سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقالات رایگان

دانلود مقاله بررسی روابط فیلوژنتیکی آیزوفرم های مختلف آنزیم گلو

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی روابط فیلوژنتیکی آیزوفرم های مختلف آنزیم گلوتاتیون ریداکتاز در خانواده گرامینه فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی روابط فیلوژنتیکی آیزوفرم های مختلف آنزیم گلوتاتیون ریداکتاز در خانواده گرامینه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی روابط فیلوژنتیکی آیزوفرم های مختلف آنزیم گلوتاتیون ریداکتاز در خانواده گرامینه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی روابط فیلوژنتیکی آیزوفرم های مختلف آنزیم گلوتاتیون ریداکتاز در خانواده گرامینه فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران

تعداد صفحات: 5

چکیده:

آنزیم گلوتاتیون ریداکتاز، یکی از فعال ترین آنزیم های آنتی اکسیدانی است که واکنش احیای گلوتاتیون که یک مولکول درگیر در بسیاری از سوخت و سازهای تنظیمی و فرآیندهای آنتی اکسیداتیو است را تسریع می کند. این آنزیم از نظر مکان فعالیت، در کلروپلاست ها، میتوکندری و سیتوسول یافت می شود. این آنزیم از مهمترین آنزیم های فعال در سیستم دفاعی در برابر استرس های اسیداتیو از جمله شوری، خشکی و آفات و بیماری هاست. در این مطالعه با استفاده از توالی های اسید آمینه ای آیزوفرم های گلوتاتیون ریداکتاز در خانواده گرامینه، روابط فیلوژنتیک در بین آنها بررسی شد. همچنین محل فعالیت آیزوفرم های مورد مطالعه تعیین و ترانزیت پپتیدهای کلروپلاستی شناسایی شد. بررسی فیلوژنتیک نشان داد که همه آیزوفرم های گلوتاتیون ریداکتاز در خانواده گرامینه از یک ژن نیایی مشترک منشاء گرفته اند. آیزوفرم های مورد بررسی گلوتاتیون ریداکتاز بر اساس محل فعالیت، کلروپلاستی یا سیتوسولی، در دسته های تکاملی کاملاً جداگانه ای قرار گرفتند. روند تکاملی آیزوفرم های کلروپلاستی متوفیلتیک بوده، همه از یک ژن اجدادی مشترک حاصل شده اند در حلیکه به نظر می رسد تکامل آیزوفرم های سیتوسولی پلی فیلتیک بوده، ژن های اجدادی متعددی را شامل گردد. با بررسی و بازسازی روابط تکاملی مشاهده گردید که جدایی بین گونه ای، پس از جدایی آیزوفرم های این آنزیم براساس محل فعالیت رخ داده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

?بازدید امروز: (16) ، بازدید دیروز: (82) ، کل بازدیدها: (151117)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ