دانلود مقاله همراهی HTLVدرI با تیروئیدیت خود ایمن در ناقلین ویروس و بیماران مبتلا به پاراپارزی اسپاستیک تروپیکال فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله همراهی HTLVدرI با تیروئیدیت خود ایمن در ناقلین ویروس و بیماران مبتلا به پاراپارزی اسپاستیک تروپیکال فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله همراهی HTLVدرI با تیروئیدیت خود ایمن در ناقلین ویروس و بیماران مبتلا به پاراپارزی اسپاستیک تروپیکال فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله همراهی HTLVدرI با تیروئیدیت خود ایمن در ناقلین ویروس و بیماران مبتلا به پاراپارزی اسپاستیک تروپیکال فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه 7 تا 10 منتشر شده است.
نام: همراهی HTLV-I با تیروئیدیت خود ایمن در ناقلین ویروس و بیماران مبتلا به پاراپارزی اسپاستیک تروپیکال
این مقاله دارای 4 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تیروئیدیت هاشیموتو
مقاله HTLVI؛ HAM/TSP
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: در مورد همراهی بیماری های خود ایمنی تیروئید و عفونت HTLV I گزارشات متعددی وجود دارد. هدف از این مطالعه تعیین شیوع آنتی بادی های ضد تیروئید در ناقلین HTLV I و در بیماران مبتلا به پاراپارزی اسپاستیک تروپیکال (HAM/TSP) و تعیین همراهی عفونت های ناشی از این ویروس با تیروئیدیت هاشیموتو در شهر آندمیک مشهد در شمال شرقی ایران است.
روش کار: این مطالعه مورد شاهدی در مشهد از سال 1386-1387 در مشهد انجام شده است. 46 بیمار مبتلا به HTLVI (24 بیمار مبتلا به پاراپارزی اسپاستیک تروپیکال و 22 ناقل بدون علامت) و 40 فرد گروه شاهد از نظر وجود آنتی بادی های ضد تیروئید غربالگری شدند. تشخیص تیروئیدیت هاشیموتو بر اساس وجود آنتی بادی های ضد تیروئید (آنتی پراکسیداز و آنتی تیروگلوبولین) و وجود حداقل یکی از دو مورد هیپوتیروئیدی و / یا گواتر داده شد. تحلیل اطلاعات با آزمون فیشر داده شد. پی کمتر از 005 از نظر آماری قابل ملاحظه دانسته شد.
نتایج: آنتی بادی های ضد تیروئید در 14 ناقل بدون علامت (%633) و 6 بیمار مبتلا به (%25) HAM/TSP و سه نفر از گروه شاهد (%75) نشان داده شد. تیروئیدیت هاشیموتو در %455 ناقلین بدون علامت، %25 از بیماران مبتلا به HAM/TSP و %75 افراد گروه شاهد وجود داشت.
نتیجه گیری: این مطالعه نشانگر شیوع بالای تیروئیدیت هاشیموتو در بیماران HAM/TSP و ناقلین HTLVI است. یافته ها نشانگر همراهی عفونت HTLVI و تیروئیدیت هاشیموتو در منطقه ما است.
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.