مقالات رایگان

دانلود مقایسه بررسی خصوصیات اکولوژیکی و زراعی ذرت دانه ای در شهر

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقایسه بررسی خصوصیات اکولوژیکی و زراعی ذرت دانه ای در شهرستانهای زاهدان و میره جاوه فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقایسه بررسی خصوصیات اکولوژیکی و زراعی ذرت دانه ای در شهرستانهای زاهدان و میره جاوه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقایسه بررسی خصوصیات اکولوژیکی و زراعی ذرت دانه ای در شهرستانهای زاهدان و میره جاوه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقایسه بررسی خصوصیات اکولوژیکی و زراعی ذرت دانه ای در شهرستانهای زاهدان و میره جاوه فایل ورد (word) :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : اولین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی و علوم دامی

تعداد صفحات : 12

چکیده مقاله:

ذرت گیاهی است که به دلیل چهار کربنه بودن و به ویژه گرماپسندی آن تطابق نزدیکی با مناطق خشک و نیمه خشک دارد و در این مناطق به جز رطوبت، شرایط ایده آل جهت تولید عملکرد زیاد این گیاه قابل تأمین می باشد. و از جمله گیاهانی است که کاشت آن در اکثر مناطق استان سیستان و بلوچستان انجام می پذیرد و از گیاهانی که کمبود آب را تا حدودی تحمل می کند اگر تاریخ کاشت آن به موقع انجام گردد علاوه بر کیفیت و عملکرد بهتر و بیشتر محصول از برخورد محصول با عوامل بیماری زا، آفات و عوامل اقلیمی که منجر به کاهش محصول شده جلوگیری گردد. در استان سیستان و بلوچستان خصوصاً شهرستان زاهدان به دلیل دارا بودن آب و هوایی متفاوت این محصول در تاریخ های متفاوتی بسته به عرف منطقه و تقویم زراعی کشت می گردد. مناسب ترین تاریخ کاشت جهت مناطق معتدله نیمه دوم خرداد ماه و در مناطق گرمسیری نیمه ی دوم تیرماه می باشد نوع رقم کشت شده در این شهرستان سینگل کراس 704 و از نوع دیررس است. یکی از عوامل مهمی برای بدست آوردن حداکثر عملکرد در زراعت ذرت تعیین تراکم می باشد که بستگی به شرایط اقلیمی و مشخصات ارقام متفاوت می باشد. با افزایش تراکم طول بلال ها و وزن دانه ها در بلال کاهش می یابد و همچنین عملکرد دانه در هکتار نیز تحت تأثیر قرار می گیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

?بازدید امروز: (0) ، بازدید دیروز: (21) ، کل بازدیدها: (156406)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ