سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقالات رایگان

دانلود بررسی میزان علاقه جوانان به مشاغل کشاورزی و عوامل اجتماعی

ali دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی میزان علاقه جوانان به مشاغل کشاورزی و عوامل اجتماعی و فرهنگی مؤثر بر آن مطالعه موردی: شهرستان فارسان فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی میزان علاقه جوانان به مشاغل کشاورزی و عوامل اجتماعی و فرهنگی مؤثر بر آن مطالعه موردی: شهرستان فارسان فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی میزان علاقه جوانان به مشاغل کشاورزی و عوامل اجتماعی و فرهنگی مؤثر بر آن مطالعه موردی: شهرستان فارسان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی میزان علاقه جوانان به مشاغل کشاورزی و عوامل اجتماعی و فرهنگی مؤثر بر آن مطالعه موردی: شهرستان فارسان فایل ورد (word) :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد پویا ایران -مالزی

تعداد صفحات : 11

چکیده مقاله:

بخش کشاورزی در ایران به ویژه شهرستان فارسان می تواند در راه رشد اقتصادی کشور نقش مثبتی ایفا نماید. توسعه و ترویج کشاورزی و بالا رفتن مهارت و دانش کشاورزی و ایجاد انگیزه در بین جوانان از طریق برنامه ریزی های دقیق و مدون فرهنگی و اجتماعی در عملکرد مطلوب تولید محصولات کشاورزی در ایران موثر است. این پژوهش با هدف بررسی و مطالعهی عوامل اجتماعی و فرهنگی موثر بر گرایش جوانان شهرستان فارسان به مشاغل کشاورزی مورد بررسی قرار گرفته است. بر این اساس 7 فرضیه تدوین شد. جامعه آماری، کلیه ی جوانان 18 تا 36 سال کشاورز شهرستان فارسان در سال 1393 به تعداد 1800 نفر (1723 مرد و 77 زن) است. حجم نمونه تعداد 243 نفر بر اساس فرمول کوکران محاسبه شد و افراد نمونه به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب و جمع آوری شده اند. در این پژوهش پرسشنامه محقق ساخته مبتنی بر شاخص های تحقیق در ابعاد (گرایش به مشاغل کشاورزی، عوامل اقتصادی، عوامل اجتماعی، عوامل فرهنگی) تهیه و تنظیم گردید و روایی آن توسط متخصصان تأیید و پایایی آن با آلفای کرونباخ 0/81 1 مورد تأیید قرار گرفت. درتدوین چارچوب نظری از نظرات غالب اندیشمندان از جمله ماکس وبر، کراچفیلد، شافر، مایکل تودارو، رابینسون، لیگتی در کنار صاحب نظران دینی داخل و خارج از کشور استفاده شده است. در بررسی توصیفی متغیرها از معیارهای میانگین و انحراف معیار استفاده شد و در بررسی و آزمون فرضیه های تحقیق از آمار استنباطی (ضریب همبستگی پیرسون) استفاده گردید. نتایج تجزیه و تحلیل و آزمون فرضیه ها نشان داد که، بین «سطح درآمدزایی»، «سرمایه گذاری دولتی و تسهیلات حماتی»، «مدرنیزه شدن کشاورزی» ، «آینده شغلی مطمئن کشاورزان»، «حذف واسطه های خرید محصولات» و «وضع اقتصادی جوانان» و «علاقمندی به کشاورزی» رابطه معنادار وجود دارد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

?بازدید امروز: (17) ، بازدید دیروز: (82) ، کل بازدیدها: (151118)

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ