مقالات رایگان

دانلود مقاله بررسی ترکیب کانی شناسی، شیمیایی و جایگاه زمین شناس

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی ترکیب کانی شناسی، شیمیایی و جایگاه زمین شناسی پرلیت منطقه سربیشه (جنوب شرق بیرجند) فایل ورد (word) دارای 0 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی ترکیب کانی شناسی، شیمیایی و جایگاه زمین شناسی پرلیت منطقه سربیشه (جنوب شرق بیرجند) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی ترکیب کانی شناسی، شیمیایی و جایگاه زمین شناسی پرلیت منطقه سربیشه (جنوب شرق بیرجند) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی ترکیب کانی شناسی، شیمیایی و جایگاه زمین شناسی پرلیت منطقه سربیشه (جنوب شرق بیرجند) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1380

محل انتشار: پنجمین همایش انجمن زمین شناسی ایران

تعداد صفحات: 0

چکیده:

در بخشهای شمال شرق و شمال غرب شهر سرسبیشه (65 کیلومتری جنوب شرق بیرجند ) ذخایر ارزشمندی از پرلیت شناسایی گردید. واحدهای اصلی دربرگیرنده ی پرلیت سنگهای آتشفشانی با ترکیب داسیت، داسیت آندزیتی، توف و برشهای آتشفشانی با سن ائوسن فوقانی-الیگوسن بوده و گاهی نیز به صورت باندهای نازک مقادیر کمی ایگنمبریت به چشم می خورد. باندهایی از توف متخلخل اسیدی (پومیس توف ) متعلق به پلیوسن از دیگر واحدهای سنگ شناسی محدوده ی مورد مطالعه بوده که خود بیانگر ولکانیسم اسیدی در منطقه می باشد. جوانترین فعالیت آتشفشانی در منطقه، بازالت و آندزیت بازالت های کوارتز را به وجود آورده که گاهی در مجاورت پرلیت واقع شده اند. به منظور شناخت ترکیب کانی شناسی و شیمیایی پرلیت مورد بررسی، مطالعات پتروگرافی، اشعه ی X و آنالیز شیمیایی به عمل آمد. بررسیهای پتروگرافی و اشعه ی x نشان می دهد که بخش عمده ی سنگ از شیشه تشکیل شده و مهمترین کانیهای موجود در خمیره ی شیشه ای سنگ شامل سانیدین، آلبیت، الیگوکلاز، بیوتیت، مسکویت و هورنبلد بوده و در بعضی نمونه ها بلورهای کوارتز نیز مشاهده می شود. بر این اساس ترکیب کلی سنگ در حد ریولیت-پرلیت های سایر نقاط ایران از جمله گناباد و آذربایجان و نیز کشورهای ژاپن، یونان و بلغارستان را نشان می دهد با این تفاوت که میزان Fe2O3 در نمونه های مورد بررسی کمی بیشتر از نمونه های یاد شده می باشد. ضریب انبساط حجمی نمونه ها حدود 12 وچگالی پرلیت منبسط شده 0/35gr/cm3 محاسبه گردید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

?بازدید امروز: (90) ، بازدید دیروز: (200) ، کل بازدیدها: (156023)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ