشتابد در علو همچون نهال ذره ذره عاشقان آن کمال
تنقیه تن میکنند از بهر جان سبحلله هست شتابان
دفتر پنجم (59- 3853)
نمونه اعلای عشق در عالم هستی سرور کائنات رسول خداست که از فرط ظهور عشق سرمدی در او کنیه (حبیبالله) مفتخر شده است و با آن که همه انبیاء مظهر تام حبّ و عشق الهیاند او در میان همگنان به این صفت ممتاز گشته است. چون به مصداق احببت ان اعرف، عشق سلسله جنبان عالم هستی است، کمال این عشق در خطاب لولاک لما خلقت الا فلاک (ای محمّد (ص) اگر تو نبودی این جهان را نمیآفریدم) جلوهگر شده است. پس غرض از برافراشتن این چرخ بلند، فهم علوّ مرتبه عشق است.
عشق ساید کوه را مانند دیگ عشق جو شد بحر را مانند دیک
عشق لرزاند زمین را از گزاف عشق بشکافد فلک را صد شکف
بهر عشق او را خدا لو لاک گفت با محمّد بود عشق پاک جفت
پس مرو راز انبیا تخصیص کرد منتهی در عشق چون او بود فرد
کی وجودی دادمی افلاک را گر نبودی بهر عشق پاک را
تا علوّ عشق را فهمی کنی من بدان افراشتم چرخ سنی
آن چو بیضه تابع آید این چو فرخ منفعتهای دگر آید ز چرخ
تا زخواری عاشقان بوئی بری خاک را من خوار کردم یکسری
تا زتبدیل فقیر آگه شوی خاک را دادیم سبزی و نویی
دفتر پنجم (43- 2735)
عشق به تعبیر مولانا اگر به در انبان هستی افکنده است. بالائی و پستی عالم همه از عشق است. عشق افلاک را در گردش و چرخش انداخته است به گونهای که افلاک بر گرد سر ما در حرکتاند. عشق آرام و قرار را از زیر و زبر عالم گرفته است. موجودات عالم چون خار و خسی که در گرداب تند گرفتار آمده باشد، در سیل عشق افتاده و دل به قضای عشق نهادهاند و مانند سنگ آسیا به گرد خود میگردند. جریان آب جو و گردش دولاب گردون نشانهای از این عشق است.
یکدمی بالا و یک دم پست عشق گر به در انبانم دست عشق
نه به زیر آرام دارم نه زبر او همی گرداندم بر گرد سر
بر قضای عشق دل بنهادهاند عاشقان در سیل تند افتادهاند
روز و شب گردان و نالان بیقرار همچو سنگ آسیا اندر مدار
تا نگویدکس که آن جو راکدست گردشش بر جوی جویان شاهدست
گردش دولاب گردونی ببین گر نمیبینی نو جو را در کمین
کلمات کلیدی:
دانلود بررسی مصرف مواد مخدر در ایران فایل ورد (word) دارای 147 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی مصرف مواد مخدر در ایران فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
فهرست مطالب
اعتیاد 9
وابستگی به مواد 10
معتاد 11
مواد مخدر 11
انواع مواد اعتیاد آور و خواص آنها 12
1- الکل 14
2- باربیتوراتها و خواب آورها 15
3- مواد استنشاقی 15
4- مواد افیونی 16
ب- تحریک کننده ها 17
1- کوکائین 17
2- آمفتامینها 18
3- نیکوتین 18
4- کافئین 19
ج _ توهم زاها 20
1- فن سیکلیدین 20
2- پسیلوسیبین 21
3- مکالین 21
4- LSD 22
4- حشیش و ماری جوانا 22
علل سوء مصرف مواد 24
ب – عوامل شخصیتی 24
ج – محیط اجتماعی 25
فشار دوستان و همسالان 26
طغیان علیه والدین 26
گریز از ناملایمات زندگی 27
آشفتگی عاطفی 27
بیگانگی یا طرد شدگی 28
دیدگاهها و نظرات سبب شناختی در مورد اعتیاد و سوء مصرف مواد 32
2-1- مکانیزمهای توارث پذیری 36
2- نظریات و تحقیقات مربوط به عوامل اجتماعی و فرهنگی 40
1-2- مکانیسم های بازخورد اجتماعی 41
2-2- عوامل خانوادگی 43
3-2- نفوذ و تاثیر همسالان 44
4-2- محیطهای اجتماعی که مصرف مواد را حمایت می کند 46
5-2) پایگاه اجتماعی- اقتصادی بعنوان یک عامل خطر 48
6-2) ملاحظات مربوط به سیاست گذاریهای اجتماعی 49
3) دیدگاههای روان تحلیل گری 51
1-4) رویکرد شرطی سازی کلاسیک به اعتیاد و سؤمصرف مواد 56
2-4) رویکرد شرطی سازی کنشگر به اعتیاد و سؤمصرف مواد 57
3-4) دلایل آغاز به مصرف مواد والکل از طرف رفتارگراها 58
4-4) مؤلفه های اعتیاد از دید رفتارگراها 59
5-4) رابطه میان اعتیاد و وابستگی بدنی از دید رفتارگراها 60
6-4) ترک و بازگشت از دید رفتارگرایی 60
5) دیدگاه و نظریات شناختی و شناختی ـ اجتماعی 62
1-5) انتظارات، باورها و افکار فردی و اعتیاد و سو ء مصرف مواد 63
3) دیدگاههای روان تحلیل گری 66
1-4) رویکرد شرطی سازی کلاسیک به اعتیاد و سؤمصرف مواد 71
2-4) رویکرد شرطی سازی کنشگر به اعتیاد و سؤمصرف مواد 72
3-4) دلایل آغاز به مصرف مواد والکل از طرف رفتارگراها 73
4-4) مؤلفه های اعتیاد از دید رفتارگراها 74
6-4) ترک و بازگشت از دید رفتارگرایی 76
5) دیدگاه و نظریات شناختی و شناختی ـ اجتماعی 77
نگرش، مفاهیم، نظریه ها و رابطه رفتار و نگرش 78
1) تعریف نگرشها و عوامل مؤثر بر شکل گیری آنها 78
2) نظریه های مربوط به نگرشها و تغییر آنها 81
1-2) نظریه یادگیری 82
الف)انتقال پیام 83
ب) انتقال عاطفه 84
الف) نظریه توازن 85
1-3) نیرومندی نگرش و تأثیر آن بر رفتار 88
4-3) پیوند و پیوستگی نگرشها و رفتار 92
5-3) برجستگی نگرشها و رفتار 92
7-3) فشارهای موقعیتی و رابطه نگرشها و رفتار 94
نقش نگرشها، باورها و انتظارات در گرایش به مصرف مواد 95
1) نظریه تصمیم یا مطلوبیت ذهنی مورد انتظار 96
3) نقش و تأثیر والدین و همسالان بر مصرف الکل و مواد 100
مصرف مواد مخدر در ایران
بشر از هفت هزار سال قبل، از وجود یک ماده مخدر قوی در خشخاش آگاه بوده و در لوحه های گلی متعلق به پنج هزار سال قبل از میلاد که از سومریان باقیمانده از تریاک نام برده شده است.
در حدود چهار هزار سال قبل از میلاد، کشیدن تریاک در چین رایج بوده است. 1500 سال قبل از میلاد، تخم خشخاش از مصر به یونان برده شد. یونانی ها تریاک را «اپیوم» نامیدند. پزشکان ترکیباتی از تریاک را برا ی بیماریهای مختلف جسمی و روانی تجویز می کردند.
جالینوس دانشمند رومی، ترکیبی از تریاک را« نوشدارو» نامید و برای مداوای بیماریهای مختلف از قبیل صرع، یرقان، سنگ کلیه، بی خوابی، سرفه، تب و جذام از آن استفاده می کرد.
در اغلب متون مریوط به اعتیاد، توجهات تاریخی بیشتر محققان به مواد مخدر به ویژه تریاک متمرکز بوده است. این تمرکز در حقیقت بیشتر ناشی از مسیر تاریخی رشد و گسترش انواع مواد در اغلب کشورهای غربی است، لذا چندان هم دور از واقعیت نیست که تاریخچه اعتیاد در ایران با مفهوم یا اصطلاح تریاک در هم تنیده شده باشد. در مورد چگونگی ورود تریاک به ایران نظرات متفاوتی مطح شده است گروهی از مورخین ورود تریاک را به ایران یادگار یورش اعراب دانسته و گفته اند : افیون یا کوکنار که از دوران قدیم به خشخاش معروف بوده و هم اکنون آن را تریاک می نامند با حمله اعراب از مصر و عربستان به ایران آمده است و از همان دوران خوردن آن به عنوان یک عامل تسکین دهنده درده ها و ماده نیروبخش جسم و علاج بیخوابی رواج داشته است(آقابخشی، 1378).
کلمات کلیدی:
دانلود بررسی روشهای مختلف حذف آلاینده های فنولی از پساب صنایع فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی روشهای مختلف حذف آلاینده های فنولی از پساب صنایع فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی روشهای مختلف حذف آلاینده های فنولی از پساب صنایع فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس یا همایش : سومین همایش ملی تکنولوژی های نوین در شیمی، پتروشیمی و نانو ایران
تعداد صفحات : 11
در این مطالعه به بررسی راه کارهای مختلف حذف آلاینده های فنولی اشاره می کنیم این آلاینده های سمی از منابع مهم آلودگی آبهای سطحی بوده و برای محیط زیست بسیار خطرناک می باشد در روش حذف توسط فنول با نانوذرات بیسموت وانادات نمونه های فتوکاتالیستی در حضور مقدار کمی H2O2 زیر نور خورشید آزمایش شدند که نتایج نشان داد Bivo4 در PH=2 و در دمای 100C قادر به حذف کامل 100% است روش استفاده و بازیافت بیوکاتالیست کلسیم آلژینات برای حذف فنل از فاضلاب تجزیه بیولوژیکی در محیط کشت مایع با باکتری سودوموناس آئرژینوزا انجام می شود و راندمان حذف 99% می باشد روش حذف الکتروشیمیایی از پساب پالایشگاه حذف فنول با استفاده از به کارگیری از یک سل کاتد آلومینیوم جهت دار افقی و یک آند با صفحه افقی پیشنهاد می شود طبق نتایج در بالاترین چگالی و PH=7 روش بسیار امیدوار کننده است در روش حذف فنول از محلول های آبی با استفاده از غلات به صورت جذب سطحی فنول بر روی کربن غیر در دمای 600C انجام می شود راندمان حذف 70% است روش حذف فتوکاتالیستی فنول از پساب پالایشگاه با کاتالیست غنی شده تیتانیوم دی اکسید غنی شده با مس کاتالیست با روش Sol_gel تهیه شده سه حلال که در این روش استفاده می شوند شامل اتانول ایزوپروپانول و 2_اتوکسی اتانول می باشد
کلمات کلیدی:
دانلود تحقیق قارچ چوب فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق قارچ چوب فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق قارچ چوب فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بیماری ریشه آرمیلاریا ؛ پوسیدگی ریشه بند کفشی
PATHOGEN: armilaria sp .
Figure 1. Armillaria gallica mushrooms on an old stump, New York, U.S. (Used by permission of J. Worrall)
معمولا یکی از مهمترین بیماری های درختان در مناطق معتدل جهان است . این بیماری در جنگل های بومی ، جنگل های کاشته شده ، باغات میوه ، تاکستان ها و فضای سبز شهری دیده می شود . همچنین ممکن است در گیاهان غیر چوبی ( شکل 13 ) ایجاد شود . این بیماری خسارت های فراوانی را در بخش های معتدل امریکای شمالی ، اروپا ف آسیا ، ژاپن ، آفریقای جنوبی ،استرالیا و نیوزلند و هر جای دیگر به بار می آورد .
این بیماری همچنین در بعضی از مناطق حاه شامل بخش حاره آفریقا ، آمریکای جنوبی و سریلانکا رخ می دهد . اما در بسیاری از مناطق به شدت مناطق معتدل نیست و فقط در ارتفاعات رخ می دهد .
: Humongous fungus
رشته های کوچک مانند قارچ شناسی و بیماری شناسی جنگل می توانند زیر و رو شوند وقتی که خبری به رسانه های گروهی می رسد . این اتفاقی بود که در سال 1992 رخ داد وقتی یک مقاله ی علمی چاپ شد در باره توانایی Armillaria gallica در تشکیل کلنی های بسیار بزرگ ، یا genets . همه اینها زمانی اتفاق افتاد که رسانه های گروهی این موضوع را با عبارت Humongous fungus مرتبط ساختند و برنامه های زیادی در مورد آن ساخته شد . این موضوع به تیتر اول روزنامه نیویورک تایمز ، گزارش خبری شبکه ABC به گزارشگری پیتر جنینگس و برنامه Top Ten دیوید لترمن و برنامه های بسیار دیگر بدل شد . ( شکل 14 ) حتی در این مورد یک صفحه اینترنت هم ساخته شد .
جفت های بزرگتری هم پیدا شده است و بزرگترین آنها تا کنون در اورگان شرقی یافت شده است که حدود 900 هکتار است بر آورد میشود بیش از 2400 سال عمر داشته باشد .
شب تاب :
شاید یکی از جالبترین چیزهای در مورد آرمیلاریا این است که میسلیوم های آن نور افشانی می کند ، خصوصا در چوبی که در حال تخریب باشد ف به چنین چوب درخشانی روباه آتشین می گویند .در قدیمی ترین شاهکار ادبی انگلیسی ( کتاب بیوولف ) به این موضوع اشاره شده است .
شما می توانید با پیدا کردن یک تنه درخت مرده که آرمیلاریا روی آن کلنی کرده باشد به آسانی این نور افشانی را ببینید . دنبال پوسیدگی های درخشانی بگردید که فعال باشند و توسط سایر قارچ ها اشغال نشده باشد . قطعاتی را قطع کنید و آنها را در داخل یک کیسه پلاستیکی بگذارید . تعداد زیادی جمع کنید زیرا نور افشانی در گونه های مختلف متفاوت است . حالا تاریکترین نقطه ممکن را پیدا کنید . برای اینکه شما و دوستانتان را در فضای ذهنی مناسبتر قرار دهیم به جنگل بروید در یک شب تاریک و طوفانی و ابری ، اول صبر کنید تا چشم هایتان به تاریکی عادت کند 1یا 2 داستان ترسناک بگوئید حالا از انچه جمع اوری کرده است پرده برداری کنید . چشم هایتان را منور کنید و دوستانتان را تعجب زده .
علائم و نشانه ها :
در بیماری ریشه آرمیلاریا اگر فرد بتواند به ریشه درخت یا پایه آن برسد معمولا به سادگی قابل تشخیص است . یک پولاسکی ( شکل شماره 2 ) وسیله خوبی برای تشخیص ریشه های بیمار درختان است زیرا با یک طرف آن می توان زمین را کند و با طرف دیگر ریشه را قطع کرد .
Figure 2. The pulaski is commonly used for diagnosis of root diseases of trees in the field. It has a scraping side to remove soil and a chopping blade. (Courtesy J. Worrall, copyright-free)
علائم تاج : سرخشکیدگی شاخه ها و باریک شدن تاج از علائم معمول ریشه آرمیلاریا هستند اما آنها همچنین علائم سایر بیماری های ریشه و سایر بیماری های درخت نیز محسوب می شوند . در بعضی از سوزنی برگان زرد شدن یا قرمز شدن جوانه های برگ یا تولید مخروط های سنگین تر از حد معمول ممکن است دیده شود .
علائم اولیه : در برخی از گونه ها؛ قارچ ممکن است از ریشه به تنه داخلی انتقال یابد و موجب شانکر بالای ریشه آلوده شود . در سوزنی برگ ها ی رزینی ، در اثر ( شکل 3 ) تراوش رزین در مجاورت ریشه آلوده ، طوقه و پایه ساقه resinosis دیده می شود .
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.