مقالات رایگان

دانلود پاورپوینت نگاهی گذرا به مدارک بین المللی IT وبررسی مد

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

دانلود پاورپوینت نگاهی گذرا به مدارک بین المللی IT وبررسی مدرک CCNA فایل ورد (word) دارای 30 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت نگاهی گذرا به مدارک بین المللی IT وبررسی مدرک CCNA فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت نگاهی گذرا به مدارک بین المللی IT وبررسی مدرک CCNA

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت نگاهی گذرا به مدارک بین المللی IT وبررسی مدرک CCNA

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن دانلود پاورپوینت نگاهی گذرا به مدارک بین المللی IT وبررسی مدرک CCNA فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

آشنائی با انواع روترها

روترهای سخت افزاری : روترهای فوق ، سخت افزارهائی می باشند که نرم افزارهای خاص تولید شده توسط تولید کنندگان را اجراء می نمایند .نرم افزار فوق ، قابلیت روتینگ را برای روترها فراهم نموده تا آنان مهمترین و شاید ساده ترین وظیفه خود که ارسال داده از یک شبکه به شبکه دیگر است را بخوبی انجام دهند . اکثر شرکت ها ترجیح می دهند که از روترهای سخت افزاری استفاده نمایند چراکه آنان در مقایسه با روترهای نرم افزاری، دارای سرعت و اعتماد پذیری بیشتری می باشند .

روترهای نرم افزاری : روترهای نرم افزاری دارای عملکردی  مشابه با روترهای سخت افزاری بوده و مسئولیت اصلی آنان نیز ارسال داده از یک شبکه به شبکه دیگر است. یک روتر نرم افزاری می تواند یک سرویس دهنده NT  ، یک سرویس دهنده نت ور و یا یک سرویس دهنده لینوکس باشد . تمامی سیستم های عامل شبکه ای مطرح ،دارای قابلیت های روتینگ از قبل تعبیه شده می باشند .

اسلاید 2 :

آشنائی با سیستم عامل روتر

IOS ( برگرفته از Internetwork Operating System ) ، نرم افزاری است که از آن به منظور کنترل روتینگ و سوئیچینگ دستگاه های بین شبکه ای استفاده می گردد . بدون وجود یک سیستم عامل ، سخت افزار قادر به انجام هیچگونه عملیاتی نخو اهد بود .

IOS ،‌ سرویس های‌ شبکه ای زیر را ارائه می نماید :

üعملیات روتینگ و سوئیچینگ

üدستیابی ایمن و مطمئن به منابع شبکه

üقابلیت توسعه و تغییر پیکربندی شبکه

ماهیت اینترفیس IOS

نرم افزار IOS از یک اینترفیس خط دستوری و یا CLI ( برگرفته از command-line interface ) استفاده می نماید. IOS یک تکنولوژی کلیدی است که از آن در اکثر خطوط تولید محصولات شرکت سیسکو استفاده می گردد .

اسلاید 3 :

برای دستیابی به محیط IOS از روش های متعددی استفاده می گردد :


 console session :

در این روش با استفاده از یک اتصال سریال با سرعت پائین، کامپیوتر و یا دستگاه ترمینال را مستقیما” به پورت کنسول روتر متصل می نمایند .

 ( سرویس شبکه ای خاصی بر روی روتر پیکربندی نشده است)

Dialup :

در این روش با استفاده از مودم و از طریق پورت کمکی ( AUX ) با روتر ارتباط برقرار می گردد

:Telnet

پیکربندی گردد  IP   در این روش می بایست حداقل یکی از اینترفیس ها با یک آدرس 

اسلاید 4 :

راه اندازی اولیه روتر

پس از روشن کردن روتر ، در اولین اقدام برنامه ای موسوم به POST   اجراء می گردد. برنامه فوق در حافظه ROM ذخیره و مشتمل بر روتین هائی است که تمامی عناصر سخت افزاری روتر نظیر پردازنده ، حافظه و پورت های اینترفیس شبکه را بررسی و تست می نماید . پس از حصول اطمینان از صحت عملکرد سخت افزار ،‌ فرآیند راه اندازی روتر بر اساس مراحل زیر دنبال می شود :

  مرحله اول :

اجرای برنامه bootstrap loaderموجود در حافظه ROM . برنامه فوق ، مشتمل بر مجموعه ای از دستورالعمل به منظور تست سخت افزار و مقداردهی اولیه IOSبرای انجام وظایف محوله می باشد .

اسلاید 5 :

  مرحله دوم :

 یافتن محل ذخیره IOS . فیلد بوت ریجستر پیکربندی، مکان ذخیره IOS را تعیین می نماید . در صورتی که مشخص شده باشد که می بایست IOS از طریق حافظه فلش در حافظه مستقر گردد ولی IOS در حافظه فلش موجود نباشد ،‌ یک نسخه از IOS با امکانات محدودتر از طریق حافظه ROM در حافظه مستقر خواهد شد .

مرحله سوم :

استقرار IOS image در حافظه . در این مرحله IOS در حافظه مستقر می گردد

 مرحله چهارم :

 استقرار فایل پیکربندی در حافظه و اجرای دستورات آن

مرحله پنجم :

فعال شدن  Setup mode در صورتی که فایل پیکربندی در    NVRAM موجود نبود این mode با یک سری سوالات  تنظیمات اولیه مورد نیاز روتر را تنظیم می کند.

 

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله تحلیل فابریک گرانیت میلونیتی شمال ورزنه (شمال خاور

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تحلیل فابریک گرانیت میلونیتی شمال ورزنه (شمال خاور گلپایگان) و ارتباط آن با سنگ های درون گیر دگرگونی فایل ورد (word) دارای 0 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تحلیل فابریک گرانیت میلونیتی شمال ورزنه (شمال خاور گلپایگان) و ارتباط آن با سنگ های درون گیر دگرگونی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیل فابریک گرانیت میلونیتی شمال ورزنه (شمال خاور گلپایگان) و ارتباط آن با سنگ های درون گیر دگرگونی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تحلیل فابریک گرانیت میلونیتی شمال ورزنه (شمال خاور گلپایگان) و ارتباط آن با سنگ های درون گیر دگرگونی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1379

محل انتشار: چهارمین همایش انجمن زمین شناسی ایران

تعداد صفحات: 0

چکیده:

توده های گرانیتی شمال ورزنه در زون سنندج-سیرجان واقع است. ناحیه در برگیرنده این توده های گرانیتی تحت تثیر رویدارهای زمینساختی مهمی قرار داشته است. نفوذ توده های گرانیتی با دگرشکلی مرحله ی دوم ناحیه همزمان بوده است. به دلیل وجود شرایط شکل پذیر طی این دگرشکلی، گرانیت ها به همراه سنگ های درونگیر میلونیتی شده اند. جایگیری ماگمای لویکوگرانیتی، توسط فضاهای کششی درون زون های برشی رانده کنترل شده است. این حادثه احتمالاً در طول برخورد قاره ای صفحه عربی بازون سنندج-سیرجان بوده است. در طی این حادثه دگرشکلی، فابریک های میلیونیتی مانند برگواره ها، خطواره ها، چین ها و عناصر حرکتی برشی در توده های گرانیتی ایجاد شده است. این رویداد با یک دگرگونی در حد رخساره شیست سبز همراه بوده است. مرحله بعدی دگرشکلی در این ناحیه، با ادامه جابه جایی فشارشی راست بر در زون سنندج-سیرجان تکوین یافته که روند ساختارهای دگرشکلی دوم را متثر ساخته و آنها را از روند شمال باختر-جنوب خاور به روند خاوری-باختری سوق داده است.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله فناوری اطلاعات: اشتغال زا یا اشتغال زدا فایل ورد (

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله فناوری اطلاعات: اشتغال زا یا اشتغال زدا فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله فناوری اطلاعات: اشتغال زا یا اشتغال زدا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله فناوری اطلاعات: اشتغال زا یا اشتغال زدا فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله فناوری اطلاعات: اشتغال زا یا اشتغال زدا فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1380

محل انتشار: همایش نقش فناوری اطلاعات در اشتغال

تعداد صفحات: 10

چکیده:

افزایش روز افزون جمعیت جهان، توزیع گسترده تر انسانها در سطح کره خاکی، تغییر نیازهای فردی و اجتماعی ، ارزشمند شدن مفهموم دانایی و دانایان، و مسائلی از این دست، سبب گشته تا جوامع کنونی، نیازمند نگرشی نوین پیرامون بیشتر مناسبات خود، از جمله مقوله اشتغال در عصر اطلاعات باشند. در این مقاله سعی شده تا ضمن بررسی اجمالی بر روند رشد جوامع بشری تا ظهور مفاهیم فناوری اطلاعات و پیگری مفهوم اشتغال در آنها، تصویر حاصل از اشتغال را در عصر اطلاعات بیابیم.این تصویر برآیندی است از گذار اجتماعی، فرهنگی ، سیاسی و فلسفی بشر بر صحنه تمدن نسل امروز. باتوجه به اینکه برخورد با موج حاصل از این روند اجتناب ناپذیر است، در این رهگذر سعی شده است تا با بررسی تاثیر مفهوم فناوری اطلاعات و سرویسهای آن بر مقوله اشتغال، توانمندی این دیدگاه جدید بشری، در اشتغال سهلتر و کاراتر، حذف مشاغل غیر ضروری و تولید کارهای نوین، ملاحظه و نمایان گردد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله مطالعه برهمکنش کارکومین با پروتئین لیزوزیم در حضور

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مطالعه برهمکنش کارکومین با پروتئین لیزوزیم در حضور نانو ذرات نقره توسط طیف سنجی فلورسانس و دو رنگ نمایی دورانی فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعه برهمکنش کارکومین با پروتئین لیزوزیم در حضور نانو ذرات نقره توسط طیف سنجی فلورسانس و دو رنگ نمایی دورانی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه برهمکنش کارکومین با پروتئین لیزوزیم در حضور نانو ذرات نقره توسط طیف سنجی فلورسانس و دو رنگ نمایی دورانی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه برهمکنش کارکومین با پروتئین لیزوزیم در حضور نانو ذرات نقره توسط طیف سنجی فلورسانس و دو رنگ نمایی دورانی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره ملی الکترونیکی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
تعداد صفحات: 8
چکیده:
هدف از این مقاله مطالعه تاثیر حضور نانو ذرات نقره در برهم کنش پروتئین لیزوزیم با کارکومین است. به منظور بررسی تاثیر حضور نانو ذرات در برهم کنش پروتئین و لیگاند، طیف فلورسانس پروتئین لیزوزیم و کارکومین در حضور و غیاب نانو ذرات نقره در طول موج تحریکی 295 نانومتر گرفته شد. نتایج بیان می کنند افزودن لیگاند موجب خاموشی نشر فلورسانس پروتئین می شود و این خاموشی موید تغییر در محیط اطراف آمینواسیدهای تریپتوفان و تغییر در آرایش فضایی پروتئین است. از طیف سنجی دورنگ نمایی دورانی هم استفاده شد که تغییر در ساختار دوم پروتئین نشان دهنده ی تشکیل کمپلکس لیزوزیم-کارکومین خواهد بود که تاییدی بر نتایج به دست آمده از روش طیف سنجی فلورسانس است. در نمودار استرن- ولمر شیب نمودار میزان تمایل پیوند لیگاند را به پروتئین نشان می دهد و افزایش شیب نمودار در حضور نانو ذرات نقره نقش قابل توجه این ذرات را در برهم کنش پروتئین و لیگاند نشان می دهد

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

دانلود مقاله اثر الگوی کشت و تراکم ذرت (Zea mays L.) بر روی کنت

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر الگوی کشت و تراکم ذرت (Zea mays L.) بر روی کنترل علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus L.) فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثر الگوی کشت و تراکم ذرت (Zea mays L.) بر روی کنترل علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus L.) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر الگوی کشت و تراکم ذرت (Zea mays L.) بر روی کنترل علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus L.) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثر الگوی کشت و تراکم ذرت (Zea mays L.) بر روی کنترل علف هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus L.) فایل ورد (word) :

چکیده

به منظور بررسی اثر تراکم و الگوی کشت بر عملکرد ذرت دانه ای تحت شرایط رقابت با علفهرز تاجخروس، آزمایشی در سال زراعی 1387 در مزرعه پژوهشی دانشگاه تهران درکرج اجرا شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. در این آزمایش تراکم ذرت با دو سطح 75000) و 90000 بوته در هکتار)، الگوی کشت ذرت با دو سطح (تک ردیفه و دوردیفه زیگزاگ روی هر پشته) و تراکم تاجخروس با چهار سطح 0 ، 4 ، 8 و 12 بوته در متر طولی ردیف در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که عملکرد دانه ذرت در حضور علفهرز تاجخروس کاهش یافته، در حالیکه افزایش تراکم ذرت ضمن افزایش صفت مذکور، اثرات رقابتی این علفهرز را کاهش داد. در بین الگوهای کشت نیز ، الگوی کشت دوردیفه زیگزاگ ضمن افزایش صفت عملکرد دانه ذرت، باعث کاهش اثر رقابتی تاجخروس بر صفت مذکور گردید.

واژههای کلیدی: ذرت (Zea mays L.) ، تاجخروس(.(Amaranthus retroflexus L، تراکم ، الگوی کشت.

مقدمه

رقابت از موضوعات کلیدی در مباحث اکولوژیک جوامع گیاهی است. در این نوع تداخل ، علفهای هرز از طریق همجواری با گیاه زراعی، برای جذب نور ، آب و مواد غذایی به رقابت پرداخته و رشد ، نمو و عملکرد گیاه زراعی را متاثرمی سازند. بدیهی است فشار تداخل علفهای هرز بسته به تراکم و توان رقابتی گونه علفهرز و در مراحل مختلف نمو گیاه زراعی متفاوت است ( Kropff et al. . (1992

امروزه با توجه به گسترش مقاومت علفهای هرز به علف کشها و اثرات مخرب زیست محیطی ناشی از مصرف آنها ، توسعه راهکارهای اکولوژیک به عنوان یک گزینه ایمن و کم هزینه برای مدیریت علفهای هرز در جهت کاهش مصرف سموم از اولویتهای کشاورزی

سومین همایش علوم علفهایهرز ایران، بهمنماه 263 1388

پایدار محسوبمی شود(دونان و همکاران، .(1995 در این میان ، افزایش توان رقابتی گیاه زراعی به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی مدیریت علفهای هرز شناخته شده که در کشاورزی پایدار مورد توجهمی باشد.

الگوهای کشت مختلفی رایج هستند کهمی توانند بر عملکرد گیاهان زراعی اثر بگذارند . از نظر تئوری هر قدر نسبت فاصله بین ردیفها به فواصل بوته ها بر روی ردیف به عدد یک نزدیکتر باشد (الگوی کشت مربع) رقابت کمتری برای منابع موجود با یکدیگر خواهند داشت(.(2 امروزه ، تولید ذرت با ردیفای باریکتر کاشت در حال گسترشمی باشد. علت متداول شدن فاصله ردیفهای باریکتر در ذرت ، افزایش عملکرد ، کنترل بهتر علفهای هرز و یکپارچه کردن امکانات و وسایل مورد نیاز در مزرعه با ردیفهای باریکترمی باشد(.(4

مواد و روش ها

به منظور بررسی اثر تراکم و الگوی کشت بر عملکرد ذرت دانه ای( رقم سینگل کراس ( 704 تحت شرایط رقابت با علفهرز تاجخروس ، آزمایشی در سال زراعی 1387 در مزرعه پژوهشی دانشگاه تهران واقع در محمدشهرکرج اجرا شد . این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. در این آزمایش تراکم ذرت با دو سطح D1 = 75000) و D2 = 90000 بوته در هکتار) ، الگوی کشت ذرت با دو سطح (تک ردیفهP1 = و دوردیفه زیگزاگP2 = روی هر پشته) و تراکم تاجخروس با چهار سطح 0 W1=، W2= 4، W3=8 و W4=12 بوته در متر طولی ردیف در نظر گرفته شد. بذور تاجخروس نیز در فاصله 10-15 سانتی متری بوته های ذرت در حالت مخلوط کشت گردید. به منظور تعیین عملکرد دانه ذرت از نیمه دوم هر واحد آزمایشی و با رعایت اثر حاشیه در انتهای فصل در زمان رسیدگی ذرت انجام گرفت. پس از انتقال نمونهها به آزمایشگاه اکوفیزیولوژی موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور ، و قرارگیری نمونهها در آون 75 سانتی گراد به مدت 72 ساعت ، توزین و ثبت گردید. تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از نرم افزار SPSS وSAS انجام شد و برای مقایسه میانگین تیمارها از آزمون چند دامنه ای دانکن استفاده شد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<   <<   36   37   38   39   40   >>   >
?بازدید امروز: (38) ، بازدید دیروز: (150) ، کل بازدیدها: (155645)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ