سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقالات رایگان

دانلود مقاله FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار رودخانه با استفاده ازمدل ( مطالعه ی موردی رودخانه ی نکا) فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار رودخانه با استفاده ازمدل ( مطالعه ی موردی رودخانه ی نکا) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار رودخانه با استفاده ازمدل ( مطالعه ی موردی رودخانه ی نکا) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار رودخانه با استفاده ازمدل ( مطالعه ی موردی رودخانه ی نکا) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: هفتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانـه/p>

تعداد صفحات: 7

چکیده:

برای محافظت منطقه ی سیلاب دشت و محدوده ی اطراف آن در مقابل سـیلاب ا ز سـازه ای بـه شـکل خـاکریز استفاده می ش ود که معمولا به صورت موازی با مسیر رودخانه قرار می گیرد . در ایـن مقالـه رودخانـه ی نکـا در استان مازندران با توجه به سیل گیر بودن آن مورد مطالعه قرار گرفت . طراحی خاکریز در بازه هایی از رودخانـه که قابلیت عبور جریان سیل را نداشتند ، انجام گردید . مدل حمل رسوب FLUVIAL12 برای رودخانـه ی نکـا کالیبره شد و سپس پارامترهایی نظیر رسوب دهی رودخانه، تغییرات در پروفیل بستر و رقوم سطح آب ، و تغییر در شکل مقاطع عرضی در شرایط موجود و پروژه ی پیشنهادی بدست آمد . با توجه به وجود مصالح رس، شـن و ماسهی رودخانه ای در محل ، احداث خاکر یز هزینهی کمتری خواهد داشت . بعد از ساخت خاکریز نتیجـه گرفتـه شد که پروژه ی پیشنهادی رقوم سطح آب در بالادست خاکریز را برای سیلی با دوره ی بازگشت 200 سـال بـه مقدار جزیی افزایش می دهد . همچنین نتیجه گرفته شد ، رسوب دهی رودخانه ی نکـا بعـد از سـاخت خـاکریز کاهش می یا بد که به علت رسوب گذاری در مرز آبراهـه در بالادسـت خـاکریز اسـت . مقـدار رسـوب دهـی از 152000 تن به 136000 تن برای سیلی با دورهی بازگشت 200 سال کاهش می یابد .

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

?بازدید امروز: (64) ، بازدید دیروز: (7) ، کل بازدیدها: (154441)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ