سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقالات رایگان

دانلود مقاله تخلیه مجروحین جنگی فایل ورد (word)

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تخلیه مجروحین جنگی فایل ورد (word) دارای 0 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تخلیه مجروحین جنگی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تخلیه مجروحین جنگی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تخلیه مجروحین جنگی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: دومین همایش علمی تحقیقی مدیریت امداد و نجات

تعداد صفحات: 0

چکیده:

تجربه گرانقدر هشت سال دفاع مقدس نشان دادکه یکی از مهم ترین عوامل برای نجات جان مبارزان مجروح در صحنه های نبرد، تخلیه هوایی آنان میباشد.
مجروحینی که از طریق عملیات هوایی اعزام می گردند باید شرایط زیر را دارا باشند:
هماتوکریت بدون تغییر حدود 35%
ثبات علایم حیاتی
تامین آب و الکترولیت ها در طول مدت پرواز
وسایل پرنده (اغلب هواپیماها) نیز باید از حداقل شرایطی برخوردار باشند:
امکان برقراری اکسیژن برای هر نفر
یک نفر جراح در هواپیما
یک پرستار به ازای هر 2 الی3 مجروح
با توجه به این که رطوبت داخل هواپیما کم و در حدود 10% می باشد، بایدبرای برراری رطوبت و جلوگیری از خشکی مجاری تنفسی نیز اقدام لازم در راستای تامین وسایل رطوبت زا به عمل آید.
جزئیات حمل مجروحین دارای لوله های حیاتی همچون لوله تراشه و لوله معده بیشتر از حوصله این خلاصه است اما به عنوان نمونه از توصیه به حداکثر عدم انتقال بیماران دارای Chest tube و توصیه بهتداوم بقای لوله معده بخاطر تغییر فشار داخل احشایگوارشی در ارتفاعات می توان نام برد.
بجز جزئیات مذکور چند نکته ای هم درباره زمان لازم برای تخلیه مجروحین ذکر می گردد. این زمان برای جنگ های مختلف متفاوت بوده است مثلا برای جنگ کره حدود 210 دقیقه وبرای جنگ ایران و عراق حدود 20 الی 45 دقیقه بوده است.
اما در پایان بهتر است از میزان مرگ و میر مجروحین جنگی نیز ذکری به عمل آید: این آمار بسیار متفاوت و از 8% در جنگ جهانی اول تا 1/28% در خلال جنگ ویتنام ثبت شده است. همچنان که ملاحظه می گرد با توسعه روش های تحقیق و نیز ابداع متدهای درمانی بهتر برای اقدامات اورژانس این آمار کاهش بسیاری در طول زمان داشته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

?بازدید امروز: (35) ، بازدید دیروز: (32) ، کل بازدیدها: (153789)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ