سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقالات رایگان

دانلود مقاله بررسی تاثیر آمینواسید لیزین بر تولید آنزیم پروتئاز

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی تاثیر آمینواسید لیزین بر تولید آنزیم پروتئاز قلیایی توسط باکتری Salinivibrio sp. Strain AFدر2004 فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیر آمینواسید لیزین بر تولید آنزیم پروتئاز قلیایی توسط باکتری Salinivibrio sp. Strain AFدر2004 فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیر آمینواسید لیزین بر تولید آنزیم پروتئاز قلیایی توسط باکتری Salinivibrio sp. Strain AFدر2004 فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیر آمینواسید لیزین بر تولید آنزیم پروتئاز قلیایی توسط باکتری Salinivibrio sp. Strain AFدر2004 فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (گیاهی، دامی و صنعتی)
تعداد صفحات: 3
چکیده:
آنزیم پروتئاز قلیائی یکی از مهم ترین گروه از آنزیم های صنعتی است. این آنزیم در صنایع گوناگون نظیر صنایع غذایی و دارویی استفاده گسترده ای دارد. باکتری هالوآلکالوفیل 2004 Salinivibrio AF پیش تر از دریاچه بختگان جداسازی و به عنوان باکتری مولد پروتئاز قلیائی شناسایی شده بود. در این پژوهش تاثیر آمینواسید لیزین بر روی رشد و تولید پروتئاز توسط این باکتری بررسی شد بررسی به روش کشت بسته با دو بار تکرار انجام شد (دور rpm 180 و دمای C 33 ) از محیط پودر گوشت صنعتی حاوی 7 درصد نمک، به عنوان محیط تولید استفاده شد. نمونه گیری ها با فاصله زمانی 2 ساعت تا ساعت 44 ، صورت گرفت. نمونه شاهد فاقد آمینواسید لیزین، از شرایط کشت یکسانی برخوردار بود. سنجش رشد با استفاده از روش تعیین وزن بیومس تر (g/ml ) و سنجش آنزیم پروتئاز با روش Kunits 1946 انجام یافت. مشاهده شد واحد فعالیت آنزیمی در حضور لیزین (غلظت: 1%) و پس از گذر 38 ساعت در مقایسه با محیط شاهد، با 20 درصد افزایش همراه بود. وزن بیومس تر0/014 , 0/019 به ترتیب، به دست آمد. رشد و تولید بیشتر در حضور لیزین، می تواند به دلیل تاثیر آن به عنوان ماده محرک رشد و تاثیر تنظیمی مثبت آن بر روی تولید آنزیم باشد. با توجه به اینکه بخش عمده ای از هزینه تولید یک آنزیم صنعتی، به محیط کشت آن اختصاص می یابد، محیط کشت ارزان قیمت پودر گوشت صنعتی حاوی مقدار کمی لیزین، می تواند به عنوان یک محیط کشت مناسب برای دستیابی به تولید بالا از این آنزیم باشد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

?بازدید امروز: (8) ، بازدید دیروز: (110) ، کل بازدیدها: (154209)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ