سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقالات رایگان

دانلود مقاله تأثیر استفاده از باکتری نیتراژن بر تولید ژنوتیپ ها

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تأثیر استفاده از باکتری نیتراژن بر تولید ژنوتیپ های امیدبخش گندم دیم در منطقه اردبیل فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تأثیر استفاده از باکتری نیتراژن بر تولید ژنوتیپ های امیدبخش گندم دیم در منطقه اردبیل فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تأثیر استفاده از باکتری نیتراژن بر تولید ژنوتیپ های امیدبخش گندم دیم در منطقه اردبیل فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تأثیر استفاده از باکتری نیتراژن بر تولید ژنوتیپ های امیدبخش گندم دیم در منطقه اردبیل فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 6
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر استفاده از باکتری نیتراژن بر تولید پنج لاین امیدبخش گندم دیم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در 4 تکرار و 20 تیمار در سال زراعی 91-1390 در اردبیل اجرا شد. فاکتورهای آزمایشی شامل پنج ژنوتیپ( C-86-7 ،C-86-4 ،C-86-3 ،C-86-2 و C-86-9) و چهار سطوح تلقیح بذر با باکتری محرک رشد نیتراژن شامل N0 شاهد (بدون بذر مالی با نیتراژن و بدون مصرف کود نیتروژن)، N1 (بذرمالی طبق توصیه کارخانه) ، N2 (بذر مالی دو برابر توصیه کارخانه) و N3 (تیمار بذر مالی دو برابر توصیه کارخانه + 50 درصد کود اوره مصرفی زارع بهصورت سرک در بهار) بودند. صفات موردمطالعه شامل ارتفاع بوته، تعداد پنجه در بوته، وزن هزار دانه، نیتروژن دانه، پروتئین دانه و عملکرد دانه بود. نتایج تجزیه واریانس صفات موردمطالعه نشان داد که اثر اصلی ارقام و سطوح مختلف به کارگیری باکتری محرک رشد نیتراژن بر اغلب صفات موردمطالعه معنیدار بود. اثر متقابل به کارگیری ارقام و سطوح بذر مالی با باکتری محرک رشد نشان داد که عملکرد دانه به صورت معنیدار تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی بود. به طوریکه هر یک از ارقام با اعمال تیمار شاهد (N0) دارای پائین ترین سطح آماری و با اعمال بذر مالی با باکتری محرک رشد نیتراژن بعلاوه کود سرک در بالاترین سطح آماری قرار داشت و اختلاف عملکرد دانه آنها بیش از 500 کیلوگرم در هکتار بود. بررسی نتایج نشان داد که ژنوتیپهای امیدبخش C-86-2 و C-86-4 با تیمار تلفیقی (N3) ازنظر عملکرد دانه در سطح بالاتر آماری قرار داشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

?بازدید امروز: (32) ، بازدید دیروز: (110) ، کل بازدیدها: (154233)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ