مقالات رایگان

دانلود تصفیه بیولوژیکی نیتروژن و فسفر از فاضلاب شور پالایشگاهی ب

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود تصفیه بیولوژیکی نیتروژن و فسفر از فاضلاب شور پالایشگاهی با استفاده از دو سیستم MBR و USBF فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تصفیه بیولوژیکی نیتروژن و فسفر از فاضلاب شور پالایشگاهی با استفاده از دو سیستم MBR و USBF فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تصفیه بیولوژیکی نیتروژن و فسفر از فاضلاب شور پالایشگاهی با استفاده از دو سیستم MBR و USBF فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تصفیه بیولوژیکی نیتروژن و فسفر از فاضلاب شور پالایشگاهی با استفاده از دو سیستم MBR و USBF فایل ورد (word) :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : هفتمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت

تعداد صفحات : 15

چکیده مقاله:

در این تحقیق از به منظور تصفیه بیولوژیکی نیتروژن و فسفر در فاضلاب شور در سیستم های مختلف مورد بررسی قرار گرفت ونهایت دو سیستم معروف MBR و USBF جهت طراحی و مقایسه انتخاب شدند. در این پژوهش بررسی ها در دو زمان ماند 24 و 12 ساعت و سه غلظت نیتروژن 200، 300 و 400mg/L و دو غلظت فسفر 14 و mg/L20 و سه غلظت COD؛ 800، 1000 و 20mg/L و چهار غلظت نمک 10، 12، 17 و 20g/L انجام شد. نتایج بدست آمده نشان می دهد که حالت بهینه برای این سیستم در زمان ماند 24 ساعت و غلظت آمونیاک 200mg/L و غلظت فسفر 14mg/L است. غلظت نمک با توجه به متوسط غلظت نمک در پالایشگاه پارسیان برابر 10g/L و COD متوسط پالایشگاه 800mg/L در نظر گرفته شد. مقدار درصد حذف COD بالا بوده و بین 93.7% تا 96.2% در دو سیستم متغیر میباشد، به طوری که این مقدار با افزایش مقدار COD ورودی به سیستم و کاهش زمان ماند و نیز بالا رفتن غلظت نمک، کاهش مییابد اما تغییرات غلظت آمونیاک ورودی تاثیر بسیار کمتری بر حذفآمونیاک دارد. همچنین با بالا رفتن سرعت نیتریفیکاسیون، مقدار نیترات ورودی به راکتور انوکسیک افزایش پیدا میکند و مقدارحذف نیترات در راکتور انوکسیک نیز بین 86.4.3 % تا 92.8.8 % در دو سیستم متغیر میباشد. درصد حذف فسفر بین 72.6 % تا86.9% متغیر و این تغییرات نیز با کاهش زمان ماند و نیز افزایش غلظت نمک کاهش می یابد. بررسی میکروفتوگرافی راکتورها مشخص و در نهایت میکروارگانیسم های موجود در راکتور هوازی شناسایی شدند که گونه میکروبی از نوع (T) 27863 Staphylococcus warneri ATCC می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

?بازدید امروز: (14) ، بازدید دیروز: (18) ، کل بازدیدها: (156539)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ